Licence sice přišla. Při snaze ji aktivovat, to nebylo možné. Komunikace s obchodem je otřesná. Volám tam již několik dní a asi je to tak vytížený obchod, že upozorňují na velkou vytíženost operátorů. Varuji, bude to dle chování obchodu nějaký podvod.
šmejdi. druhotná licence, která u Office 2019 nejde aktivovat. Prý pouze telefonicky, ale tato možnost u této verze je problematická. I návod na aktivaci posílají na Office 2016
Licenci jsem zaplatil a za deset dni nic nepřišlo.
Licence nelze použít je údajně použita v jiném zařízeni nebo byl vyčerpán její limit množství zařízení
Nelze zprovoznit Outlook ani po hodinových diskusích se servisem Microsoftu.
- cena licenci
- doruceni ihned po zaplaceni
- Standardni licence office 2019 od Microsoftu umozni instalaci jak pro Windows, tak pro Mac...ve snu by mne nenapadlo, ze tohle pro Mac neni a ani beznou instalacku office pro Mac tim kodem nepujde zaktivovat. Na emailu udajne technicke podpory [email protected] se mi nikdo neozval, mozna maji dovolenou, ale psal jsem tam 5.8. a dneska je 13.8. - to mi prijde i dost.
- Nakupoval jsem tam 2x a kazda faktura byla z jine firmy....( i kdyz obe vystavil clovek stejneho jmena)
- Office je nutno aktivovat po telefonu - tohle se stane, kdyz uz je nainstalovana na vice pocitacich...
Zaplatil jsem a vůbec žádná reakce. Jsou to prostě zloději.
Reakce obchodu Chytrá Licence
To zní jakože jste zadal špatný email, nebo náš skončil ve spamu (s tím jsme ale problém neměli), každopádně když něco zaplatíte online a obchod Vám nedoručí zboží, proč tam nezavoláte, nebo nenapíšete?
- podvodná licence
Reakce obchodu Chytrá Licence
Neměl(a) byste podvod nahlásit? Není to nic těžkého, jsme veřejná firma, každý si může dohledat majitele nebo jednatele a co dalšího ten člověk vlastní. Ale pak byste si možná uvědomil(a), že podvádět takové množství lidí na vlastní jméno by bylo opravdu hloupé. Upřímně, mělo by stačit podívat se na recenze ostatních uživatelů. Proč vám licence nefungovala? Zkoušel(a) jste nám psát nebo volat? Nebojte, když budete jednat slušněji než tady v recenzi, nikdo Vám nebude mít důvod odpovídat takhle.
ozboží jsem obdržela
super :-)
Obdržela jsem jiný produkt, než jsem si objednala. Na telefonické podpoře mi bylo vysvětleno, že mnou objednaná licence je vyprodaná a že mi v pondělí (byl pátek) zašlou správnou. Už je to 14 dní a nic!
Reakce obchodu Chytrá Licence
Tak se to nejspíš skutečně stalo, pokud ano, nemáme omluvu, operátoři by neměli vytratit komunikace ohledně čehokoliv, obzvláště, pokud je s něčím zákazník nespokojený. Proto je vždy nejlepší zkoušet volat znovu, pokud jste to od té doby znovu nezkusila, kontaktujte nás prosím na [email protected] a my se Vám pokusíme problém vynahradit. Uvědomujeme si, že to pro Vás může být po takové době pozdě, Heureka kampaň jsme měli vypnutou, takže si recenze nikdo doposud nevšiml.
S přátelským pozdravem
- výhodná cenová nabídka
- Nainstalovaný SW nešlo spustit, z e-shopu mi doporučili produkt odinstalovat a nainstalovat znovu. Když ani toto nepomohlo, již se neozvali a na mailovou zprávu neodpověděli, pouze po 2 týdnech poslali anketní dotaz na spokojenost se službami.
- reklamace dosud nevyřešena, peníze dosud nevráceny
bylo doručeno něco jiného než bylo objednáno
Elektronickou licenci se nepodařilo zprovoznit.
Nelze produkt zaregistrovat. Pořád to hlásí neplatný kód.
Reakce obchodu Chytrá Licence
pokud Vám nejde produkt aktivovat, kontaktujte nás prosím. Může se vzácně stát, že klíč nebude platný, protože ho předchozí majitel špatně deaktivoval, to samozřejmě obratně řešíme, stačí komunikovat, jako v jakémkoliv jiném obchodě, když se stane, že Vám přijde špatný produkt.
Chytrá Licence -
Licence byla dodána s vypršenou platností
Reakce obchodu Chytrá Licence
uvedli jste při platbě špatné údaje, tak systém samozřejmě platbu nepropojil. Jak už víte, stačilo nás kontaktovat a problém se hned vyřešil.
Chytrá Licence -
- Pomalé doručení. U elektronické licence jsem očekávala zaslání obratem po připsání platby. Zpracovávají však požadavky nějak hromadně pouze v určité časy.
- Při instalaci, po zadání unikátního ověřovacího kódu, nebyl tento kód autorizován: “byl překročen povolený počet instalací”. Musela jsem zatelefonovat na Microsoft a přes automatizovaný hovor vše ověřit - zdlouhavé postupné zadávání asi 40 znaků proběhlo v pořádku a instalace se dokončila.
- Nejistota, zda v případě nutné reinstalace bude vše v pořádku.
Neproběhlo hladce.
Návod ke stažení licence byl jeden a to špatný. Samotná instalace pak děs...
Reakce obchodu Chytrá Licence
koupili jste produkt který se nějak instaluje a aktivuje, je to jak ho Microsoft navrhnul. My s tím nic nenaděláme, návod máme popsaný krok od kroku :-)
Chytrá Licence