po objednání lina jsem byl kontaktován firmou k upřesnění rozměrů, nakonec bylo lino po dohodě rozříznuto na 2 části, takže jsem se stím nemusel lopotit sám. Lino dodáno obratem. S obchodníkem a jeho přístupem velká spokojenost, doporučuji
- Kobereček vypadá stejně jako na fotce, podložka dokonce i lépe jak na fotce, se mi zda
Dobrý den, Tatjano,
děkujeme za Vaše hodnocení a doporučení našeho e-shopu. Na přesné vizualizaci veškerých produktů si opravdu zakládáme. Je skvělé si přečíst, že se nám to daří. S důvěrou se na nás obraťte i při příštím nákupu.
Vaše BRENO -
- Velký výběr, dobré web stránky
Dobý den,
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení. Jsme rádi, že oceňujete přehlednost stránek našeho e-shopu, který se snažíme koncipovat jako uživatelsky přívětivý a na jehož zdokonalování soustavně pracujeme. Snažíme se o vytvoření nabídky co nejširšího a nejpestřejšího výběru podlahových krytin, abychom mohli maximálně uspokojit požadavky svých zákazníků. Vaše spokojenost je pro nás prioritou.
- délka dodací doby
objednávka nebyla dadána celá,museli jsme čekat v prodejně na celou objednávku
Reakce obchodu Koberce BRENO
děkujeme Vám za nákup a za zpětnou vazbu. Vaši objednávku jsme prověřovali a zjistili jsme, že obsahovala tři na míru uříznuté metrážové koberce. Na naší straně došlo k omylu, a při vyzvednutí objednávky jsme Vás zdrželi o deset minut, jelikož chybělo uříznout dva zbývající koberce, za což se Vám velice omlouváme. Udělali jsme vše pro to, aby se situace v budoucnu již neopakovala. Děkujeme za pochopení a věříme, že přes zdržení při vyzvednutí Vás naše produkty potěší svou kvalitou a Vy nám zachováte přízeň i v budoucnu.
nic
Reakce obchodu Koberce BRENO
děkujeme za doporučení a vyjádření spokojenosti s nákupem na našem e-shopu. Na širokém výběru zboží za skvělé ceny si dáváme opravdu záležet a pravidelně na svůj e-shop přidáváme nové kousky. Rádi Vás o tom přesvědčíme i příště.
Vaše BRENO -
spokojenost s objednávkou i dodáním domú
Reakce obchodu Koberce BRENO
moc nás těší Vaše spokojenost s nákupem na našem e-shopu. Vaše hodnocení a pochvala nás motivují k neustálému zlepšování našich služeb. Děkujeme Vám za důvěru a těšíme se na Váš další nákup.
Vaše BRENO -
- Super rychlá komunikace pána z obchodu
- Přišlo rychle
Dobrý den, Ondřeji,
děkujeme za recenzi a doporučení. Moc nás těší Vaše spokojenost s nákupem na našem e-shopu. Perfektní komunikace a maximální péče o zákazníka jsou pro nás prioritou. Svým klientům se snažíme koncipovat přesně na míru všechny nabízené služby. Rádi Vás o tom přesvědčíme i příště.
Vaše BRENO -
- Velice vstřícný a operativní přístup
Reakce obchodu Koberce BRENO
moc děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Na vstřícnosti, ochotě a spolehlivosti si velmi zakládáme, stejně jako na operativním přístupu k individuálním požadavkům svých zákazníků. Rádi Vás o tom přesvědčíme i příště. Potěšilo nás, že naše snahy oceňujete, je to pro nás závazek i do budoucna.
- velký výběr
Zmatená paní na prodejně, která mě nejprve poslala domů, že mám počkat na sms. kterou jse v zápětí našel v telefonu. Následně mě obvinila že jsem to špatně objednal. Nakonec objednávku našla a dokonce je měla nachystanou jen nespracovanou v systému. Nebylo to moc příjemný
Reakce obchodu Koberce BRENO
děkujeme za zpětnou vazbu ohledně Vaší objednávky. Vše jsme prověřovali přímo na naší prodejně a zjistili jsme, že v době Vašeho nákupu byl na pobočce záskok v době dovolených a došlo k Vámi zmiňované skutečnosti. Za vzniklou situaci se Vám velmi omlouváme a pevně věříme, že nám i přes tuto zkušenost zachováte v budoucnu přízeň.
