• Bezproblémové dodání

• Velký výběr produktů.

Nakupuji na tomto eshopu už po několikáté a jsem s tím moc spokojená. Syn je spokojený a to je nejdůležitější.

Dobrý den, Helčo,
    děkjeme za Váš čas a za Vaše milá slova! Moc nás těší, že jste s naším obchodem spokojená a že je spokojený i Váš syn! To je opravdu nejdůležitější! Vždy nás moc těší, když vidíme, že se nám zákazníci vrací. To je ta nejlepší odměna za naši práci :) Kdybyste při nakupovací narazila na něco, co Vám u nás chybí, určitě se nám ozvěte, rádi se Vám budeme věnovat a podívame se, co se dá dělat! :) Ještě jednou děkujeme, pozdravujte syna a zase tedy příště :)

Vše v naprostém pořádku

Dobrý den, Baru,
    děkujeme Vám za pozitivní recenzi! Velmi nás těší, že jste byla s nákupem spokojena a doufáme, že si své zboží užíváte a už jste z něj i něco dobrého upekla! :) Pokud by Vám přeci jen něco chybělo, nebojte se na nás obrátit, rádi se Vám budeme věnovat! :) Kdyby ne, vidíme se u příštího nákupu :)
    Hezký den!

• Skvěle zabaleno, křehké zboží dorazilo neporušené

Reakce obchodu CeliakShop.cz

moc děkujeme za milou recenzi, moc si ji vážíme :) Velmi nás těší, že oceňujete kvalitu balení. Křehké produkty se opravdu snažíme balit nadstandardtně, protože víme, jaké podmínky mohou balík čekat na cestě k vám. Doufáme, že tato pozitivní zkušenost nebyla Vaše poslední a uvidíme se u dalšího nákupu u nás! :) Kdyste potřebovalla nějak pomoci nebo poradit, určitě se nám ozvěte :)
    Hezký den!

Objednala jsem doručení do Alza boxu kde mohu vyzvednout 24/7 a bylo mi dodáno na poštu kde je velmi omezena výdejní doba. Tato situace mi velmi vadila už i pro špatné parkování u pošty.

Dobrý den, Aničko,
    děkujeme Vám za Vaši recenzi! Vážíme si pozitivních procent a jsme moc rádi, že byste nás doporučila :). Pokud jde o dopravu, rychle jsem kontroloval v systému, jestli nemohla nastat chyba u nás, ale zde proběhlo vše v pořádku. Předpokládám, že když jste si objednala Balíkovnu, tak Česká Pošta doručila přímo na poštu v případě, že byl Alza Box ve Vašem městě plný. Toto bohužel nijak neovlivníme :(. Doufáme, že i tak tato komplikace nezměnila názor na nákup u nás a že se spolu uvidíme brzy u dalšího nákupu! :)
    Hezký den!

Dobrá komunikace, už se tesim na můj balíček

Dobrý den, Marky,
    děkujeme za Vaše milá slova! Máme radost, že jste byla s nákupem spokojena a vše proběhlo dle očekávání. Těší nás také, že kladně hodnotíte komunikaci. Ta je základ! Tak kdybyste něco potřebovala a chtěla si někdy zakomunikovat znovu, určitě zavolejte, rádi Vás uslyšíme :)

Spokojenost

Dobrý den, Jarko,
    opravdu děkujeme za pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste se rozhodla své Vánoční pečení spojit přímo s námi a Vaše oblíbené linecké jsme Vám mohli poslat přímo my :). Doufáme, že si zboží přes svátky užijete a my se spolu uvidíme co nevidět znovu :)

Jsem moc spokojená

Dobrý den, Maruško,
    moc děkujeme, že jste si našla čas k napsání milé recenze! Těší nás, že jste byla moc spokojena! Uděláme všechno pro to, aby to tak zůstalo i nadále! Kdybychom Vám mohli jakkoliv pomoct při objednávce nebo by Vám něco chybělo, budeme rádi, když se nám ozvete, rádi Vás uslyšíme :). Vidíme se doufám u příští objednávky :)
    Hezký den!

• Srozumitelné a jednoduché objednání, rychlé vyřízení.

Reakce obchodu CeliakShop.cz

mockrát děkujeme za recenzi! :) Moc nás těší, že je pro Vás náš obchod srozumitelný a že Vám nákup nedělal žádný problém! Máme i radost, že jste byla spokojena s rychlostí dodání. Zásilky se snažíme odesílat jak nejrychleji to jde :). Kdybychom pro Vás ještě nějak mohli zlepšit své služby, budeme moct rádi, když nám napíšete nebo přímo zavoláte, rádi Vás uslyšíme :) Do té doby se mějte pěkně a doufáme, že se spolu potkáme znovu u další objednávky.
    Hezký den!

