Zaplacené 3 objednávky 20 dní a nic !!!!
Ani odpověď na mail -
- licenční kód nebyl ani po 2 týdnech zaslán
- jedná se o podvod
- na kontaktních telefonech není nikdo k zastižení
Platbu za SW jsem uskutečnil, moje objednávka byla potvrzena s tím, že budu vyrozuměn až bude vyřízena. Uplynulo 12 dní a firma nereaguje ani na urgující maily ani na pokusy o telefonické spojení - pouze automat lže o obsazených operátorech. Velmi vychytralá firma, varuji!
- žádná výhoda
Jak byste ohodnotili obchod, kde jsem si objednal Office 2019 pro studenty a domácnosti, 14.května 2022 jsem profram zaplatil ( 990,- korun ) a došel mi mail (né program), abych ohodnotil obchod Chytrá licence a program Office 2019 pro profesionály (měl jsem dostat "pro studenty a domácnosti". Vím, že se dá poslat i lepší varianta, ale mně zatím žádná nedošla!!!)!!! Jak byste to všechno ohodnotili vy sami???!!! Děkuji dušan
Objednávku mám déle než týden, psala jsem email, opakovaně volám a žádná reakce, odpověď, vyřízení objednávky. Naprosto nevhodné jednání a určitě to nenechám být, dokud nedostanu zboží, nebo peníze nazpět. Rozhodně si zde více neobjednám nic!
Objednávku jsme uhradili a po 16ti. dnech nám stále nedorazila. Na infolinku není možné se dovolat, na maily nikdo neodpovídá
Ani po týdnu od zaplacení nepřišlo zboží, na e-maily nikdo nereagoval, informační telefon nikdo nebral, vůbec žádná komunikace, až po týdnu urgencí!
Zaplaceno, licence nedoručena!!!!!!!!
1. 6. 2022 objednána licence (objednávka 17919)
1.6. 2022 potvrzení objednávky
7.6. 2022 zaslán e-mailem dotaz na stav objednávky - dosud bez odezvy
7.6. 2022 několik telefonátů - bez šance se dovolat
8.6. 2022 několik telefonátů - bez šance se dovolat -
Peníze z účtu zmizely hned, nikdo se dosud neozval :-(((
Nikdy zde nenakupujte, jsou to zloději, na nic nereagují. Nechápu, jak může Heureka stále tento obchod doporučovat.
- zboží dosud nedorazilo, uplynulo 7 dní od nákupu
- Nelze komunikovat s obchodem
Vždy bylo vše v pořádku, nyní není možná komunikace. Zboží stále není dodáno a to je již přes týden zaplaceno.
- Obchod vůbec nereaguje na maily, nikdo nezvedá telefony.
- Minulá doživotní licence pořízená v tomto obchodě nám najednou přestala platit. Microsoft nám ji odmítl nechat nainstalovat na nové PC se zdůvodněním, že již byla mockrát použitá.
Obchod deklaroval dodání v případě platby online prostřednictvím paypal dodání v rámci několika hodin, maximálně druhého pracovního dne. Je to již týden a objednané zboží nikde. Na emaily nikdo nereaguje a telefon nikdo nezvedá.
- Nedá sa dovolať.
27.5.2022 som si objednal a zaplatil Windows 10 doteraz som nič nedostal a
nedá sa ani dovolať stále hlási že operátory sú obsadený. -
- Platba odešla, ale zboží nedorazilo a obchod nekomunikuje.
- Okradou vás
- Pozor, jsou to zloději
Peníze jsem odeslal. Nic mi nepřišlo. Jsou to zloději.
- Licenci jsme zaplatili, avsak nam nebyla jeste dodana. Dodavatel vubec nekomunikuje pres emal ani telefon.
Nedungujici obchod
Penize dostali,avsak zbozi nedodali. -