Přihlásit se a přidat recenzi

• Zboží objednané a zaplacené před třemi týdny nedorazilo. Na email prodejce nereaguje.

NEDOPORUČUJI, HLAVNĚ NEPLATIT PŘEDEM !!!

Reakce obchodu Cronies.cz

velice se Vám omlouváme za způsobené komplikace a za nedostatečnou odezvu na emaily o aktuálním stavu objednávky. Nápor online nakupujících se během podzimní sezóny značně zvýšil a my čelili velkému tlaku. Ani eshop, ani naše výrobní kapacity na toto nebyly připraveny a přes veškeré naše úsilí se dodací lhůty prodlužovaly. Denně nám volalo a psalo desítky zákazníků a chtěli vědět, jaký je aktuální stav jejich objednávky. Výsledkem byl pouze zmatek, přebíhání mezi počítačem a šicím strojem. I proto jsme se zaměřili na šití a expedování balíčků a dotazům se věnovali dle našich možností ve večerních a nočních hodinách.
    Vaši objednávku jsme odeslali a pevně věříme, že oblečení udělalo radost a plní svoji funkci.

• 10 %

• Objednano a zaplaceno před měsícem a stále nemám doma. Nedoporucuji

Reakce obchodu Cronies.cz

rádi bychom se omluvili za vzniklé komplikace. Moc nás mrzí, že jsme podzimní nápor nezvládli, ale s ohledem na naše výrobní kapacity jsme dělali, co jsme mohli, přesto byl zájem větší než naše možnosti. Jsme menší šicí dílna, vše si sami šijeme, i proto nám expedice trvala déle a dodací lhůty se prodlužovaly, přesto jsme dbali na kvalitu odesílaných produktů.
    Vaše objednávka již byla vyřízena a my pevně doufáme, že balíček udělal nakonec radost a oblečení plní svůj účel.

• Kvalita

Obchod, kde cítíte, že svou práci dělají s láskou a zákazníka si váží.

Zboží (které bylo skladem) bylo objednáno před téměř 3 týdny. Zatím nedorazilo. Jediné, co dorazilo, byl e-mail, že zboží psané skladem je tam napsané jen tak na oko, ale v reálu skladem není. Škoda, chtěla jsem podpořit českou firmu, příště se pokorně vrátím opět ke konkurenci.

Reakce obchodu Cronies.cz

velice se Vám omlouváme za vzniklou situaci a především za chybně uvedenou dostupnost u produktů. Během podzimní sezóny nám vzrostl značně počet objednávek a skladové produkty rychle zmizely. Nápor byl velký a my se zaměřili především na expedici a nezvládli jsme upravovat aktuální dostupnost produktů. Rozumíme tomu, že jste s nákupem nebyla spokojena, přesto pevně věříme, že i po delší dodací době nakonec oblečení udělalo radost, rádi ho nosíte a plní svoji funkci.
    Cronies

• Super teplejší oblečení pro dětičky. Jsem naprosto spokojená. Kvalita, za rozumnou cenu.
    • Naprosto oceňuji domluvy s eshop. Paní majitelka mi vyšla vstříc, což je ojedinělé v dnešní době. Moc si toho vážím.
    • Delší čas zpracování, což je pochopitelné.

• Nemám absolutně žádnou reakci o stavu mé objednávky

Reakce obchodu Cronies.cz

velice se Vám omlouváme za způsobené komplikace. Jsme si vědomi, že informovanost o aktuálním stavu objednávky z naší strany byla špatná. Podzimní sezóna pro nás byla náročná, zájem o naše oblečení byl obrovský a my pracovali na maximum v rámci našich výrobních kapacit. Nátlak ze strany zákazníka byl pochopitelný, všichni jsme byli nervózní, přesto jsme se snažili ze všech sil zboží expedovat co nejrychleji, i když to bylo na úkor komunikace se zákazníkem.
    Dodací lhůty se nám v tomto období značně prodloužily a Vaše objednávka byla po dlouhém čekání vyexpedována.
    Doufáme, že kalhoty nakonec přesto udělaly radost a dobře slouží.
    Děkujeme předem za Vaše pochopení.

• Kvalita vyrobku
    • Jednani
    • Trosku delsi doba dodani, ale z obchodu me na tento problem upozornili pres email, takze za toto chvalim obchod.

Jsem velmi spokojena, budu zde nakupovat i nadale, balicek prisel pekne zabaleny, s drobnymi darky, je to mile.
    Kalhoty hezky usite, bezvadne sedi.

• skvělá a rychlá komunikace
    • velmi kvalitní produkt
    • originální design
    • oceňuji dárek zdarma jako překvapení

• Zboží krásně zabalené, s dáreček zdarma + sleva na příští nákup.
    • Malinko delší doba dodání

• rychlost
    • krasne zabaleno
    • darek
    • usito s laskou a peci
    • skvela komunikace

moc se nam zbozi libi, urcite jsme nenakoupili naposledy...:) dekujeme

super

• Rychlé dodání, krásné a kvalitně ušité výrobky!
    • Oceňuji velmi přátelský přístup obchodu

Velká spokojenost moje i dcerky! Objednáme další kousky, nádhera jen tak dál!

Rychlost, kvalita výrobku, krásně zabaleno, milý přístup

• Komunikace. Dobrá doba doručení

• rychlost a spolehlivost a komunikativnost

• Vše v pořádku, rychle

• Rychlost vyřízení objednávky

• Skvělá komunikace se zakázníkem.
    • Krásně ušitá zakázka jsem nadšená.

• úžasné výrobky, opravdu velmi kvalitní práce
    • kvalitní látky, materiál je tak příjemny a nesepírá se
    • komunikace s obchodem na jedničku, na dotaz jsem vždy hned dostala milou odpověď
    • samotný balíček kdžy přijde - to je radost, krásně zabalený, s mašličkou a dopisem a dárečkem pro děti na hraní..nádhera !!
    • cena je za tu kvalitu velmi přijatelná, zaplatila bych i více
    • Originální vzory a střihy
    • nenapadá mě žádná

Jsem opravdu nadšená, že jsem objevila stránku s tímto zbožím. To oblečení je úžadné, originální, kvalitně a krásně ušité. Moc moc Vám za to děkuji a pokračujte dál. Pravidlně kontroluji, zda jste nepřidali nový kousek z nové látky co bych mohla zase objednat :-D

Můj nákup u ceonies, kdy jsem objednávala dětské softshellové kalhoty, byl naprosto úžasný. Za prvé, i když některé věci šíjí až po objednávce, tak mi to velmi rychle dorazilo a za druhé, když přišel balíček, tak jsem byla neskutečně překvapená. Balíček přišel nádherně zabalený se vzkazem a dárečkem, ještě nikdy mi nepřišel tak krásný balíček. Co se obsahu týče, kalhoty jsou úžasné. Moc děkuji za tento zážitek. DOPORUČUJI!