Rychlost dodání,i fajn komunikace, vlásky super, doporučuji.

Rychlé dodání

• Kvalita, rychlost dodání, vždy vše skladem

• ofinka hezky splyne
    • příjemná na dotyk
    • super cena

Kamarádka mi doporučila, že má od nich ofinu a je hrozně super, tak jsem zkusila a opravdu, vše bez problémové, dokonce mají na stránkách i video, jak s ofinou pracovat a nasadit ji. To je milé.

• Rychlost dodání objednávky
    • Pomoc s výběrem odstínu
    • Hezké a přehledné stránky

Objednávka mi přišla rychle, odstín sedí a kvalita vlasů se zatím zdá v pořádku. Už mám nasazené a pecka.

• barva odpovídá fotkám
    • velmi příjemná kvalita i na dotek
    • cena/kvalita

Velmi spokojená s nákupem na clipinhair! Nějak na mě vyskočili i se slevovým kódem a tak jsem se rozhodla vyzkoušet a změnit e-shop a opravdu jsem mile překvapena! Vlasy už mám nějakou chvíli nasazené a drží parádně! Kvalita je taky zachovalá a uvidíme, jak to bude vše po sundávání.

super

V tomto obchodě jsem objednávala již několikrát a vždy naprostá spokojenost. Zboží přišlo rychle, hezky zabalené. Tentokrát jsem objednávala připínací ofinu, kterou je možno rovnat i natáčet. Jedná se o kvalitní zpracování i odpovídající barvu. Ofina ve vlasech vypadá jako opravdová a rozdíl není poznat ani zblízka. Doporučuji a určitě objednám znovu. Děkuji

• Rychlost,spolahlivost

• Jsou vlasy úplně úžasný

Široká nabídka produktů , vše skladem a bleskově dodáno. Velice příznivé ceny.

• detailní popisy produktů
    • vstřícný personál
    • rychlé dodání do druhého dne

Skvělý e-shop. Přehledná nabídka, detailní popisy produktů a široký výběr mě mile překvapily. Zvlášť musím pochválit vstřícný a profesionální personál, který mi velmi ochotně poradil. Dodání proběhlo už druhý den.

• Extra rychlé odeslání a doručení (dokonce i o víkendu)
    • Dárek k nákupu
    • Příznivé ceny
    • Přehledný e-shop
    • Velký výběr

E-shop je velmi přehledný, takže jsem hned našla, co jsem potřebovala. Příjemně mě překvapily i výhodné ceny u produktů, které jsem měla vyhlédnuté. Odeslání bylo nečekaně rychlé a doručení o víkendu mě mile překvapilo. Po otevření balíčku na mě navíc čekal dárek zdarma, což mě potěšilo. Celkově velmi pozitivní zkušenost!

• slíbení dodací lhůty
    • relativně příznivá cena
    • struktura
    • vlasy hezky splynuly s mými

Za mě super obchod.Už jsem zde nakupovala pár let nazpět a kvalita se nezměnila.Drží si vysoký standart a hlavně ty vlasy fakt vydrží, takže i třeba při posouvání je stále můžu využít, jen vyměním pásku a je to.Pásky už mám nasazené a na Vánoce aspoň budu vypadat :)

• Rychlé dodání, pokaždé malý dáreček.

• rychlé dodání
    • kvalitně zabalené produkty
    • kvalita produktů

Objednávka byla rychle vyexpedována. Zboží bylo pečlivě zabaleno. Celkově jsem spokojená. Objednávala jsem doplňky na vlasy a z těch mám radost, fungují jak mají. Kartáč je skvělý, krásně rozčesává vlásky. :) Nemohu nic vytknout.

• velmi vstřícný přístup při výběru délky a odstínu
    • expresní dodání
    • kvalitka vlasů

Na rychlo jsem opravdu potřebovala řešit zahuštění mých vlasů, poněvadž nás v rodině čekala o víkendu svatba a za asistence clipinhair nejen ve výběru daného odstínů, ale i typů vlasů a délky, jsem byla nadšená. Vlásky my i raději vyfotili z několika úhlů a opravdu, seděly dokonale! Moc skvělý přístup!

Skvělá spolupráce.

Široký sortiment, kvalitní a pěkné produkty, skvělý zákaznický servis, rychlé doručení. Za vše e-shopu moc děkuji a doporučuji! Před obdobím vánočních večírků a plesovou sezónou se určitě hodí!

• rychlost doručení
    • velký výběr
    • komunikace ze strany e-shopu

Clipinhair.cz mi doporučila kamarádka, která už delší dobu používá clip in vlasy. Já jsem zatím v tomto ohledu začátečník a proto jsem hodně ocenila přehlednost e-shopu a spoustu informací o tom, jak clip in vlasy nasazovat a jak se o ně starat. Na jejich stránkách jsem našla odpověď na všechno, co jsem chtěla vědět. Vyzdvihla bych hlavně velký výběr zboží, rychlost dodání (do dvou dnů od učinění objednávky) a skvělou komunikaci ze strany e-shopu. Určitě to nebyl můj poslední nákup.