Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
Doručení bylo rychle. Jednání o reklamaci v pořádku, příjemná slečna. Ale objednány parfém neměl jakosti , jaký by měl mít. Objednala jsem si odstřiky parfému Baccarat. Ale 3 vzorky z 4 neměli vůně .
Obchod nedoporučuji. -
- Dlouha doba dodani
- Výborná komunikace, rychlé dodání
- Bohužel parfém nevydrží vonět ani den. Ten stejný, kupovaný jinde, voněl ještě i třetí den. Nevím, čím to je, ale je to opravdu velký rozdíl. Kdyby na krabičce nebylo psáno eau de parfume, řekla bych, že je to jen toaletní voda. Je možné, že byla nějaká horší šarže, nevím...
S obchodem jsem tedy spokojená, ale nejsem spokojená se zbožím
- komunikace s obchodem šílená
Komunikace šílená. Paní na dotaz ke stavu objednávky týden odpovídala, že ji už v daný den odešlou. Vzoreček vůně dorazil prázdný. Aspoň že poslali správnou voňavku.
Nic mi nepřišlo
Reakce obchodu CHARISMA shop
Dobrý den, Vaše objednávka nemohla být odeslána, jelikož jste si zvolila platbu bankovním převodem a platba na účet nepřišla. Proto nerozumíme Vašemu hodnocení.
S pozdravem,
CharismaShop.cz -
- dobrá komunikace, rychlé dodání
- parfémová voda Armani - Si - tester který jsem objednala - vůně vůbec neodpovídá originálu -je to pronikavá těžká vůně ze které bolí hlava -čpí a "voní" tak lacině přestože odstřik vůně 10 ml byl v ceně 300,- Kč což si myslím je dost drahé - velké zklamání... jediné plus - vůně - spíš odporný zápach dlouho vydrží... už nikdy víc (nebo je to novinka - v dřívějších letech to byla krásná vůně...)
nespokojenost
- Rychlá komunikace
- Byla mi slíbena starší varianta parfému (rok 2019, před podstatnou změnou složení a vůně), dorazila mi však již nová varianta. A to i přes to, že jsem svůj požadavek na základě předchozí domluvit napsal do poznámky
Vážený zákazníku,
po emailové komunikaci, jsme Vám sdělili jaký produkt nabízíme jaký má popis na víčku, to souhlasilo, Bohužel jinou informaci, abychom rok poznali jsme neměli. Pokud to tedy není ta, kterou jste chtěl, můžete odstoupit od smlouvy.
Za vzniklé komplikace se omlouváme, ale jinou verzi tohoto produktu nejsme schopni dodat.
Děkujeme za pochopení
Charisma shop -
Zboží objednáno 26.12. 2020 a do dnešního dne tj. 10.1.2021 ještě nedorazilo, Tak jaké můžu dát hodnocení ? Jedině negativ!
Vážený zákazníku,
omlouváme se za vzniklé komplikace, které však nevznikli na naši straně, došlo bohužel ke ztrátě zásilky přepravní společnosti zásilkovna. Již Vám byl poslán balíček znova, snad tedy bude vše v pořádku.
Děkujeme za pochopení
Charisma-shop -
- rychlost dodání
- mírné ceny (ovšem už chápu proč)
- v případě tohoto parfému se jedná o podvod. Ve srovnání s pravým parfémem je toto falzifikát!! Tudíž doporučuji zvolit jiný obchod, ovšem dnes je to risk všude. Akorát mě to mrzí, protože zboží byl kupován jako dárek...