• široký výběr potravin pro bezlepkovou dietu
    • dobré ceny
    • rychlost vyřízení objednávky

Dobrý den, Míšo,
    děkujeme za Vaši pozitivní recenzi! Moc si Vážíme, že oceňujete výběr bezlepkové stravy, našim cílem je nabízet takový výběr, aby si i celiak mohl užít jídlo bez kompromisů :). Pokud by Vám však něco chybělo, nebojte se nás kontaktovat mailem nebo po telefonu, určitě Vás rádi uslyšíme a pokusíme se produkt u dodavatelů poptat :). Doufáme, že se brzy uvidíme znovu u další objednávky :)

rychlost dodání zboží

Dobrý den, Dani,
    moc děkujeme za pozitivní recenzi! Doufáme, že jste si objednané zboží užila a že Vám chutnalo :). Doufáme, že se společně potkáme u další objednávky :).
    Hezký den!

• Zboží připraveno k vyzvednutí v den objednání. Ochotný personál, široký sortiment.

Dobrý den, Radku,
    děkujeme za Vaše pozitivní slova, opravdu si toho vážíme! Velice nás těší Vaše spokojenost s rychlostí vychystání objednávky. V případě osobního odběru a dostupnosti zboží skladem je pro nás vychystání během jednoho dne standard :). Také nás velmi těší Vaše zkušenost s naší obsluhou, vyřídíme :)

super rychlé vyřízení objednávky

Dobrý den, Ludmilo,
    mockrát děkujeme za milá slova ve Vaší recenzi, moc si toho Vážíme! Jsme rádi, že jste byla s rychlostí vychystání spokojená a doufáme, že jste si užila i produkty. Jestliže bychom Vám mohli s něčím dalším pomoci, jsme zde pro Vás :) Jinak se budeme těšit u další objednávky!

• Skvělý výběr
    • Nic

Dobrý den, Peti,
    děkujeme za pozitivní recenzi, moc nás potěšila! :) Doufáme, že jste si užila své bezlepkové dobroty a že jsme se neviděli naposledy :). Pokud bychom Vám mohli nějak pomoct nebo poradit u příští objednávky nebo by Vám přece jen ve výběru něco chybělo, určitě se nám ozvěte, budeme rádi!
    Hezký den!

• Všechno bylo řádně zabalené a dodaní bylo rychlé.

Dobrý den, Mileno,
    děkujeme Vám za Vaši kladnou recenzi a Váš čas při jejím psaní :) Moc nás těší Vaše radost z rychlého doručení a kvality balení. Doufáme, že stejně jste si užila i produkty, které se v balení skrývaly :). Děkujeme a těšíme se u další objednávky.
    Hezký den!

• Široký sortiment, co momentálně není na skladě, objednají.
    • Jen mi zaměnili 1 ks krabice Mazance za Makový dort.

Dobrý den, Margit,
    moc děkujeme za kladnou recenzi a upozornění na naši chybu! Moc se omlouváme za záměnu zboží. Při další objednávce se nám prosím připomeňte a vše spolu vyřešíme :). Doufáme, že Vám zboží z Vaší veliké objednávky chutnalo a doufáme, že se brzy znovu uvidíme! Pokud byste potřebovala s něčím dalším pomoci nebo poradit nebo detailněji prodiskutovat záměnu, určitě Vás rádi uslyšíme :).
    Hzeký den!

• Objednala bych si bezlepkovou směs Křehký moučník ve větším množství, ale bohužel bylo skladem jen omezené množství (4ks) a více nešlo objednat.
    • Bezlepkové polomáčené sušenky byly rozmačkané.

Reakce obchodu CeliakShop.cz

děkujeme za recenzi k Vaší objednávce! Mrzí nás, že Vaše zkušenost nebyla úplně podle představ. Máte pravdu, některé produkty bohužel nemůžeme dovolit nakoupit "do mínusu", protože tak chceme chránit naše zákazníky. U některých produktů se totiž stává, že že je náš dodavatel nemá skladem a náš zákazník by tak musel čekat na svou objednávku opravdu dlouho a to nechceme. Tento produkt je toho bohužel příkladem. Pokud jde o polomáčené sušenky, mohu za náš tým potvrdit, že vždy kontrolujeme stav odesílaných potravin a pokud se nám zboží jakkoliv nezdá, určitě neposíláme. Myslíme si tedy, že problémem bylo zacházení se zásilkou během dopravy dopravcem. Není to však výmluva, my se budeme snažit spíše ještě více zlepšit balení! :)
    Pokud byste chtěla s námi svou zkušenost probrat do detailu, určitě se Vám budeme rádi věnovat na telefonu :)
    Děkujeme a přejeme hezký den!

• Měla jsem tam zboží na objednávku, ale bylo to rychle v pondělí obj a v pátek jsem zboží měla
    • Nic

Dobrý den, Pavčo,
    moc děkujeme za skvělou recenzi! Vážíme si Vaší pozitivní zpětné vazby a trpělivosti při dodání zboží na objednávku :) Doufáme, že jste se zbožím byla spokojena a brzo se uvidíme znovu! :) Pokud byste potřebovala s čímkoliv pomoct, určitě nám zavolejte, rádi se Vám budeme věnovat.

• Rychlé dodání

Reakce obchodu CeliakShop.cz

děkujeme Vám za pozitivní recenzi! Moc si vážíme Vašeho názoru :). Jsme rádi, že jste byla spokojena s rychlostí dodání a doufáme, že jste si užila i objednané produkty! Budeme se na Vás těšit zase příště :) Pokud bychom Vám mohli jakkoliv pomoct nebo poradit, jsme tu pro vás!