Licenci po telefonu mě Microsoft odmítl aktivovat.
Psal jsem vám ,jak mám dále postupovat. Avšak žádná reakce z vaší strany
dodnes neproběhla. -
Kupoval jsem kdysi několik licenci
a vse bylo ok. Dneska čekáte 24 jodin na doručení na uvedena telefonní čísla se nedovolate -
- Nic nedošlo, kod nebyl zaslán
Objednal jsem, zaplatil kartou online a zatím po 6 ti dnech nic nedošlo. Jedná se o elektronickou verzi MS Office 2019
- podvod, zboží nedorazilo, peníze si nechali
- Jedná se asi o podvodný web. Peníze přijme, ale nic nepošle, ani nekomunikuje. Nahlášeno na ČOI.
Špatná komunikace - problém se dovolat, po 6 ti dnech nic nedorazilo.
- Zaplacená licence vůbec nedorazila, obchod neodpovídá na emaily ani nebere telefon. Uz je to 3 týdny. Peníze také nevrátili.
14 dní po zaplacení produktu není stále dodaný, obchod nereaguje na e-mail, web v rekonstrukci a tel. číslo bez odezvy.
- Zboží bylo řádně zaplaceno, ale nic nepřiško, ani nikdo nekomunikuje
- Nekomunikace ze strany obchodu
- Nedodání produktu
Dobrý den, objednal jsem produkt, zaplatil a tím to vlastně skončilo. Nikdo nekomunikuje, produkt nedorazil a budu podstupovat reklamaci skrze paypall.
jsou to zloději, nyní na webu mají jen jednu větu, že z finančních důvodů zavřeli krám, mají peníze a já nemám zboží. Zítra jdu na policii.
Licence ani po tydnu nedorazila a obchod nekomunikuje.
Od 6.6., kdy byla objednavka zadana a uhrazena, nic nedorazilo, na opakovane vyzvy mailem obchod nereaguje, tel. uvedeny na strankkach nikdo nezveda. Opravdu velka parada, velmi velmi nedoporucuji...
- zboží nedorazilo, nekomunikují, asi podvod.
13. července jsem objednal a zaplatil a dodnes - 20. června - bez jakékoliv odezvy. Nekoupil jsem autobus, ale software!
Minulé to bylo v pohodě s objednáním licence, teď po několika dnech nic nedorazilo a s obchodů nikdo se neozval
- Nekomunikují
- Okradli mě
Zaplatil jsem a od té doby se mi nikdo nezval. Okradli mě. Nedá se jim dovolat a na email nereagují.
V žádném případě nikdo nic neobjednávejte. Potřebuji k sobě sehnat více lidí a předat případ policii!!! -
Zaplaceno 4.6. a ten den jsem dostal i potvrzení o přijetí platby. Od té doby NIC! Před týdnem jsem mailem reklamoval nedodávku a reakce NAPROSTO ŽÁDNÁ!!! Předchozí zkušenosty byla dobrá, takže nechápu, proč teď nic.
- zboží nedoručil, nekomunikuje, platbu kartou předem ale zaúčtoval
- na zrušení objednávky v zákonné lhůtě nereaguje, peníze nevrací
Nereagují na e-mailovou korenspondenci. Na uvedeném telefonním čísle to nikdo nezvedá a odkazují na e-mail.