• přehledné stránky
    • velký výběr zboží
    • v případě neočekávaných komplikací vás neinformují

Při objednání vše bylo skladem. Zaplacená objednávka mi však týden nedorazila a obchod reagoval až na můj dotaz, proč. Prý toho mají moc a moje objednané zboží ani nemají skladem všechno. Proto mi posílají aspoň to, co mají, a za chybějící věc vrací peníze. Toto mi napsali dnes. Jsem zvědavá, zda zásilku skutečně dnes odešlou, jak v e-mailu uvedli.

• dodání trvalo 8 dní od objednání, dokonce mi tvrdili, že zboží již odesílají a odeslali až o den později

Reakce obchodu CountryLife.cz

Dobrý den, děkujeme za objednávku a recenzi. Prověřilil jsme a termíny byly následující: objednávka přišla 22. 10. po 13. hodině, do systému se dostala 23. 10., 24. 10. byla nachystaná a 25. 10. předaná dopravci. Pravděpodobně do doručení padl víkend, doba se tak o to prodloužila. Zdravíme z e-shopu Countrylife.cz.

před osmi dny jsme objednali, ale obchod se neozval. poslední dobou nemáme úplně dobrou zkušenost, posílají dost zboží s brzkou expirací, vše jim dlouho trvá a jejich eshop moc nefunguje, především vyhledávání.

• Produkt mi ani po měsíci nedorazil bez jakékoliv informace či kompenzace

V balíku chybělo zboží obchod neodpovídá
    asi není složité si porovnat váhu zboží s váhou balíku od dopravce

Týden od úhrady předem nemám k objednávce ani platbě žádné info. Na emaily nereagují, telefon obsazený, zpět mi nikdo nezavolal. Nedoporučuji.

Zboží dosud nedorazilo, nikdo se neozval.

Reakce obchodu CountryLife.cz

Děkujeme za vaši objednávku. Dotazník přišel dříve, než jsme ji stihli expedovat, omlouváme se za to. Hezké léto z e-shopu Countrylife.cz.

• Stává se, že objednané zboží mi nedorazí a obchod mě na to předem ani neupozorní.

Reakce obchodu CountryLife.cz

Děkujeme za objednávku a recenzi. Děvčata ze zákaznického centra se snaží s každým zákazníkem domluvit náhradu, pokud nějaké zboží není. Pokud se tak nestalo, omlouváme se! Zdravíme z e-shopu Countrylife.cz.

• Ceny na e-shopu byly o 4-5 korun dražší oproti obchodu, kde jsem vybírala online objednávku

Reakce obchodu CountryLife.cz

Děkujeme za vaši objednávku. Ceny na prodejnách a v e-shopu se v některých případech liší, některé produkty jsou nepatrně dražší, jiné zase levnější. Určitě se nedá říci, že všechny ceny jsou v e-shopu vyšší. Zdravíme z e-shopu Countrylife.cz.

• Objednávka nepřišla kompletní, bez upozornění. Cena za nedodané zboží sice byla odečtena, ale bývá zvykem u jiných e-shopů, že se zeptají, zda chci objednávku poslat bez chybějícího zboží, nebo počkat, až bude zboží na skladě.
    • Možnost placení pouze kartou nebo dobírkou (která je zpoplatněna i při velké objednávce), chybí možnost platit převodem.

Reakce obchodu CountryLife.cz

Dobrý den, děkujeme za vaši objednávku a omlouváme se za nedodané zboží a že jsme vás předem neinformovali. Upravili jsme proces, aby se toto nestávalo.
    Děkujeme za pochopení! Tým e-shopu Countrylife.cz.

Objednávka byla před 6 dny objednána a zaplacena a stále nedorazila.

Reakce obchodu CountryLife.cz

Dobrý den, děkujeme za vaši objednávku a trpělivost. Objednávka se zdržela, protože součástí byl balíček Veggie Challenge Startek Kit a jak je uvedeno u produktu, odesíláme ho až od 25. 3. 2024. Mějte se hezky! Tým e-shopu Countrylife.cz.

• Dlouhá doručovací doíba

týden jsem čekala na doručení zboží

Reakce obchodu CountryLife.cz

Dobrý den, děkujeme za objednávku a zpětvou vazbu. Ano, mezi objednávkou a recenzí byl víkend a protáhla se dodací lhůta na 5 dní. Děkujeme za pochopení a trpělivost! E-shop Countrylife.cz.

Bez upozornění mi dodali neúplnou objednávku .

Reakce obchodu CountryLife.cz

Děkujeme za pochopení! Tým e-shopu Countrylife.cz.

Nakupuju tady roky, ale už mě fakt nebaví forma platby kartou (nebo na dobírku), když existuje řada jiných způsobů, jak platit jednodušeji a bez poplatků někomu třetímu.

