• Objednávka poklic na auto,doručení pouze tři, místo čtyř!!!!!!!!!!!

• Nemohu hodnotit ... zbozi i pres zaplaceni predem na ucet ... jsem doposud neobdrzel..... ???

Nemohu hodnotit ... zbozi i pres zaplaceni jsem doposud neobdrzel..... ???

Reakce obchodu CBdíly.cz

mrzí nás, že musíte čekat. Bohužel díky systémové chybě se nám nepodařila zjistit proběhlá platba zásilky.
    Moc se omlouváme za vzniklé komplikace.

S přáním hezkého dne, tým CBdíly.cz

• Zboží zatalím nemám, dlouhá doba dodání,ihnet bylo zaplaceno, ještě jsem se stímto nesetkal

Reakce obchodu CBdíly.cz

došlo k systémové chybě, která už je opravena. Moc se omlouváme za komplikace.
    Budeme se těšit na Vaši další objednávku, u které už se tento problém nebude opakovat.

S přáním hezkého dne, tým CBdíly.cz

za 4 dny nebyli schopni objednavku posunout ke zpracovani, stornovala jsem, objednala jinde

Reakce obchodu CBdíly.cz

objednávku jste sama stornovala hned v den, kdy jste objednávku vytvořila.

S přáním hezkého dne, tým CBdíly.cz

inzerují zboží, které není k dispozici

2.dubna jsem u vas uskutecnil objednavku lakove tuzky. Do dnesniho dne mi od Vas nic neprislo. Pouze dotaznik jak jsem spokojen s Vasimi sluzbami. Je proto celkem pochopitelne, ze s Vasimi sluzbami spokojen nejsem.

od 27.3.2022 ani po telefonicke urgenci zbozi nemam!

• Obchod vůbec nekomunikoval, kdybych se nepřipomenul, zboží snad ani neodešlo.

Neochotný a neschopný personál. Zkušenost se Škoda.

• Zboží zaplaceno předem a nedodáno. Obchod nekomunikuje.

• Vyzvednutí na prodejně
    • Komunikace
    • Rychlost

Domluva na Pí...

Reakce obchodu CBdíly.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Naše zákaznické oddělení Vám při Vašich dodatečných změnách doručovací adresy vždy vyhovělo, jak jste si přál.

Požadoval jste změnit doručovací adresu, zákaznické oddělení tuto adresu změnilo. Poté jste psal ještě jednou, jestli by bylo možné doručovací adresu přepsat zase na tu původní, zákaznické oddělení Vám též v této změně vyhovělo.

S přáním hezkého dne, tým CBdíly.cz

• Říkají skladem a nic nemaji
    • Silena domluva

Nikdy vice

Reakce obchodu CBdíly.cz

děkujeme za hodnocení. Kontaktovali jsme Vás a nabídli jsme Vám alternativu. S alternativou jste souhlasil a požadoval zboží poslat. Zboží bylo ihned expedováno dle domluvy.

S přáním hezkého dne, tým CBdíly.cz

Srandičky na to vás užije

Reakce obchodu CBdíly.cz

Dobrý den, rádi bychom Vám pomohli a vyřešili Vaší negativní recenzi. Bohužel z Vaší recenze nepoznáme, kde nastal problém a tak budeme rádi za více informací. Poté s Vámi rádi vše vyřešíme.

S přáním hezkého dne, za tým CBdíly.cz

Objednané Barum 195/65R15 91H,
    doručené pneu Barum 195/65R15 91T, nechápu jak někdo může zaměnit pneu za jiný rychlostní index, vždyť je to o technickou a o pořádný průser když se něco stane...

Reakce obchodu CBdíly.cz

Dobrý den, telefonicky jsme se vám omluvili a vše vysvětlili. Omylem zaslaný rozměr je nejčastěji prodávána pneumatika v koncernu VW a proto je náš brigádník omylem zabalil a poslal. Ještě jednou se omlouváme a děkujeme za objednávku.

S přáním hezkého dne, tým CBdíly.cz

Bohužel jsem zklamaný při objednávce originálního balení Adblue od Škoda auto jsem obdržel náhražku od firmy Carlson.

13.10. (zboží skladem >20 kusů) objednáno v dopoledních hodinách a ihned uhrazenu - 20.10. stále nedoručeno ...

Reakce obchodu CBdíly.cz

Dobrý den, velice se omlouváme za komplikace, ale bohužel momentálně z důvodu nadměrného množství objednávek nejsme schopni odbavit zásilky v běžném termínu.

Budeme se samozřejmě snažit Vaši zásilku odbavit co nejdříve.

Zboží jsem objednal 10.10.2021 a dnesa je 17.10.2021 zboži ještě
    nedorazilo.

Reakce obchodu CBdíly.cz

Dobrý den, velice se omlouváme za vzniklé komplikace, ale bohužel momentálně z důvodu nadměrného množství objednávek nejsme schopni odbavit zásilky v běžném termínu.

Budeme se samozřejmě snažit Vaši zásilku odbavit co nejdříve.

Veronika

Pořád se nějak nic neděje.Přišel mi jen email že se objednávka zpracovává a dál už nic.Tak nevím jak to bude pokračovat.
    Zatím tedy nemohu hodnotit kladně.

Reakce obchodu CBdíly.cz

Dobrý den, u Vaší objednávky jste zvolil osobní odběr v Táboře, náš tým z táborské pobočky Vás již kontaktoval a společně jste nastalou situaci vyřešili. Moc Vám děkujeme za spolupráci a ještě jednou se velice omlouváme za komplikace.

Veronika

• Objednane zbozi bylo skladem ale ve skutecnosti tomu bylo jinak.Nedokazali ho znovu od dodavatele sehnat.

Reakce obchodu CBdíly.cz

Dobrý den, Libore, ještě jednou se Vám omlouváme za vzniklé komplikace. Problém vznikl na základě zvýšené poptávky o tento produkt. Skladem byly poslední kusy a během chvilky se vyprodaly. U dodavatele tento konkrétní díl odpadl, to znamená, že se přestal vyrábět a proto jsme nebyli schopni zajistit jeho dodání. Mrzí nás, že jste měl s nákupem u nás negativní zkušenost.