- Objednávka nepřišla kompletní. I přesto, že po telefonickém hovoru paní slíbila, že mi pošle 3 chybějící položky, které v objednávce nebyly, nestalo se tak. Dvakrát jsem psala mail, ale bez odezvy.
- Vázne komunikace a doba dodání.
Kamenná prodejna je super.
E-shop bohužel tragédie.
Zboží objednáno a hned zaplaceno. Potvrzení o zaplacení, zboží se připravuje do 7 pracovních dnů bude doruceno. Osmý pracovní den pryč a stále nic (Když bych si to objednal z Číny tak to možná dorazí dřív a za třetinovou cenu). Dokonce se ani nikdo neozývá. Třeba jsem měl jen smůlu. Každopádně poslední objednávka. Velké zklamání. -
Plyšák s pohádky v hlavě 2 úzkost.
Pelichají mu vlasy ,hrozný. -
- Plyšák byl natržený a celý zkřivený, špatně ušitý. Osobně to vidět, tak ho nekoupím. Vracím zpět.
Plyšák přišel bohužel umazaný!
Objednávala jsem dvě strečové gorily, jednu modrou a druhou černou. Nejenže na místo černé přišla červená, ale obě byly ve zcela zmačkaných a potrhaných krabičkách. Byly zabaleny pouze v části kartonu ani ne řádně v krabici tak, aby nedošlo k poškození krabiček goril při dopravě.
Nemůžu hodnotit něco co ještě nedorazilo
Reakce obchodu cdmc.cz
ano protože jste si vybral osobní odběr, který může trvat až 7 pracovních dnů. Jak všude píšeme a vy si to i potvrzujete na osobní vyzvednutí. Vy jste si obj vytvořili 28.11 takže na doručení máme ještě čas do 5.12.My jsme Vás informovali emailem potvrzením obj., kde je červeně vyznačena doba dodání. Informační emaily vám byli také odeslány, obj. je vyřízena jen čeká na dodání na obchod. Pokud na to spěcháte máte možnost výběru dodání. Bohužel toto byla vaše volba a zvolil jste zdarma dodání a tím i termín. Přejeme pěkný den Matějková -
Koupila jsem si dvě zirafyt Bohužel jedná nestála Manžel ji musel přizpůsobit,aby mohla stát ve vtrynce
Hračka přišla s vadným zvukovým komponentem.Vyteklá baterie.Komunikace s prodejcem docela na úrovni,dohodli jsme se o výměně hračky.Poštovné za reklamaci bylo 123Kč a to z mé strany,neb mi bylo řečeno,že to tak prostě je.K hračce přišly poměrně pěkné dárečky,které jsem poslala s reklamovaným zbožím zpět.Mohlo se stát,že bude hračka vyprodána a následovala by zpětná platba.Požádala jsem prodejkyni Lenku Matějkovou o poslání hračky na moji adresu,jako kompenzaci poštovného,neb prodejce má poštovné 65Kč a já jsem na vozíku.Hračka přišla obratem,ledabyle zabalená a bez dárečků.Ozvala jsem se.Tady je přesná odpověď prodávající.Bez oslovení,bez pokory,natož aby mi třeba popřála pěkné dny a svátky,jako jsem to udělala já.No,dovolila jsem si.Obchod doporučuji s novým prodejcem.Paní Matějková tam nemá co dělat.Pokud je to podnikatelka,no tak potěš koště. Tady je odpověď:" Dobrý den,
s těmi dárky jsem si to neuvědomila, vzhledem k výměně již další neposilam a snažila jsem se to poslat co nejdřív a bohužel volím službu kterou jste měli předtim. Určitě to nebylo nic proti vám . " Jsou prodejci,kteří se chovají zcela opačně.Paní Matějková spolupracuje s Ornellou Koktovou,jejíž kod jsem použila ( 15% sleva ). Možná je to ta moderní doba,nevím. Ornelle toho hodnocení pošlu,aby věděla,koho pomáhá vytáhnout na výsluní obchodu. Vše.Reakce obchodu cdmc.cz
Dobrý den paní Suchá,
