Všechno v pořádku, rychlost dodání, komunikace před orezem koberce, hodnotím na jedničku.

Dobrý den, Milane,

děkujeme za doporučení a zanechání recenze. Naši milí operátoři jsou vždy připraveni Vám poskytnout maximální úroveň servisu. Právě zmiňované ověření správnosti objednávky je v případě našeho sortimentu velmi důležité. Těší nás, že rovněž oceňujete rychlost vyřízení objednávky a dodání zboží. Děkujeme za důvěru a těšíme se na Váš příští nákup.

Vaše BRENO

• Eshop jednoduchý a přehledný, dobře se vyhledává. Zásilka zaslána na blízkou prodejnu a vyzvednuto. Vše bez problému. Spokojenost.

Dobrý den, Tomáši,

děkujeme Vám za recenzi a doporučení. Jsme rádi, že oceňujete přehlednost stránek našeho e-shopu, který se snažíme koncipovat jako uživatelsky přívětivý a na jehož zdokonalování soustavně pracujeme. Současně nás těší Vaše spokojenost s dodáním zásilky na jednu z našich poboček. S důvěrou se na nás obraťte i příště.

• Mnoho kvalitních koberců

Obchod doporučuji,příjemné jednání.Co slíbili to splnili.

Reakce obchodu Koberce BRENO

moc děkujeme za Vaše stoprocentní hodnocení a doporučení. Na příjemné komunikaci si velmi zakládáme a snažíme se o poskytnutí nabídky co nejširšího a nejpestřejšího výběru kvalitních podlahových krytin, abychom mohli uspokojit požadavky svých zákazníků. Velmi nás těší, že jsme Vám mohli zprostředkovat příjemný nákup z pohodlí Vašeho domova. S důvěrou se na nás obraťte i při příštím nákupu.

• velký výběr
    • logický eshop
    • rozumné ceny

Dobrý den, Petro,

děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a za objednávku. Jsme rádi, že oceňujete přehlednost našeho e-shopu, který se snažíme koncipovat jako uživatelsky přívětivý a na jehož zdokonalování soustavně pracujeme. Dále nás velmi těší, že jsme Vám mohli zprostředkovat nákup z pohodlí Vašeho domova a že oceňujete široký výběr zboží za skvělé ceny, jehož výběr pravidelně rozšiřujeme. Rádi Vás o tom přesvědčíme i příště.

Zkušenost výborná

Reakce obchodu Koberce BRENO

děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu. Jsme potěšeni, že svoji zkušenost s naším e-shopem hodnotíte na výbornou. Naši školení operátoři se snaží vždy vyřídit objednávku k plné spokojenosti zákazníka. Vaše maximální spokojenost je důkazem, že se jim to daří. Těšíme se na Váš další nákup.

Vaše BRENO

velký výběr zboží, rychlost vyřízení

Reakce obchodu Koberce BRENO

moc děkujeme za vyjádření Vaší spokojenosti s nákupem na našem e-shopu. Velmi nás těší, že oceňujete široký výběr zboží a rychlost vyřízení objednávky. Víme, jak se na objednané zboží těšíte, a proto jej bez otálení expedujeme, abychom Vám mohli udělat radost co nejdříve. Jsme rádi, že se nám podařilo naplnit Vaše očekávání. Vaší zpětné vazby si velmi vážíme.

• rychlé jednání

Dobrý den, Šárko,

velmi si vážíme Vašeho pozitivního hodnocení. Víme, že je pro zákazníky rychlost vyřízení objednávky klíčová, a proto věnujeme maximální pozornost efektivnímu zpracování a rychlé expedici každé zásilky. Vaše zpětná vazba nám potvrzuje, že naše úsilí přináší ovoce, děkujeme.

Vaše BRENO

Dlouha doba dodani, tedy jestli vubec bude dodano

Dobrý den, Lydie,

děkujeme Vám za nákup a zpětnou vazbu. Co se týká termínu dodání, při objednávce vždy uvádíme předpokládaný termín odeslání zboží, nikoli datum dodání zboží zákazníkovi. Samozřejmě se snažíme veškeré objednávky zpracovat co nejdříve a expedovat zboží k zákazníkům v co nejkratším termínu. Vaše objednávka byla dodána na prodejnu již 4. 12. 2024.

Vaše BRENO

• Zboží dodané v pořádku a ne výdejním místě BRENO v Jihlavě velmi příjemný a ochotný personál.
    • Nic.

Reakce obchodu Koberce BRENO

děkujeme za recenzi a doporučení. Moc nás těší Vaše pozitivní zkušenost s nákupem na naší prodejně. Na profesionální komunikaci a zákaznickém servisu na maximální úrovni si velmi zakládáme. Je skvělé si přečíst, že se nám daří plnit své cíle. Rádi Vás o tom přesvědčíme i příště.

• V pohodě ceny
    • Pěkný eshop
    • Milé operátorky

Velmi slušný výběr zboží a ceny v pohodě (ve srovnání s jinými eshopy s koberci). Objednával jsem ve stejný den zboží ze dvou obchodů s koberci. Zatímco z Brena už mám zboží řadu dní doma, tak na zboží z druhého obchodu stále ještě čekám.
    Druhý den po objednávce mi volala z Brena milá operátorka, probrala se mnou moji objednávku, jestli je všechno v pořádku a není potřeba ještě něco změnit a řekla mi odhadovaný termín (středa nebo čtvrtek). V úterý přišel email z Brena, že předali zásilku kurýrovi, ve středu ráno sms od kurýra, že dnes bude doručovat. Za mě není co vytknout, je vidět, že v eshopu jsou ti správní lidé na svém místě.