- přehledný e-shop
- telefonát ze strany obchodu před doručením - týkal se dodávky příp. dalších požadavků
- Na e-shopu uvedeno dodání na prodejnu do druhého dne - v potvrzení objednávky datum až za týden - ale z obchodu volali, upřesnili, že možno vyzvednout až po 14 dnech, což bylo skvělé, protože jsem byla v době doručení na dovolené
Dobrý den, Pavlo,
moc děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Na vstřícnosti, ochotě a spolehlivosti si velmi zakládáme, stejně jako na operativním přístupu k individuálním požadavkům zákazníka. Potěšilo nás, že naše snahy oceňujete, je to pro nás závazek i do budoucna.
Dobrý výběr, rychlé doručení
Reakce obchodu Koberce BRENO
moc děkujeme za vyjádření Vaší spokojenosti a doporučení. Na šíři výběru zboží si dáváme opravdu záležet a pravidelně na svůj e-shop přidáváme nové kousky. Současně víme, že je pro zákazníky rychlost vyřízení objednávky klíčová, a proto věnujeme maximální pozornost efektivnímu zpracování a rychlé expedici každé zásilky. Vaše zpětná vazba nám potvrzuje, že naše úsilí přináší ovoce.
Vaše BRENO -
VŠE V POŘÁDKU, DOPORUČUJI.
Reakce obchodu Koberce BRENO
co víc si můžeme přát, než když podle zákazníka proběhne vše v pořádku. Vaše zpětná vazba nám velmi pomáhá v neustálém úsilí poskytovat kvalitní služby a dodávat prvotřídní zboží svým zákazníkům. Děkujeme Vám za hodnocení a doporučení.
Jsem zcela spokojen
Dobrý den, Josefe,
děkujeme za recenzi a doporučení. Moc nás těší Vaše spokojenost s nákupem na našem e-shopu. Hodnocení a pochvala nás motivují k neustálému zlepšování služeb. Vážíme si Vaší důvěry a těšíme se na Váš další nákup.
výběr, rychlost
Reakce obchodu Koberce BRENO
moc děkujeme za vyjádření Vaší spokojenosti s nákupem na našem e-shopu. Velmi nás těší, že oceňujete široký výběr a rychlost vyřízení objednávky. Víme, jak se na nové zboží těšíte, a proto jej bez otálení expedujeme, abychom Vám mohli udělat radost co nejdříve. Jsme rádi, že se nám podařilo splnit Vaše očekávání. Vaší zpětné vazby si moc vážíme.
Zboží přijde rychle a je pěkné. Za mě 1*
Dobrý den, Heleno,
děkujeme za Vaše doporučení. Velmi nás těší, že jsme Vám mohli v krátkém termínu udělat radost dodáním kvalitního zboží. Moc si vážíme Vašeho hodnocení a budeme se snažit, aby to i příště bylo na jedničku s hvězdičkou.
dobře zabalené, dobrá cena
Dobrý den, Pavlo,
děkujeme za doporučení a vyjádření spokojenosti s nákupem na našem e-shopu. Perfektní zabalení zboží je pro nás prioritou, a proto na něj při expedici maximálně dbáme. Máme velikou radost, že jsme Vám mohli zprostředkovat nákup kvalitního zboží za skvělou cenu. S důvěrou se na nás obraťte i příště.
Vaše BRENO -
Objednala jsem si vzorky zdarma na prodejnu, ale bohužel nedorazily. Nepřišel mi žádný e-mail a ani mi nikdo nezavolal.
Reakce obchodu Koberce BRENO
děkujeme za zpětnou vazbu. Velice se omlouváme za zpoždění v dodání objednaných vzorků. Vše jsme prověřili. Vzorky v průběhu tohoto týdne zasíláme na vybranou prodejnu. Děkujeme za pochopení a zachování přízně.
Vše rychlé, bez problémů
Reakce obchodu Koberce BRENO
děkujeme za zanechání recenze a doporučení. Na rychlém vyřízení objednávky si opravdu zakládáme. Vaše spokojenost je pro nás odměnou i závazkem do budoucna.
Dobrá komunikace,rychlé dodání.
Reakce obchodu Koberce BRENO
moc nás těší Vaše spokojenost s nákupem na našem e-shopu. Na kvalitní a příjemné komunikaci si opravdu zakládáme, stejně jako na rychlém dodání objednaného zboží. Je příjemné si přečíst, že se nám daří plnit naše cíle. Děkujeme Vám za recenzi a za nákup.
Vaše BRENO -
- rychlost, doprava, solidní cena
Reakce obchodu Koberce BRENO
moc děkujeme za Vaši pozitivní zpětnou vazbu a doporučení. Rychlé vyřízení objednávky je pro nás prioritou. Víme, jak se na objednané zboží těšíte, a tak se snažíme každou zásilku bez otálení zpracovat a expedovat. Současně si zakládáme na širokém výběru zboží za skvělé ceny. Rádi Vás o tom přesvědčíme při příštím nákupu.
Vaše BRENO