• Rychlost, komunikace

• Záruka kvality zboží
    • Firma, kdy ještě zavolají jestli objednávka je v pořádku a poděkuji

Kupovala jsem už asi 4 trička, 4 polokošile, všechno kvalitní, barvy nevybledly, trika nezměnila tvar

Krásný den,

velmi si vážíme Vaší pravidelné podpory a jsme nesmírně šťastní, že jste s nákupy u nás 100 % spokojena. Děkujeme Vám za důvěru v naše produkty a těšíme se na Vaši další návštěvu!

Bestrarostný nákup

Hezký den, Karo,

děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že vše proběhlo podle Vašich představ. Spokojenost našich zákazníků je u nás prioritou. Budeme se těšit na další objednávku :-)

Prima den, Anet

Rychle dodání, kvalitní výrobek.

Hezký den,

děkujeme za Vaši recenzi a za to, že jste si vybral(a) právě CityZen. Vaše zpětná vazba nám zlepšila den!!
    Velmi si toho vážíme.

• Rychlé dodání, kvalitní výrobek

Krásný den,

děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jste spokojen(a) s rychlím dodáním balíčku a že oceňujete kvalitu našeho oblečení. Vážíme si toho.

Hezký podzim, Anet

• Rychlost odeslání
    • Komunikace
    • Platební moznosti
    • Přehledný e-shop

Hezký den,

děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a jsme rádi, že je vše tak jak má být.
    Přeji Vám, ať se Vám naše oblečení hezky nosí.

Anet

• Rychlé doručení, k mému velikému údivu patří telefonní oznámení o zaslání zboží, to jsem nečekala, chválím přístup a úctu k zákazníkovi ❤️ to se jen tak nevidí

Milá Dančo,

děkujeme za Vaši krásnou recenzi❤️. Velmi si vážíme každého našeho zákazníka, a proto je pro nás důležité, abyste věděli, že Vaše objednávka je pro nás důležitá. Jsme rádi, že tento přístup oceňujete. Děkujeme za Vaši podporu a budeme se těšit na další objednávky :-)

Anet

Se vším jsem maximálně spokojená.

Reakce obchodu Cityzenwear.cz

děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu! Jsme moc rádi, že jste spokojená, a těšíme se na vaši další návštěvu.

• Spokojenost

Reakce obchodu Cityzenwear.cz

děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste s našimi produkty spokojeni. Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a motivuje nás k dalšímu zlepšování.

S pozdravem,
    Jenda

• Perfektní spolupráce na nejvyšší úrovni

Reakce obchodu Cityzenwear.cz

velice Vám děkujeme za Vaše krásná slova a ocenění naší spolupráce. Moc si vážíme Vašeho hodnocení a jsme rádi, že jste s našimi službami spokojená.

Budeme se i nadále snažit poskytovat služby na nejvyšší úrovni a těšíme se na další spolupráci s Vámi. Pokud pro Vás můžeme cokoli dalšího udělat, neváhejte nás kontaktovat.

Přejeme Vám krásný den.

• spokojenost s výrobkem
    • nemám žádnou nevýhodu

Reakce obchodu Cityzenwear.cz

děkujeme za Vaši recenzi a projevenou spokojenost s naším výrobkem! Velmi si vážíme Vašeho času a sdílené zpětné vazby. Jsme rádi, že splnil Vaše očekávání, a věříme, že Vám bude dlouho sloužit.
    Pokud budete mít jakékoli další dotazy, připomínky, nebo budete potřebovat poradit, neváhejte nás kontaktovat.

Děkujeme, že jste si vybrali právě nás!
    Jenda

• Spolehlivost a rychlost dodání.

Milá Ivo,

děkujeme, za Vaši recenzi. Jsme rádi, že jsme splnili Vaše očekávání ohledně rychlosti a spolehlivosti. Přejeme si, ať Vám naše produkty splní Vaše očekávání a jste maximálně spokojená.

Anet

Objednávka byla rychle vyřízená. Tričko cityzen už jedno máme a odpovídá kvalitou tomu, co je uvedeno v popisu, proto objednáváme další.

Krásný den,

velmi si vážíme Vaší pravidelné podpory a jsme nesmírně šťastní, že jste s nákupy u nás 100 % spokojen(a). Děkujeme Vám za důvěru v naše produkty a těšíme se na Vaši další objednávku :-) .

Anet

• Rychlé vyřízení objednávky, úžasný přístup k zákazníkovi, včasné dodání zboží, zboží kvalitní,vše proběhlo absolutně bez problému

Milá Eliško,

moc Vám děkujeme za pochvalu! Máme obrovskou radost, že naše blesková rychlost doručení Vás potěšila. Jsme rádi, že jste ocenila náš tým a jejich úsilí poskytovat skvělý zákaznický servis. Vaše zpětná vazba nás motivuje k dalšímu zlepšování. Ať se Vám oblečení hezky nosí :-) .

Anet

Nedám dopustit na trika, opravdu fungují,pro mě úžasný!!!

Milá Jarko,

děkujeme za Vaše hezká slova. Jsme moc rádi, že jste s našimi tričky spokojená a že opravdu fungují, jak mají. Vaše nadšení nás těší a motivuje k dalšímu zlepšování. Budeme se těšit na Vaši další objednávku :-)

Prima den, Anet

Jsem velice spokojená s přístupem k zákazníkovi, rychlé dodání objednávky a super materiál

Hezký den,

děkujeme Vám za Vaši skvělou recenzi! Jsme velmi rádi, že jste spokojen(á) s naším přístupem, rychlostí dodání i kvalitou materiálu. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě a těšíme se na Vaši další návštěvu.

Anet

Při koupi dárkového poukazu lze poukaz po zaplacení vytisknout doma

Reakce obchodu Cityzenwear.cz

děkujeme za Vaši recenzi a zájem o naše dárkové poukazy! Ano, po zakoupení dárkového poukazu jej můžete jednoduše vytisknout doma. Po úspěšné platbě Vám bude poukaz zaslán na e-mail v elektronické podobě, kterou lze snadno stáhnout a vytisknout.

Pokud byste měli jakékoli dotazy nebo narazili na problém, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám pomůžeme.

Děkujeme, že jste si vybrali právě nás, a přejeme Vám příjemné používání poukazu!

• Rychlé dodání.

Reakce obchodu Cityzenwear.cz

děkujeme za Vaši recenzi! Velmi nás těší, že jste byli spokojeni s rychlým dodáním. Snažíme se, aby naše služby byly co nejefektivnější, a vaše pozitivní hodnocení je pro nás velkou motivací.
    Doufáme, že budete i nadále spokojeni s našimi produkty !

Budeme se těšit na další příležitost Vás obsloužit!

• gud

Reakce obchodu Cityzenwear.cz

děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste byl spokojený. Těšíme se na další spolupráci!

Jenda

Všechno v naprostém pořádku. Skvělá komunikace a rychlé dodání. Moc ráda doporučuju.

Milá Silvie,

děkujeme za milá slova a velmi si vážíme Vašeho doporučení ❤. Jsme moc rádi, že jste s námi spokojená. Budeme se těšit na další objednávku :-)