• Rychlost doručení
    • Rozbité zboží

Škoda že nelze nahrát fotografie. Jelikož nízká cena produktu nechtěla se mi řešit reklama, zbytečný čas a dražší poštovné... Škoda čekala bych kvalitnější výrobky

• Nejsou schopni doručit k os.odběru na prodejnu ani za11dni. Ani nekomunikuje.

• Dodané zboží, které jsem neobjednal a čekám na zboží, které jsem si objednal.

• Rychle doruceni
    • Nefunkční

Součástí hračky jsou baterie ale vybite. Snad tedy. Dala jsem vampirinu jako dárek a velké zklamání.

Nechapu proč mi byla zrušená objednávka. nikdy nic

• je to scam bylo to daleko menší než na obrázku
    • CD nefunguje
    • Drahé

Zboží stále nemám ,,
    Trvá to dlouho než dorazí proto nedoporučuji.

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Rychlé doručení
    • Zboží přišlo poškrábané

Zboží nebylo nerf jak je napsaná značka na obrázcích ale levná kopie s Číny!!!!!

Reakce obchodu cdmc.cz

rádi bychom upozornili na skutečnost, že objednané zboží v objednávce č. 2106444471 byla pistole "Blaster pistole s náboji (1420)", u které není uvedena na obrázcích ani v textu žádná zmínka o značce či produktu NERF.

Jako důkaz přikládáme odkaz na zboží, které bylo ve Vaší objednávce a je stále k zakoupení: https://www.cdmc.cz/detske-zbrane-2/blaster-pistole-s-nabojemi-1420/

Rádi bychom Vás požádali, abyste si nevymýšlel fakta a nepoškozoval naši společnost, děkujeme.

Obchod vyžaduje platbu předem i při osobním odběru.
    Doprava na pobočku trvá 7 (sic) pracovních dní od vyřízení v centrále. Takže po týdnu mám stále ještě hodně času na přemýšlení o tom, v jaké době obchod žije.

• Zatím zbozi nedorazilo. Dodací doba až 7 pracovních dni

Objednávka není kvalitní

• Karabina od klíčenky je rozbitá, nefunguje

Nekvalitní zboží mě zklamalo, byl to dárek pro dítě.

Neprofesionální přístup, zasláno jiné zboží než bylo objednáno. Výměnu zboží jsem musela urgovat.

Sice se roušky nemohou vracet, ale pokud prodávající nabízí zboží, které neodpovídá popisu, měl by se snažit se zákazníkem nějak domluvit.

• Zdlouhavé jednání při rušení objednávky ,peníze stále na úctu nemám a na email nejsou schopny odepisovat

Neuvedeno v nabídce na webu, že se jedná o zboží z Asie-

předražené a bez certifikátu