• objednala jsem si dynovy olej mam ho uz od tretiho vyrobce, ale vas je tak nechutny ze jsem zcela rozhorcena a jsem o tom rozhodnuta napsat do dizkuze. Oklej mam vyzkouseny primo od specialnich vyrobcu a tato horkost v nem a nechut v yadnem nebyla a to jsem mela primo i s chorvatska, tomu se vyrovnaji i nektere oleje prodavane unas. s pozdravem ROUSAROVA

SPATNE

• Zboží vyvěšené v eshopu nebylo k dispozici

• Objednávala jsem si zboží 26.12., dnes 6.1. jsem se dověděla, že příjde až 9.1., v pondělí 2.1. jsem svou objednávku urgovala, bylo mě ubezpečeno, že nejpozději ve čtvrtek 5.1. jí budu mít, dnes je pátek 6.1. a stále nic. Jsem rozčílená jak nikdy, díky nedodané objednávce a špatné komunikaci ze strany této firmy už jsem přišla minimálně o 600 kč, z důvodu, že jsem akutné musela nakupovat v jiné prodejně za dvojnásobné ceny. Žádná kompenzace ani omluva mi nebyl sdělena, opravdu jsem vytočená!!!!!! :-(

Raději se podívat, zda se nedají produkty sehnat jinde a nebo dopředu zavolat a ubezpečit se, zda jim to bude doručeno a kdy!!!!

• platba proběhla dvakrát na jeden nákup a stále mi nebyla vrácena částka, mám sice příslib ale nemám peníze???????????????

mít peníze na účtě společnosti již druhý týden není o co stát

• Lze nakoupit zboží,které se v obchodech těžko shání
    • doručené zboží poškozené

po jedné zkušenosti jsem dost zklamaný

Reakce obchodu CountryLife.cz

Dobrý den, poškozenou zásilku můžete reklamovat na [email protected] nebo na [email protected], stejně tak na tel. 311 712 427 nebo 311 712 416, Vždy se snažíme zákazníkovi vyjít vstříc a sjednat náhradu. Prosím, kontaktujte nás. Děkujeme Vám Tým E-shopu Country Life

• Pohodlný nákup z domova
    • Malý výběr pleťové kosmetiky.

Kvalitní zboží i když za vyšší ceny.

Reakce obchodu CountryLife.cz

Dobrý den, snažíme se rozšiřovat nabídku veškeré kosmetiky. Kompletní nabídku naleznete na http://www.countrylife.cz/pletova-kosmetika. Tým eshopu Country Life

• Výběr ekologických prostředků a současně biopotravin na jednom místě.
    • Dlouhá doba dodání, neschopnost omluvit se za problémy, které zpoždění dodání způsobilo (bylo podáno pouze vysvětlení na základě mé opakované urgence).

Dobrý den, omlouváme se. Tým Eshopu Country Life

• Dobrá cena, doručení až do domu.
    • Neekologické balení zboží.

Country-life je dobrý obchod se slušnou nabídkou a odpovídajícími cenami, ale nedokážu pochopit jak obchod prodávající převážně eko a bio produkty může zabalit zboží způsobem, že spotřebuje cca 2 km plastové folie. Nechci už dostat zboží ve dvou objemných balících plných folie, kterou vzápětí musím vyhodit.