Po 10 dnech ani neodeslane a mám psát hodnoceni
Doposud nemám žádnou odpověď
Špatná komunikace.
Jen faktura, nic vic
Nekonečné doručování, přes informaci, že zboží bylo expedováno, tak se tak skutečně ud sálo asi za týden. Objednávka dne 10.12. a dne 21.12. je konečně skutečně v evidenci pošty. Doufám ze do 24.12. dorazí.
- Dobrá cena
- Nikdo, naprosto nikdo nekomunikuje. Psal sem, volal sem, volal sem i na jiné zákaznické linky sesterských obchodů, nikdo nereaguje. Neměl sem tak jistotu zda zboží dojde do vánoc
- Telefoní čísla nedostupná žádná komunikace ani odpověd na email, žádná informace o doručení.
Nekomunikace
Po dokončení objednávky a jejím zaplacení jsem dostala pouze potvrzující email. Obchod dál nereagoval, neinformoval o stavu objednávky. Na stránkách jsem se prostřednictvím chatu dvakrát snažila zjistit, jak to a objednávkou vypadá. Všechny mé snahy byly bez odezvy. Následně pak obchod objednávku stornoval s tím, že mnou objednané zboží bylo poslední kus a je rozbité. Penize mi zatím nevrátili. Bohužel z mé zkušenosti je obchod nespolehlivý a proto ho nedoporučuji.
- pomalá, spíše nulová komunikace
V objednávce jsem udělal chybu. Takže jsem obratem, tři minuty poté co přišlo potvrzení objednávky, tuto objednávku e-mailem stornoval a vystavil novou, správnou. Tuto objednávku jsem také přijal a zaplatil.
Ke stornované objednávce se mi obchod tryskem, již za 4 dny vyjádřil, že stornovat nejde, protože byla předána spedici. Proto jsem ji taky nepřevzal. Za cca 10 dní mi od obchodu přišlo, že jsem z pohledu zákona hrubým způsobem porušil kupní smlouvu a požadují po mně 200 Kč za poštovné. Vyjádřil jsem se jim k věci a popsal, jak k tomu došlo. Chyba byla jednoznačně na staně black monday. Dodnes, další týden uběhl, se mi nevyjádřili, jestli toto moje vysvětlení pochopili. Nemám rád, když poslední komunikace končí slovy "hrubě jste porušil...." -
Obchod zaplacené zboží ze začátku prosince nedodal, nekomunikuje na email. Dovolat se nedá. Chci odstoupit od kupní smlouvy. Bohužel přišla jsem o peníze.
Zakázka přestože byla skladem tak ani po 14 dnech nedorazila a eshop má telefon stále obsaženy na email nereaguje a na chatu také bez odezvy.
Objednávka zaplacena, zboží bylo psáno, že je skladem. Od objednání ovšem žádná komunikace. Nikdo nezveda telefon a ani neodpovida na e-mail. Katastrofa tenhle obchod. Opravdu nedoporučuji.
Zboží mělo přijít do tří dnů a stále nic.
Nekomunikujou
Komunikace s obchodem je tragická, telefony absolutně nezvedají (voláno opakovaně několik dní), na emaily neodpisují, na vrácení peněz jsem čekal přes měsíc (!!!!), už jsem se bál, jestli třeba nekrachují, nebo se s nimi o ty peníze nebudu muset soudit :-(. Nakonec peníze poslali, ale bez jakéhokoliv vysvětlení, vyjádření poslali o 999Kč méně (!!). Emaily ze žádostí o vysvětlení proč poslali zpět o tolik méně, bez reakce... hrůza, raději nakupte jinde
- Zboží nedorazilo. Na dotaz, kdy zboží dorazí, bez reakce.
- Dobré ceny
- Pletou si pojmy a dojmy. Hlavně u skladových položek
- Pozdní dodání zboží co je údajně skladem
- Neinformují o stavu objednávek
Pokud to potřebujete rychle, berte to někde jinde. Nemám nic proti tomu, když to bude za 14 dnů, ale stačí to říct dopředu.
Zboží nedoručeno.
Na urgence žádná reakce. -
Zboží je zaplacené, na mé dotazy ohledně doručení, nikdo nereaguje.