Reakce obchodu CountryLife.cz

Dobrý den, děkujeme za objednávku a podnět. Většina zákazníků je spokojena s možnostmi platby na dobírku nebo kartou. A platba kartou je pro vás zdarma. Mějte se dobře! E-shop Countrylife.cz

• Cena produktu
    • Výběr
    • Balení
    • Příchutě jsou mdlý jako voda z ponožek

Objednali jsme kombuchu zelený čaj s meduňkou, jakoby to ani kombucha nebyla sotva fermentovane sotva sycené, chuť jak voda z ponožek. Přišla narvana krabice ale když ji otevřete zjistíte, že místo toho aby byla láhev omotane uprostřed aby se jí nic nestalo je namackla na stranu krabice a výplň je všude okolo jen ne tak aby ji chránila před poškozením což bych zrovna u tekutých věci a hlavně fermentovamych čekala a to tma bylo takové výplně že to sotva zavřeli.
    Doba doručení 5-6 dní od objednání tksze taky nic moc

Vážená paní Michaličková,
    děkujeme za objednávku, mrzí nás vaše nespokojenost.
    Produkty můžete vrátit, posoudí naše oddělení kvality, pokud bude reklamace oprávněná, samozřejmě vrátíme peníze.

Doba doručení: vaši objednávku jsme měli v systému v pátek 26. 1., předat dopravci jsme ji mohli nejdříve v pondělí 29. 1. Takže dodací lhůta kvůli tomu byla delší.

Ať se vám daří!
    E-shop Countrylife.cz.

S objednávkami nejsem moc spokojená. Strašně dlouho na dnešní dobu trvá dodání. Objednávala jsem 22. ledna a dnes je 29. a zboží nikde. Hlavně, že už přišlo hodnocení obchodu...Kdyby bylo k sehnání v jiném obchodě tady bych už neobjednávala

Reakce obchodu CountryLife.cz

Dobrý den, Jano, děkujeme za vaši objednávku, připravili jsme ji 25. ledna, 26. ledna jsme ji předali zásilkovně. Věříme, že objednávka již v pořádku dorazila.
    Zdravíme z e-shopu Countrylife.cz.

Jsou to lenosi. Objednal jsem si cokoladu, pred vikendem a cca za 15 minut po objednani a zaplaceni, jsem jim psal mail, jestli mi muzou zabalit misto jednoho kusu cokolady dva. Neco tak primitivniho. Jejich odpoved znela ne, jelikoz jim to nejaky novy system nedovoli :D..Komicke..Proste snaha nulova, ani jiny navrh na vyreseni. Nic, tady uz neobjednam. Nastesti tu cokoladu prodavaji i jinde, takze priste tam a moc nechapu, ze jeste existuji. Jejich oteviraci doba v kamennych prodejnach je obdobne komicka. Jedine pro nekoho, kdo vubec nemaka. Jak rikam, od lenochu pro lenochy :/ a taky sem zaskrtl, ze nechci zadne emaily o hodnoceni a stejne prisel, nechapu, na co se teda ptaji, ale aspon muzu napsat svoji recenzi.

Dobrý den, Jakube,
    1. nejsme lenoši, a kolegyně z e-shopu opravdu NE
    2. ano, přešli jsme na nový systém, nese to s sebou komplikace, které řešíme s nejvyšší prioritou, abychom mohli co nejdříve vycházet vstříc i zákazníkům, kteří potřebudují do objednávky něco dodat
    3. otevírací doby na kamenných prodejnách jsme sjednotili, aby bylo dostatečně dlouho otevřeno pro zákazníky, zároveň aby náš personál měl čas i na odpočinek
    4. proč vám přišel dotazník, když jste si ho nepřál, prověříme
    Mějte se dobře.
    Tým e-shopu Countrylife.cz

Byla bych ráda, kdyby obchod informoval o tom, co se děje s mou objednávkou. O odeslání objednávky jsem se dozvěděla až od dopravce. Navíc objednávka nebyla kompletní, jedna položka chyběla - nebyla do ceny započítána, ale ani jsem nevěděla, že mi nebude doručena. Peníze za nedoručenou položku mi stále na účet nedorazily.

Reakce obchodu CountryLife.cz

Zdravíme a děkujeme za objednávku, omlouváme se za komplikace. Ověřili jsme a částka za nedodané zboží byla odeslána. Děkujeme za pochopení. E-shop Countrylife.cz.

• objednávka z 10.12.2023 stále nedorazila

Co mám hodnotit?
    Objednávka nedorazila, jen mail s nabídkou slevového kuponu na slevu ve výši 15% z ceny nákupu v únoru 2024.
    Když budu potřebovat Vaše zboží v únoru, tak si je eventuelně i v únoru objednám, ale když si objednávám 10.12.2023, ani mne bohužel nenapadlo, že zboží do Vánoc 2023 doručeno nebude:-(

Reakce obchodu CountryLife.cz

Děkujeme za objednávku, předali jsme ji dopravci, aby k Vám do Vánoc dorazila. Omlouváme se moc za zdržení!
    Krásné Vánoce, v novém roce hodně zdraví! E-shop Countrylife.cz

Žádna komunikace ze strany prodávajícího. Ani nevím jestli vyřizují moji objednávku a bohužel je zaplacena. JSem přišla o peníze, pravděpodobně.

Dobrý den, Barboro,
    děkujeme za objednávní produktu. Posílali jsme vám e-mail s informací o objednávce na váš e-mail uvedený v objednávce.
    O peníze jste nepřišla, jsme zavedená firma, na trhu jsme od roku 1990, objednávku vám do Vánoc doručíme. Jen prosím o trpělivost, předvánoční období je náročné pro expedienty i pro přepravní společnosti, všichni dělají maximum, abyste objednávku měla co nejdříve.
    Klidné předvánoční dny!
    Tým e-shopu Countrylife.cz