Vše v naprostém pořádku.

doporučuji

Zkušenosti žádné,objednala jsem poprvé. Zboží nedorazilo, ale email k ohodnocení obchodu a výrobku ano. Tak nevím, zda bych doporučila dalším zákazníkům.

Vše na 1.

• rychlé zaslání
    • nejlepší cena

Jsem spokojen.

Jsem velmi spokojený s produktem, který jsem koupil. Bezkonkurenční cena, zboží dorazilo v pořádku, určitě doporučuji tento obchod. Za mě super.

Výborná cena za zboží.

Vše v pořádku, dobře zabaleno.

• Individuální přístup k zákazníkovi, když je potřeba
    • Rychlost dodání

• rychlé dodání
    • příznivé ceny

• nabídka zboží za lákovou cenu

Bohužel u té nabídky to končí!!!! I když inzerují, že věc je skladem, v některých případech to NENÍ TAK. Objednané zboží před 10 dny stále nedorazilo. první kontakt v pořádku, dostalo se mi ujištění, že přijali více objednávek, než jsou schopni expedovat a že zboží je pro mě rezervováno a odejde co nejdříve. A nic .... objednané zboží stále inzerují , že je skladem, ale neodešlou ho. Na mé dotazy už nikdo nereaguje. ještě štěstí, že jsem zboží neplatila předem, ale dala jsem si dobírku !!!!
    Určitě za mě NEDOPORUČUJI !!!

Dobrá komunikace. Ověření většího počtu kusů zboží a následná objednávka. Vše proběhlo rychle a bez problémů.

• Rychlý klientský servis.

• Než jsem si objednal zboží, přečetl jsem si informace a reference o dodavateli. Následovala objednávka a pak již vše probíhalo standardně
    • Nezaznamenal jsem.

U tohoto obchodu se nemusíte bát si objednat.

Rychlost doldání

• Nízká cena zakoupeného zboží, rychlost dodání.

Za mě super shop.

• Nepřijali mojí objednávku, kvůli tomu že produkt byl ve slevě, ale neměl být ve slevě. Vymlouvali se na systémovou chybu, ale nevěřím jim, třeba kvůli tomu, že u toho produktu museli nastavit časomíru, aby tě to nutilo si to koupit a toho by si někdo určitě všiml, že "hele toto nemá být ve slevě". Ještě že jsem platil dobírkou a nic jsem neplatil.

Velmi dlouhá dodací lhůta i přes informaci při nákupu že zboží je na skladu. Mimochodem zboží jsem zatím stále nedostal. Mám jen info, že je v dopravě. Nemožnost zjistit stav objednávky online. Při dotazu na stav objednávky přes e-mail a chat jsem nedostal vůbec žádnou odpověď. Dodání navíc zadáno přes dopravu kterou jsem si neobjednal.

ok