Vlasy nejsou vlnité jako na e shopu
Reakce obchodu Clipinhair.cz
Dobrý den, děkujeme za odezvu a rádi budeme nastalou situaci s Vámi řešit! V čem nejsou vlasy vlnité jako na e-shopu? Kde je tedy problém?
- Nabízejí zboží, které nemají skladem
- Nepřišlo mi to co jsem objednala
zboží nesplnilo očekávání, předražené
S obchodem nemám problém,ale s kvalitou zboží.
- Z této stránky už nikdy neobjednám,za tu cenu je příčesek v kvalitě jako ze Sheinu,navíc byl v jednom místě rozpáraný,tak že by vlákna za chvíli upadávaly. Nedoporučuji !
Objednala jsem si podle obrázku příčesek cop, který byl na skřipci, ale byl mě doručen lepicí příčesek na zahušťování vlasů, tedy pro mě nepoužitelný.
Materiál hrozný, pramene su strasne tenke,
Vlasy nejsou rovné a barva take nesouhlasí nedoporučuji
Absolutně nesedí barva. Objednán středně hnědý culík a přišla zrzavá barva.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Absolutně neodpovídá barva ná obrazku
Obdržela jsme vlasy k prodloužení, které jsem musela po dvou dnech sundat a vyhodit zápach byl příšerný. Děti to porovnal ke spinavemi ztuchlemu akvarku. Příšerný ztuchly pach.... Jsme děsně naštvaná. Myla jsem to stokrát a jen horší...
NEVIM NIC
Nebyla jsem spokojena se zbožím.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Hrůza naposled co jsem si objednala ještě tolik peněz v háji ☹️ člověk nerozezná od vlasů jestli je to fakt vlas a nebo šňůrka když si sahnete po vlasech tak na ruce máte plno vlasů na dotek nejsou jemné pořád aby jste se kontrolovala jestliže nemáte na sobě vlasy nebo spíš šňůrky ..za mě hrůza
Keratin na vlasech není keratin ale spíš umělá hmota s je to velké na spoj takže by to bylo hodně vidět a vlásy píšete že se dají žehlit?...tak to tedy nedajíPouziti nasadit dát keratin italský ale po jednom umytí sundat a vyhodit takže cena byela být max 200korun za Jedno balení=70g
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Na internetu je jiný odctín než mi přišel.A take, centrum podpory nestalo za nic....Vypadalo to,že jsem si měla, ten produkt snad nechat . Že otravuji a upozorňuji na problém...