Já jsem naprosto nadšená. Objednala jsem dvoje kalhoty, kraťasy a kuklu a vše je prostě úžasné. Kalhoty jsem objednala větší, ale sedí báječně a syn si je může dlouho užívat. Jsou krásně zpracované a nejsou přehnaně barevné. Navíc mám dobrý pocit, že jsem mohla podpořit českou výrobu. Na výrobcích je vidět, že to dělají s láskou a zaujetím.
S obchodem jsem spokojená, vše perfektní!
- Dobrá komunikace, velký výběr zboží a hlavně velmi rychlé vyřízení objednávky (zboží bylo ušito do druhého dne po zaplacení) a okamžitě vyexpedováno. Zboží tedy dorazilo 3.den po vytvoření objednávky.
Super rychlé, krásné a kvalitní zpracování dětských kalhot. Skvělé propracování, kalhoty “porostou” s dcerkou určitě několik velikostí.
- lze se kontaktovat a dohodnout, aby bylo zboží dle představ
- krásně zabaleno s překvapením
Rychlé dodání
Nádherné oblečení, perfektně ušité, pěkně materiály, super originální vzory :)
- Rychlé dodání, dlouhé lemování, takže to může nosit dcera už teď a bude to mít na delší dobu
- Pěkné, lehké
- Spokojenost
krásně ušité, perfektní materiál. děkuji
- Kvalitní zboží, rychlá dodávka
- Špatně se odhaduje velikost.
- Krásné, kvalitní zboží
- Pěkné zboží
- Kvalitní
- Dobrá komunikace
- Veselé barvy
Rychlé vyřízení objednávky, pěkně barevné oblečení pro děti
Úžasná vstřícnost,kvalita provedení.
Krásné zboží, rychlé odeslání
- naši vnučce se v mikynce dobře dovádí na hřišti i na koloběžce.na podzim koupíme ještě tepláčky.
- no že musím platit navíc peníze za doručení.kdyby to bylo v obchodě až skončí korona.
každopádně dítě je spokojené.děkuji
- Rychlé vyřízení objednávky
- Dobrá komunikace
- Kvalitní výrobek, střih dobře sedí
- Český výrobek
kvalitny material
- Krásné oblečení, rostoucí nepromokavé kalhoty sou super, děkuji. Neobjednávám naposled
- beautiful clothes
- good quality
- amazing delivery
- fast delivery
- good communication
- Nereagují
Před 11 dny objednáno, první den psali že se balíček chysta. Po 5 ti dnech píšu , jak to vypadá s mým balíčkem ??? Odezva žádná. Teď už to je 6 dalších dnů od odeslaneho e-mailu a nic , žádná odpověď, ani balíček.
Objednala jsem soupravu na teď a nechápu tu prodlevu.Reakce obchodu Cronies.cz
moc se omlouváme, že komunikace z naší strany byla špatná a Vy jste neměla informace, v jakém stavu se objednávka nachází. Denně jsme čelili velkému počtu telefonických a emailových dotazů o aktuálním stavu objednávky, na které jsme se snažili postupně odpovídat, i když odezva byla mnohdy dlouhá. Jelikož jsme menší šicí dílna, tak jsme se soustředili hlavně na šití a expedici objednávek, přesto se dodací lhůta prodlužovala.
Doufáme, že i přes vzniklé problémy, jste s oblečením spokojeni a rádi ho nosíte.
Děkujeme předem za pochopení.
Cronies