• Webové stránky přehledné .
    • Informace o materiálu, který budete ještě potřebovat .Super

Reakce obchodu Buildex.cz

Dobrý den, děkujeme vám za pochvalu! Jsme rádi, že naše webové stránky nejsou jako mapa pokladu, ale jsou přehledné a jasné! A když už víte, co ještě budete potřebovat, tak jsme tady připraveni pomoci! . Těšíme se na další spolupráci a ať se daří s materiálem Covestro .

• výborná komunikace obchodu ,emailem
    • informace o každém kroku v objednávce
    • perfektní doprava

nic vše ok

Reakce obchodu Buildex.cz

Dobrý den, děkujeme za velmi milou recenzi a těší nás Vaše spokojenost jak s našimi službami, tak zakoupeným přístřeškem Palram Vitoria. Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě a taková pochvala nás vždy povzbudí. Těšíme se na Váš další nákup a přejeme krásný den!

Materiál pěkně zabalený a bezva návod.

Reakce obchodu Buildex.cz

Dobrý den, moc Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že jste spokojeni s balením domku Globel a že návod splnil Vaše očekávání. Vaše spokojenost je pro nás prioritou a těší nás, že se naše práce vyplatila.

Kvalita a rychlost

Reakce obchodu Buildex.cz

Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení.

Produkt dle očekávání.

Reakce obchodu Buildex.cz

Dobrý den, děkujeme za kladnou zpětnou vazbu.

Box na polstry jsem objednávala přes internet a i přes mé obavy vše klaplo na výbornou. S výrobkem jsem moc spokojená. Děkuji.

Reakce obchodu Buildex.cz

děkujeme Vám za projevenou důvěru. Těšíme se, že zkušenost byla pozitivní a příště nakoupíte již bez obav :-)

• Cena
    • Rychlost

Objednal jsem večer jednoho dne, druhého dne poslali a třetí jsem měl schůdky doma... paráda!

Reakce obchodu Buildex.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaši skvělou recenzi! Jsme velmi rádi, že jste byl spokojen s rychlostí dodání půdních schodů Fakro LTK Energy a celkovou kvalitou našich služeb. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.

Velmi rychlé vyřízení objednávky

Reakce obchodu Buildex.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaši objednávku a za Vaše hodnocení! Jsme rádi, že jste byl spokojeni s rychlostí našeho vyřízení objednávky půdních schodů Oman Mini Extra. Naším cílem je vždy zajistit, aby jste dostali svou objednávku co nejdříve a v nejlepší kvalitě.

• přehledný eshop
    • rychlé vyřízení objednávky

Reakce obchodu Buildex.cz

Dobrý den, jsme velice rádi, že jste spokojeni s naším přehledným e-shopem a rychlým vyřízením objednávky zakoupených mlynářských schodů Minka Softline. Neustále se snažíme zlepšovat naše služby, aby byl nákup u nás co nejpříjemnější a nejjednodušší.

• Levnější doprava než jinde
    • Ochota a zájem

Reakce obchodu Buildex.cz

Dobrý den, děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Jsme velmi rádi, že jste ocenili naši cenově výhodnou dopravu a také ochotu a zájem našeho týmu. Vaše spokojenost se zakoupenými stavebními prkny Scobax je pro nás prioritou a těší nás, že jste s našimi službami spokojeni.

Všechno super. Rychlé dodání a vše pečlivě zabalené.

Reakce obchodu Buildex.cz

Dobrý den, jsme velmi potěšeni, že nás vnímáte jako spolehlivého partnera a jsme moc rádi, že vše proběhlo hladce a ku spokojenosti.

• Rychle jednáni

rychle doručeni

Reakce obchodu Buildex.cz

Dobrý den, děkujeme Vám pěkně za vytyčení našich předností a zpětnou vazbu. Těší nás, že jste se skleníkem Gardentec Easy spokojený a přejeme Vám mnoho radosti z budoucí úrody !

ok

Reakce obchodu Buildex.cz

Dobrý den. Jsme rádi, že jste spokojeni. Děkujeme za Váš nákup polykarbonátové desky Exolon 4W a přejeme, ať si zakoupené zboží užijete.

• Rychlost dodání a cena zboží

Doporučuji

Reakce obchodu Buildex.cz

Dobrý den. Jsme rádi, že jste s našimi službami spokojený a že nám dáváte zpětnou vazbu, která nás ujišťuje, že jdeme správnou cestou :-). Ať Vám polykarbonátové desky Exolon Mono 2UV dobře slouží !

• Rychlost vyřízení objednávky.
    • Sortiment, který jinde neměli.
    • Dražší poštovné. 250,- Kč za balíček o rozměrech cca 20x20x20 cm a váze do 5 kg.

Zakázka vyřízena cca za 2 hodiny a doručena do 30 hodin od objednání.

Reakce obchodu Buildex.cz

Dobrý den,jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí vyřízení Vaší objednávky. Také nás těší, že jste u nás našel vpusť Gabex Kompet, která jinde nebyla k dispozici. Vaše spokojenost je pro nás prioritou. Bohužel cenu externí přepravy nedokážeme ovlivnit, ale velmi si vážíme Vaší objednávky a důvěry v naše služby.

• Komunikace a rychlost

Reakce obchodu Buildex.cz

Dobrý den, děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste byl spokojen s naší komunikací a rychlostí našich služeb. Vaše spokojenost s nákupem terasových prken Covernit Technodeck je pro nás prioritou a velmi si vážíme Vašeho ocenění.

• dobrá cena

Reakce obchodu Buildex.cz

Děkujeme Vám za Vaši pozitivní zpětnou vazbu ohledně ceny našich produktů!Jsme rádi, že jste spokojeni s naší cenovou politikou. Naším cílem je nabídnout Vám kvalitní produkty za konkurenceschopné ceny, které odpovídají Vašim očekáváním.

• Velký výběr sortimentu

Reakce obchodu Buildex.cz

Jsme rádi, že jste ocenili náš široký sortiment. Naším cílem je nabídnout našim zákazníkům co největší výběr kvalitních produktů, aby si každý mohl najít to, co potřebuje. Děkujeme za nákup Exolon polykarbonátových desek a přejeme Vám krásný den!

• zboží došlo přesně v termínu, který byl předem dohodnutý.

Reakce obchodu Buildex.cz

Jsme rádi, že Vám zboží dorazilo přesně v termínu, který jsme si předem dohodli. Je pro nás důležité, aby naše služby odpovídaly Vašim očekáváním a aby doručení polystyrenu Styrotrade probíhalo bez komplikací.

Komunikace na jedničku

Reakce obchodu Buildex.cz

Dobrý den, moc děkujeme za kladnou recenzi a Váš nákup skleníku Gardentec Standard. Jsme rádi, že vše povedlo ku spokojenosti.