nevěřím svým očím co tu opravdu teď čtu. Na váš telefonát ohledně reklamace, kdy jste mi volala a rovnou mě nařknula z toho odkud hračka byla aniž by to byla pravda o tom se tu rozhodně bavit nebudeme. Bohužel nevidím z mé strany, kdy jsem s Vámi slušně mluvila a řešila vaší reklamaci, za kterou jsem ani bohužel nemohla vyřešila jí do 24 hodin posláním novým produktem službou, kterou jste měla zvolenou nevidím opravdu jediný problém z mé strany. Dárky které dávám k produktům je naše opravdu dobrá vůle a chceme zákazníkům udělat radost je jak vidím opět špatně i vyřízení maximální rychlosti, kterou vám reklamace byla vyřízena opět špatně. Zákon o reklamaci, který je 30 dnů a já vše vyřídila a udělala tak aby vše bylo v pořádku, vy mi tu vyčítáte že Vám neodpovídám podle vašich představ? Nezlobte se ale tady není chyba na mé straně. Vůči zákazníkům se snažím byt opravdu maximálně vstřícná. A toto si beru dost osobně kdy mě tu opravdu špiníte. S přáním hezkého dne Matějková -
- Ceny
- Komunikace
- Dlouhá doba doručení na pobočku
Paní prodavačka volala s upozorněním na nevyzvednutou objednávku. Pro mne to bylo první info k vyzvednutí, ale údajně už několikrát volali a psali..ale mně ne..
Zboží dorazilo velmi brzy a v pořádku , ale obsah / zvířátka lezoucí po skle nefungují, nedrží, ihned dopadnou na zem.
Vyhozené peníze za hračky a hlavně za poštovné. -
- špatná komunikace
1.1.2024 jsem objednala zboží, které stále nedorazilo i když je zaplaceno. Nikdo se mi stále neozval.
Nemůžu hodnotit, když mi ten kalendář k vyzvednutí ani po týdnu nepřišel i když je zaplacený )-:
- Uhrazené zboží zatím nepřišlo.
- Zasláno jiné zboží a mé zatím stále nedorazilo
- Skvělé ceny
- Kamenná prodejna super
- Na dnešní dobu příšerně dlouhá dodací doba (16.8. Objednáno, do 28.8. ještě nedorazila zpráva, že je připraveno k vyzvednutí)
Kamenná prodejna super, eshop příšerné na dnešní dobu. Aby dodání do jejich vlastní prodejny trvalo více než 8 pracovních dní je podle mě v současnosti smutné... Bohužel šlo o dárek, který už byl zaplacený a nyní musím rychle shánět jiný. Jinak sortiment prima, v kamenné prodejně nakupujeme pravidelně dětské knížky a figurky :-)
- Špatně zabaleno, zničeno.
- Objednala jsem box na svačinu pro syna, dorazil místo zeleného však růžový...člověk by čekal alespoň omluvu, či nějaký bonus ...ale nic, evidentně objednávkou naopak obtěžujete. Již nikdy! Hnus!
Reakce obchodu cdmc.cz
celá situace nás velice mrzí. Omylem jsme Vám zaslali jinou barvu boxu, než kterou jste si objednala.
Danou situaci jsme ale hned druhý pracovní den obratem vyřešili. Dostala jste správný kus s dopravou na naše náklady a původní box jste mohla opět na naše náklady vrátit zpět. Celá situace tedy byla okamžitě napravena.
Za chybné zaslání produktu z naší strany jsme se Vám omluvili a vyřešili danou věc k Vaší spokojenosti. Proto příliš nerozumíme Vaší negativní recenzi. -
- Rychlost doručení
- Rozbité zboží
Škoda že nelze nahrát fotografie. Jelikož nízká cena produktu nechtěla se mi řešit reklama, zbytečný čas a dražší poštovné... Škoda čekala bych kvalitnější výrobky
- Nejsou schopni doručit k os.odběru na prodejnu ani za11dni. Ani nekomunikuje.