Nedodrželi termín dodání, který uvádí na svých stránkách. Objednávku jsem musela zrušit, protože ji nestihli doručit před mojí dovolenou. Musela jsem zboží na poslední chvíli shánět po celém městě a vše mi tím zkomplikovali. Slečně na telefonu to bylo jedno. Ani se neomluvila.
Obchod mi poslal zboží ultrabook který nebyl vůbec zabalen a poslán tak jej výrobce dodává do obchodu. S tímto jsem je ještě nikdy v žádném obchodě nesetkal, je to naprosto otřesné, žádné balení a navíc aby bylo popsáno že se jedná o křehké zboží, tak absolutně nic. Tento obchod hodnotím známkou nejhorší co existuje a nikdy si už od nich nic neobjednám jak já tak i moji přátelé a známí, vždy doporučím jiného prodejce.
- výborný obchod, všem doporučuji
- moznost vyzvednout zbozi na prodejne (bez poplatku)
- slusna nabidka prislusenstvi skladem na prodejne
- ochotny personal
Skvělá a rychlá komunikace
OK
Reakce obchodu Comfor.cz
děkujeme za Vaše hodnocení.
Tým COMFOR -
- Spoustu vyzvedávacích míst, rychlé dodání, velmi sobré ceny a zajímavé produkty, které jsem třeba jinde nesehnal.
Nezaznamenal jsem nevýhody
Reakce obchodu Comfor.cz
děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a důvěru. Velmi nás těší, že jste ocenil širokou síť výdejních míst, rychlé dodání, příznivé ceny i nabídku produktů, které nejsou běžně dostupné jinde. O to více nás těší, že jste během nákupu nezaznamenal žádné nevýhody.
- Rychlost,dobrá cena,
Zboží jsem nakoupil o dost laciněji než u konkurence a dodání 3dny. Super obchod. Diky
- rychlé vyřízení objednávky
- bezproblémové převzetí na pobočce
- Ochotný, příjemný a kompetentní prodejce na prodejně Rychnov nad Kněžnou
- Dodání na vybranou prodejnu zdarma
- Výborná komunikace - kontak i telefonicky ze strany prodejce k doupřesnění objednávky
- Ochotný a vstřícný personál na infolince
Dobrý den, paní Kláro,
moc děkujeme za Vaše krásné hodnocení a za důvěru, kterou jste nám svým nákupem projevila. Velmi nás těší, že jste byla spokojená s přístupem kolegů na prodejně v Rychnově nad Kněžnou, komunikací i rychlostí dodání. Vaši pochvalu rádi předáme celému týmu.
- Spolehlivost.
vše rychlé. ok.
- velký výběr produktů
- ceny
- rychlost dodání
- Osobní odběr bez poplatku
- Přiznivé ceny akumulátorů
Dobrý den, pane Pavle,
děkujeme za Vaše hodnocení a za důvěru, kterou jste nám svým nákupem projevil. Těší nás, že jste ocenil výhodné ceny akumulátorů i možnost bezplatného osobního odběru. Budeme se těšit na Vaše další nákupy.
Rychlost dodání
- Rychlé doručení do obchodu
- Dobrá cena
Rychlé vyřízení objednávky
- Zboží doručuje na místní pobočku zdarma
- Nevím
- rozumné ceny, rychlé a spolehivé dodání zboží
- Dobrá cena
- Dobrý popis
Výborný obchod . Výdejní místa super. Náhradní baterie do Backup UPC acp 15OO PRO VA výborná volba. Fungují skvěle.