• neinformování o stavu objednávky, 2x jsem volala, s tím, že se mi někdo ozve a nikdy se tak nestalo a nakonec mi bylo posláno zboží v jiné barvě ( jasně jsem na barvu upozorňovala ) Nechápu, jak někdo bez upozornění a zavolání pošle něco jiného.

Zatím moje nejhorší zkušenost s objednávkou přes internet.

• Zklamalo mne,že krabice,ve které bylo zboží byla otevřena a scházela zde 1 část obsahu.

Jedna z věcí, kterou jsem objednavala v balíčku chyběla. Po reklamaci mi za ni vrátily peníze obratem na účet zpět.

• Slabinou je neprávné udvedení adresy odběrného místa a rovněž poplatek za dopravu při odběru na odběrném místě s čímž jsem se ještě nesetkal.

Moje zkušenos s tímto obchodem není dobrá ale to je pouze můj názor jednotlivce.

• Špatná komunikace obchodu se zákazníkem. Na faktuře jiná částka než v objednávce, po urgenci napraveno. Prý mě měl kdosi informovat o změně, k čemuž nedošlo.
    • Dodání zboží označené jako skladem bylo dodáno za 13 pracovních dnů.

První nákup byl bez problémů. Druhý totální katastrofa, na zboží, které bylo v době objednání označeno "skladem" jsem čekal 13 (pracovních) dní - což je v dnešní domě opravdu extrém. V mezidobí mě měl kdosi informovat o změně ceny a zdržení dodání, k čemuž nedošlo. V doručeném zboží byly v jednom případě dodané jiné položky než jsem objednal. Co říci závěrem? Všem nakupujícím přeji více štěští, než jsem měl já..

• NIC
    • VŠECHNY

NESPOKOJEN

• psala jsem k druhé objednávce poznámku, na kterou nebyl brán zřetel a byla odbavena, ačkoli právě podle textu v poznámce odbavena být neměla nebo jsem měla alespoň být informována telefonicky. Zcela zbytečně mi bylo účtované druhé poštovné. NEJSEM SPOKOJENA.

není co něco jsem sháněl, měli to skladem, pak se ukázalo, že ná za což se velice a slušně omluvili.

nedoporučuji, kdybych si sama nezavolala, tak by mi ani nedali vědět, že zboží není

• Zboží avizované "skladem" vůbec fyzicky nemají.

• buď špatný informační systém nebo nepořádek..

pokud chcete něco koupit a je to hit, ověřte si, jestli věc opravdu mají.. buď záměrně udávají dostupnost, aby získali objednávku, nebo jsou to pěkní bordeláři

Reakce obchodu Centrshop

Záměrně dostupnost neudáváme. Pokud si objedná více zákazníků v jeden den položku, které je v takovém počtu skladem, že objednávky všech zákazníků nepokryje, tak nezbývám než informovat zákazníka o tom, že zboží je bohužel již nedostupné.

• Komunikace se zákazníkem ja špatná.
    • Objednané zboží nedošlo naráz.
    • Zboži objednané na dobírku nepřišlo všechno, ale už jsem ho zaplatila.
    • Zboží přišlo bez faktury.
    • Po telefonické reklamaci zboži nakonec přišlo, ale jiné než bylo objednané.

• Dlouha doba dodani,zadna komunikace o duvodech pozdniho dodani

Den po převzetí a zaplacení zboží zboží mi dorazilo TOTO a ještě k tomu vyznačeno červeně:

Podle zákona č. 40/1964 Sb., Občanského zákoníku jste
    vyplněním a odesláním objednávky uzavřel s naší společností kupní smlouvu.
    Podle § 588, téhož zákona, vzniká kupujícímu, tedy Vám, povinnost předmět
    koupě převzít a zaplatit za něj prodávajícímu dohodnutou cenu. Nepřevzetím
    balíku jste nevyužil své spotřebitelské právo vrátit zboží do 14 dní bez
    udání důvodu podle § 53 odst. 7. Tato zákonem daná lhůta se začíná počítat
    teprve ode dne převzetí zboží

• Pro mne dobré ceny
    • špatná komunikace
    • informace o dodání zboží přišla až po jeho doručení

• Zbytečně dlouho jsme čekali, že mne obchod informoval o nedostupnosti zboží.

Doporučuji telefonickou konzultaci o dostupnosti zboží.

• ceny
    • ihned po objednávce přišel informační email, že všechny položky jsou skladem. Když ani po 5-ti dnech zásilka nepřišla, kontaktovala jsem obchod. bylo mi sděleno, že 2 ze 3 položek nejsou skladem a 1 není možná objednat ani u dodavatele

• Nizke ceny
    • Slaba komunikace

Zbozi bylo oznaceno jako skladem u dodavatele. Po trech dnech bez komunikace jsem napsal email, zadna reakce. Po tydnu od objednani jsem volal a ze zbozi tento nebo nasledujici den dorazi, abych si nedelal starosti. Nicmene za hodinu dalsi telefon, ze zbozi neni ani u dodavatele a mam tedy smulu. Bohuzel po tydnu cekani je zbozi vyprodano i vsude jinde a zasadni darek pod stromecek neni. Vim, ze jsou vanoce, ale na to by mel byt obchodnik pripraven a vymluvu ve stylu "Mame moc prace" me nepomuze. Nejednalo se o darek za "par set", ocekaval bych, ze nejpozdeji do 2 dnu se obchodnik ozve a rekne, ze neumi.

Již nikdy více. E-shop, který nabízí zboží, která následně potvrdí e-mailem a za 24 hod. zavolá, že není k dispozici a nenabídne slevu na poštovné za ostatní zboží....

Objednala jsem si před více než měsícem zboží, nedorazilo a prodejce nereaguje na e-maily.