Reklama

vše v pořádku,dodatečně jste mi uplatnili slevu za což moc děkuji

Velice ochotný personál. Poradili s vybráním vhodné nabíječky na notebook. Rychlé odeslání objednávky. Obchod určitě doporučuji.

• Rychlost
    • Obsah dodávky neodpovídal popisu nabídky, ale za to nemohl obchod, ale dodavatel.

Rychlé a spolehlivé jednání.

Reakce obchodu Comfor.cz

moc děkujeme za Vaše hodnocení a doporučení našeho obchodu. Velmi nás těší, že jste byl spokojen s rychlostí dodání i spolehlivým průběhem objednávky. Vaší důvěry si vážíme a budeme se těšit na Váš další nákup.

Tým COMFOR

• dobry ceny decentni vyber
    • dodaci doba byla delsi nez obvykle

• Rychlé dodání zboží. V podstatě na 2 den doma od objednání.

Všechno v pořádku a naprostá spokojenost.

Rydhlé dodání funkčního zařízení. Spokojenost.

Reakce obchodu Comfor.cz

děkujeme za Vaše hodnocení a důvěru. Velmi nás těší, že jste byl spokojen s rychlostí dodání i bezproblémovým fungováním zakoupeného zařízení. Budeme rádi, když se na nás obrátíte i při příštím nákupu.

• skvělé ceny

• Rychlé dodání
    • Zatím nic

• solidní jednání
    • -

Everything super!!

Nakupovala jsem tu poprvé, vše proběhlo v pořádku

Reakce obchodu Comfor.cz

děkujeme za Vaše hodnocení i za to, že jste si pro svůj první nákup vybrala právě COMFOR. Jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku a že jste byla spokojena s průběhem objednávky i rychlostí dodání. Budeme rádi, pokud nám zachováte přízeň i při dalších nákupech.

Ok ¹

Rychlé dodání zboží a profesionální přístup.
    Děkuji.

Dobrý den, pane Václave,

moc děkujeme za Vaše krásné hodnocení a důvěru. Těší nás, že jste byl spokojený s rychlostí dodání i profesionálním přístupem našeho týmu.

Tým COMFOR

• široký sortiment, nízké ceny, rychlost dodání

• Super cena

• Dodávky zboží bez poštovného (obchod v místě)
    • Dodávka vybraného zboží do obchodu trvá někdy poněkud déle.

Když mají požadované zboží jsou první na řadě ve výběru dodavatele

Reakce obchodu Comfor.cz

děkujeme za Vaše hodnocení i za dlouhodobou důvěru. Velmi nás těší, že oceňujete možnost dodání zboží na prodejnu bez poštovného a že nás řadíte mezi své preferované dodavatele. Zároveň děkujeme za upozornění na občas delší dodací dobu při převozu vybraného zboží na prodejnu. Vaši připomínku bereme na vědomí a budeme se snažit celý proces dále zlepšovat.

• snadno dostupný obchod
    • nebyla otevírací doba na stránkách, ale dovolala jsem se, takže výsledek ok

Rychlé dodání.

Nedodrželi termín dodání, který uvádí na svých stránkách. Objednávku jsem musela zrušit, protože ji nestihli doručit před mojí dovolenou. Musela jsem zboží na poslední chvíli shánět po celém městě a vše mi tím zkomplikovali. Slečně na telefonu to bylo jedno. Ani se neomluvila.

Dobrý den, paní Kláro,
    je nám líto, že jsme Vám situaci před dovolenou zkomplikovali a že jste nakonec musela objednávku zrušit. Po prověření jsme zjistili, že objednávka byla vytvořena v 15:10, přičemž v daný den naše webové stránky uváděly informaci, že objednávky přijaté do 15:30 doručíme následující pracovní den. Bohužel se ukázalo, že tato informace nebyla nastavena správně vzhledem k reálným možnostem přepravce, za což se Vám omlouváme. Mrzí nás také, pokud na Vás komunikace s naší zákaznickou podporou nepůsobila dostatečně vstřícně. Vaši zpětnou vazbu bereme vážně a na jejím základě jsme interně upravili časový limit pro zpracování zásilek. Vaše zkušenost nám pomohla tuto nesrovnalost odhalit a budeme rádi, pokud nám dáte příležitost Vaši zkušenost napravit.