Všechno v pořádku, velký výběr zboží, dobré ceny, rychlé doručení, profesionální komunikace...
Vse probehlo rychle, do nasledujiciho pracovniho dne balicek dotazil. Bohuzel mi barva a delka nesedli a tedy jsem balicek vratila.
Dobrý výběr, pěné, funkční zboží, solidní cena dopravy, rychlá doprava...
- super rýchle doručenie
- kvalitný produkt
- veľký výber
Ak vás zaujímajú clip in príčesky, tak tento e-shop je naozaj topka. Bola som veľmi milo prekvapená kvalitou vlasov. Objednala som si zatiaľ ofinu z ľudských vlasov a tá je taká super, že určite vyskúšam ďalšie produkty. Okrem toho majú super rýchle doručenie, takže stihnete zmenu účesu na víkendovú akciu aj pri objednávke urobenej v stredu.
- rychlost doručení
- kvalitní služby
- široký výběr
Musím pochválit tento eshop za rychlost doručení a kvalitu služeb. Objednávka byla vyřízena už během pár hodin, a druhý den byla u mě doma. To je opravdu rychlé a eshop je spolehlivý! Produkty, které jsem si zakoupila, byly vždy skvělé kvality a odpovídaly popisu na stránkách. Eshop je navíc velmi přehledný a nabízí široký sortiment, takže je snadné najít to, co hledáte. Poradenství od zákaznické podpory bylo také velmi profesionální. Doporučuji všem!
- Rychle dodani a dobre ceny
Doporucuji
Vlasy nejsou vlnité jako na e shopu
Reakce obchodu Clipinhair.cz
Dobrý den, děkujeme za odezvu a rádi budeme nastalou situaci s Vámi řešit! V čem nejsou vlasy vlnité jako na e-shopu? Kde je tedy problém?
- Rychlost dodání
- Ceny
- Přehledný eshop
Skvělý nákup! Rychlost dodání naprosto skvělá, do druhého dne doma. Produkty jsou kvalitní a opravdu odpovídají popisu. Na e-shopu je krásný výběr, skvěle uspořádaný. Ceny velmi příznivé, což mě potěšilo. Jsem maximálně spokojená a určitě zde budu nakupím další věcičky!
- Rychlé doručení
- Široký výběr produktů – velký výběr příslušenství pro vlasy, prodloužení a styling
- Všechno zvládnu doma a nemusím čekat hodiny u kadeřnice.
- Úspora času a peněz
Nákup mě mile překvapil – web je přehledný a produkty dorazily rychle. Oceňuji taky popisky u produktů – díky nim jsem si vybrala přesně to, co jsem potřebovala. Dobrá komunikace ze strany obchodu, dostala jsem průběžné informace o stavu objednávky. Určitě doporučuji.
Rychlost na jedničku !
Rychlost dodání,i fajn komunikace, vlásky super, doporučuji.
Rychlé dodání
- Kvalita, rychlost dodání, vždy vše skladem
- ofinka hezky splyne
- příjemná na dotyk
- super cena
Kamarádka mi doporučila, že má od nich ofinu a je hrozně super, tak jsem zkusila a opravdu, vše bez problémové, dokonce mají na stránkách i video, jak s ofinou pracovat a nasadit ji. To je milé.
- Rychlost dodání objednávky
- Pomoc s výběrem odstínu
- Hezké a přehledné stránky
Objednávka mi přišla rychle, odstín sedí a kvalita vlasů se zatím zdá v pořádku. Už mám nasazené a pecka.
- barva odpovídá fotkám
- velmi příjemná kvalita i na dotek
- cena/kvalita
Velmi spokojená s nákupem na clipinhair! Nějak na mě vyskočili i se slevovým kódem a tak jsem se rozhodla vyzkoušet a změnit e-shop a opravdu jsem mile překvapena! Vlasy už mám nějakou chvíli nasazené a drží parádně! Kvalita je taky zachovalá a uvidíme, jak to bude vše po sundávání.
super
V tomto obchodě jsem objednávala již několikrát a vždy naprostá spokojenost. Zboží přišlo rychle, hezky zabalené. Tentokrát jsem objednávala připínací ofinu, kterou je možno rovnat i natáčet. Jedná se o kvalitní zpracování i odpovídající barvu. Ofina ve vlasech vypadá jako opravdová a rozdíl není poznat ani zblízka. Doporučuji a určitě objednám znovu. Děkuji
- Rychlost,spolahlivost
- Jsou vlasy úplně úžasný