Dobrý den, Honzo,

děkujeme Vám za doporučení a krásnou recenzi, která nás velmi potěšila. Ve svém hodnocení shrnujete všechny priority, na kterých si v rámci e-shopu zakládáme, především je to zmiňovaná perfektní komunikace se zákazníkem, ta u nás stojí na prvním místě, stejně jako bezchybná doprava zboží, a to od precizního zabalení až po rychlé dodání, přehlednost nabídky produktů, příznivé ceny, a to vše doplňuje samozřejmě kvalita našich produktů. Vaše spokojenost je odměnou pro celým tým našeho e-shopu. S důvěrou se na nás obraťte i při příštím nákupu.

Vaše BRENO

• Management výdeje zakoupeného zboží ve skladu v Postřižíně je katastrofa.

Reakce obchodu Koberce BRENO

děkujeme Vám za nákup a zpětnou vazbu. Vaše negativní zkušenost nás velmi mrzí. Celou záležitost jsme prověřili a udělali vše proto, aby se situace v budoucnu již neopakovala. Za vzniklou situaci se Vám velmi omlouváme a pevně věříme, že nám i přes tuto skutečnost zachováte přízeň.

Vaše BRENO

Od data objednání trvá týden než si podlahu mohu vyzvednout a ještě mi dodání na prodejnu posunuli o další tři dny s nemožností předělat objednávku na dopravu domů.

Reakce obchodu Koberce BRENO

děkujeme Vám za nákup a zpětnou vazbu. Ve Vašem případě již nebylo možné provádět změny dopravy. Za vzniklou situaci se Vám omlouváme a pevně věříme, že nám i přes tuto zkušenost zachováte přízeň.

• Výběr zboží
    • Přehlednost www stránek
    • Delší dodací doba, když je výrobek skladem

Dobrý den, Jano,

děkujeme Vám za recenzi a doporučení. Jsme rádi, že oceňujete široký výběr zboží a přehlednost stránek našeho e-shopu, který se snažíme koncipovat jako uživatelsky přívětivý a na jehož zdokonalování soustavně pracujeme. Vaší zpětné vazby si moc vážíme.

• Rychlá dodavka

Reakce obchodu Koberce BRENO

velice si vážíme Vašeho pozitivního hodnocení. Víme, že je pro zákazníky rychlost vyřízení objednávky klíčová, a proto věnujeme maximální pozornost efektivnímu zpracování a rychlé expedici každé zásilky. Vaše zpětná vazba nám potvrzuje, že naše úsilí přináší ovoce, děkujeme.

Vaše BRENO

Určitě skvělá byla komunikace se zákaznickou linkou, zboží mi dodali i před oznámeným datem doručení, když jsem jej potřebovala obdržet dřív. Doručení do pár dnů, vše v pořádku.

Reakce obchodu Koberce BRENO

děkujeme moc za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho e-shopu. Na výborné komunikaci a rychlém vyřízení každé objednávky si dáváme opravdu záležet. Těší nás, že jsme Vám mohli dodat zboží dříve, než jsme původně avizovali. S důvěrou se na nás obraťte i při příštím nákupu.

Vaše BRENO

• Bezproblémový a rychlý obchod.

Dobrý den, Libuše,

moc děkujeme za hodnocení a doporučení našeho e-shopu. Těší náš, že jsme Vám mohli zprostředkovat bezproblémový nákup z pohodlí Vašeho domova. Vaše spokojenost je pro nás odměnou a ujištěním, že jdeme správným směrem. Rádi Vás o tom přesvědčíme i příště.

Vaše BRENO

• Kvalitní zboží a rychlé dodání

Reakce obchodu Koberce BRENO

děkujeme za doporučení a vyjádření spokojenosti s nákupem na našem e-shopu. Víme, jak se na zboží těšíte, a proto jej bez otálení expedujeme, abychom Vám mohli udělat radost co nejdříve. Těší nás, že jsme Vám mohli zprostředkovat nákup kvalitního zboží za skvělou cenu. S důvěrou se na nás obraťte i příště.

• Rychlíci, super!
    • Krásně zabalené.

Reakce obchodu Koberce BRENO

děkujeme mockrát za Vaše doporučení a vyzdvihnutí rychlosti dodání zboží. V BRENU se neustále snažíme optimalizovat procesy tak, aby byl nákup pro Vás co nejpohodlnější a dodání objednávky co nejrychlejší. Je skvělé si přečíst, že se nám naše cíle daří plnit. Rádi Vás o tom přesvědčíme i příště.

27.11 objednán vzorek koberce,do dnešního dne 2.12 nedoručeno

Reakce obchodu Koberce BRENO

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Uvedené vzorky koberců jsme dne 27.11.2024 předali k doručení České poště. Česká pošta má standardně na doručení až 10 pracovních dnů, tuto informaci uvádíme při objednání. Pevně věříme, že Vám vzorky dorazí v nejbližší době. Děkujeme za pochopení.

Vaše BRENO

Zboží objednáno před cca 10 dny s doručením na prodejnu. Zboží zatím nedorazilo. Žádná komunikace.

Dobrý den, Jaroslave,

děkujeme za zpětnou vazbu. Vaši objednávku jsme prověřovali a zjistili jsme, že byla doručena na prodejnu dle předpokládaného termínu dodání. Současně jste byl informován prostřednictvím e-mailové zprávy. Bohužel z Vaší strany došlo ke stornování objednávky, což nás velmi mrzí. Pevně věříme, že nám v budoucnu zachováte svou přízeň.