Chtěla jsem v tomto obchodě nakoupit, avšak na moji objednávku nikterak nereagovali.

• rychlost
    • neserioznost

Nemám moc času, proto jsem zvolila tuto metodu nákupu, zboží mělo přijít do 2 dní, bohužel do dnes nic nepřišlo..je to 12 dní...
    Zatím, jsem ale nic nepltila,tak je to celkem v pohodě, jen by stačilo napsat, že je zboží vyprodané,nebo tak.

• k dostani bylo i zbozi, které je jinde nedostatkové
    • velmi pomalá komunikace

• Laciné zboží, přehlednost
    • Špatná komunikace ohledně toho, zda je zboží na skladě, či kdy bude doručeno.

Zatím ještě nevím, až po obdržení zboží.

• neodpovidaji na poznamky v objednavce, ani na nasledne emaily, nedodrzuji dodaci doby

• Zadna komunikace se zakaznikem, ktery si neni skoro jist, zda v obchode zaregistrovali jeho objednavku...

Nedoporucuji.

• přehlednost
    • žádné

vynikající

• potvrzeni objednávky je naprosto nečitelné, nemám přehled o stavu objednávky a vlastně ani nevím jestli mi to zboží vůbec přijde.

doporučuji objednávat telefonicky, to je asi jediná šance, jak se dozvědět, jestli dané zboží mají na skladě a tedy zda ho vůbec očekávat.

• Zboží jsem objednala před 14 dny a teprve dnes mi došlel první email, který se netýkal objednávky. Dodnes nevím, zdali zboží dojde. Jsem zklamaná.

Mohu pouze ohodnotit tuto první zkušenost, která je nemilá. Myslím si, že by obchod měl podat informaci, zda-li zboží dojde. Přes internet nakupuji často a vždy jsem byla spokojena. Je to moje první špatná zkušenost.

• pohodlný nákup z domova, přijatelné ceny
    • není zásoba nabízeného zboží

hrozí, že nedorazí nabízené zboží