Vážená zákaznice,
objednávku jste u naši společnosti udělala 2x, kdy 2x jsme zboží dodali a ani v jednom případě jste nás nekontaktovala, neposlala reklamaci ani email o tom, že by zboží nebylo v pořádku. Naše společnost je na trhu již několik let a neoriginální zboží jak uvádíte rozhodně neprodává. To jak neoprávněně uvádíte, že je naše zboží padělek je veřejná pomluva. Na výzvy po této Vaši recenzi také nereagujete. Nerozumíme tedy Vašemu hodnocení. S pozdravem Charisma shop -
Zboží přišlo bez slibovaného dárku. Mohla jsem objednat kdekoliv jinde, ale díky slibovanému pánskému parfému jsem objednala zde. Ani po mojí urgenci nepřišla žádná reakce. Neseriózní jednání. Doporučuji neslibovat co nedodržíte.
- dostala jsem neoriginalni parfem!
Objednala jsem darkovou sadu parfem+telove mleko, ktere bylo jiz pouzite a vune parfemu byla neoriginalni! Pradu mam hodne let u sebe, tuto jsem objednavala jako darek! castku mi vratili za mesic od odeslani a v mensi vyse, bohuzel! Vrele nedoporucuji tento obchod!
Reakce obchodu CHARISMA shop
Vážený zákazníku, o neoriginální zboží se určitě nejednalo, zboží jsme posílali k reklamaci dodavateli, z tohoto důvodu se čekalo na vrácení platby. Dodavatel reklamaci zamítnul , jelikož zboží je absolutně bez vad. Navíc Vám byla dárková kazeta poslána originálně zabalena, není tedy možné, že by mléko bylo použité jak uvádíte.
Jelikož jste zboží nechtěla zpět, jak se běžně při zamítnutí reklamace postupuje, vrátili jsme Vám poníženou částku a snažili jsme se Vám vyjít alespoň tímto vstříc. V případě, že by byla chyba na naši straně reklamace by uznána byla.
Děkujeme za pochopení a přejeme příjemný den. Charisma-shop.cz -
- Dobrý den, se zmiňovaným parfemem nepřišel dárek Elizabeth Arden Pretty parfémová voda pro ženy 1.2 ml vzorek s rozprašovačem .
- Zklamání.
- Nejednalo se o odstřik z originálu
Zakoupila jsem odstřik Chanel Allure sport Homme a rozhodně se nejednalo o originál
- Rychlost doručení
- Špatné odstřiky
- Neochota při řešení problému
Objednala jsem si 6 odstřiků parfémů. Všechny smrděly a absolutně se neshodovaly s originálními parfémy z parfumerie. S tímto problémem mě obchod slušně poslal do háje, že to není možné. Dala jsem porovnat papírek z parfumerie a jejich odstřik i jiným lidem a měli tentýž názor. Takže NEDOPORUČUJI.
- nevím brala jsem přes oshop ten se ptal na dárek ale žádný nám nedali
- Žádné a žádná komunikace
Obchod je opravdu v pořádku,tím myslím komunikaci atd.ale parfém není v pořádku nevydrží dlouho vonět ,že je nejspíše v něm málo alkoholu :( Chloé nemám poprvé ,tak že můžu porovnávat bohužel nejsem s ním spokojená.
Reakce obchodu CHARISMA shop
zboží máme z oficiální distribuce, v případě, že nejste s vůni spokojena, můžete poslat k reklamaci.
Charisma-shop -
přesto, že zboží bylo označeno "skladem", nebyl ani po deseti dnech od objednávky sdělen důvod, který brání jeho dodání, tím měně omluva
Reakce obchodu CHARISMA shop
Vážený zákazníku, zboží Vám nebylo dodáno z důvodu neuhrazení Vaši objednávky, zvolil jste způsob dopravy Uloženka-Převodem. Zboží máme samozřejmě skladem, pokud provedete platbu, zboží bude ihned expedováno, jak je v našem eshopu zvykem. V potvrzovacím emailu, který Vám přijde ihned po udělání objednávky, máte veškeré podklady k platbě. S pozdravem Charisma-shop.cz
- Rychlost dodání.
Nedoporučuji. Místo objednaného testeru LA VIE EST BELLE jsem dostala slabší verzi LA VIE EST BELLE LEGERE. Sice se mi ho nechtělo vracet, ale už nikdy zde nenakoupím.