Přihlásit se a přidat recenzi

Já jsem naprosto nadšená. Objednala jsem dvoje kalhoty, kraťasy a kuklu a vše je prostě úžasné. Kalhoty jsem objednala větší, ale sedí báječně a syn si je může dlouho užívat. Jsou krásně zpracované a nejsou přehnaně barevné. Navíc mám dobrý pocit, že jsem mohla podpořit českou výrobu. Na výrobcích je vidět, že to dělají s láskou a zaujetím.

S obchodem jsem spokojená, vše perfektní!

• Dobrá komunikace, velký výběr zboží a hlavně velmi rychlé vyřízení objednávky (zboží bylo ušito do druhého dne po zaplacení) a okamžitě vyexpedováno. Zboží tedy dorazilo 3.den po vytvoření objednávky.

Super rychlé, krásné a kvalitní zpracování dětských kalhot. Skvělé propracování, kalhoty “porostou” s dcerkou určitě několik velikostí.

• lze se kontaktovat a dohodnout, aby bylo zboží dle představ
    • krásně zabaleno s překvapením

Rychlé dodání

Nádherné oblečení, perfektně ušité, pěkně materiály, super originální vzory :)

• Rychlé dodání, dlouhé lemování, takže to může nosit dcera už teď a bude to mít na delší dobu
    • Pěkné, lehké
    • Spokojenost

krásně ušité, perfektní materiál. děkuji

• Kvalitní zboží, rychlá dodávka
    • Špatně se odhaduje velikost.

• Rychlé dodání
    • Krásné, kvalitní zboží

• Pěkné zboží
    • Kvalitní
    • Dobrá komunikace

• Veselé barvy

Rychlé vyřízení objednávky, pěkně barevné oblečení pro děti

Úžasná vstřícnost,kvalita provedení.

Krásné zboží, rychlé odeslání

• naši vnučce se v mikynce dobře dovádí na hřišti i na koloběžce.na podzim koupíme ještě tepláčky.
    • no že musím platit navíc peníze za doručení.kdyby to bylo v obchodě až skončí korona.

každopádně dítě je spokojené.děkuji

• Rychlé vyřízení objednávky
    • Dobrá komunikace
    • Kvalitní výrobek, střih dobře sedí
    • Český výrobek

kvalitny material

• Krásné oblečení, rostoucí nepromokavé kalhoty sou super, děkuji. Neobjednávám naposled

• beautiful clothes
    • good quality
    • amazing delivery
    • fast delivery
    • good communication

• Nereagují

Před 11 dny objednáno, první den psali že se balíček chysta. Po 5 ti dnech píšu , jak to vypadá s mým balíčkem ??? Odezva žádná. Teď už to je 6 dalších dnů od odeslaneho e-mailu a nic , žádná odpověď, ani balíček.

Objednala jsem soupravu na teď a nechápu tu prodlevu.

Reakce obchodu Cronies.cz

moc se omlouváme, že komunikace z naší strany byla špatná a Vy jste neměla informace, v jakém stavu se objednávka nachází. Denně jsme čelili velkému počtu telefonických a emailových dotazů o aktuálním stavu objednávky, na které jsme se snažili postupně odpovídat, i když odezva byla mnohdy dlouhá. Jelikož jsme menší šicí dílna, tak jsme se soustředili hlavně na šití a expedici objednávek, přesto se dodací lhůta prodlužovala.
    Doufáme, že i přes vzniklé problémy, jste s oblečením spokojeni a rádi ho nosíte.
    Děkujeme předem za pochopení.
    Cronies