- žádná není!!!
- JEDEN VELKÝ PODVOD!!!
- ŠMEJDI!!!
- Dejte si velký POZOR!!!
Objednal jsem a zaplatil zboží, které už nikdy neuvidím. Komunikace absolutně žádná! Zboží jsem nedostal, na e-mail nikdo nereaguje, přes telefon není absolutně možné se dovolat a jejich slavný živý chat je jen jedna velká snůška lží a blamáží! Podal jsem trestní oznámení. Jsou to ŠMEJDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vše zatím OK.
Dne 12.9.2024 jsem zakoupil lednici,dnes je 19.9. a stále lednice nedorazila.
Spokojenost
Měla jsem trochu obavy ohledně doručení zbozi, protože jsem četla recenzi nespokojeneho zákazníka, pak jsem do obchodu zkoušela volat, ale měli jen záznamník s informaci, ze mají omezeny provoz tel. linky kvůli dovoleným. Ale nakonec zboží dorazilo v naprostém poradku do 3 dnů. Cena zboží nejlepší na trhu. Takže za mě nakonec spokojenost.
- Celý proces šel rychle, za 2 dny bylo zboží v Alzaboxu.
- Neřekli mi, kdy si zboží přebrala přepravní firma. Musel jsem se potom doptávat.
Rychlé dodání zboží
- Nesolidní prodejce. Lžou, vymýšlejí si nesmyslné důvody
Zakoupil jsem si monitor. Zaplatil ho. Za pár hodin se mi peníze vrátili zpět. nikdo se neobtěžoval mne kontaktovat a vysvětlit proč byl prodej zrušen. Telefonicky jsem kontaktoval prodejce. Ač už bylo po prázdninách. Automat telefonická nahrávka se omlouvala ,že jsou dovolené a tel. kontakty jsou omezené. A opět žádná reakce, omluva vysvětlení. Vždy je slušnost a profesionální přístup kontaktovat kupujícího. Prodejce se mi ozval až když jsem mu oznámil že věc předávám obchodní inspekci. Napsal něco ve smyslu reakci které si můžete přečíst zde v odpovědích na negativní recenze. Že, mi napsal ale bohužel se zpráva neodeslala. Náhoda že jo. Objednávku PRÝ musel zrušit. Protože monitor byl tak hodně poškozený že mi ho nemohli popsat. Náhod že jo, Předpokládám že odpověď zde bude opět ve stejném duchu jako reakce jiné. No měl jsem si přečíst jaké zkušenosti mají jiní a koupil bych si o jinde. Bohužel byli tehdy v akci a už jsou za jinou cenou. Což byl asi důvod zrušení prodeje. Takže děkuji PANE
Reakce obchodu BLACK Monday CZ
mrzí nás tato situace, každopádně zde k žádnému omylu, jak si myslíte, nedošlo. Objednávku jsme zkontrolovali a jakmile jsme zjistili, že akční produkt je poškozený, tak jsme Vám vrátili peníze (4 hodiny po vytvoření objednávky). Ano, další kusy nám dorazili, ovšem od jiného dodavatele, jinou cenu a po dvou týdnech. Omluvný email s informací ohledně objednávky jsme Vám poslali v tentýž den. Objednal jste, nebylo možné objednávku vyhotovit, tak jsme Vás informovali a v podstatě pár hodin na to, jste měl zpět své peníze... Myslím si, že dostatečně férové jednání, ale asi si to představujete jinak :) Nevadí, snad příště.
Hezký zbytek dne
Jakub
Tým Black-Monday.cz -
- Dobré ceny, rychlé zaslání zboží
- dobrá cena
- rychlá komunikace
- rychlé dodání
Nešla mi zadat platba na dobírku, byl víkend a napsala jsem email. Odpovedely mi i o víkendu, a změnily způsob platby. Dekuju za rychlou komunikaci, nečekala jsem.
Dobrá cena, špatná komunikace při doručování zboží, zboží které bylo uvedeno skladem, nepřišlo ani po týdnu, sekce moje objednávky na webu nefunguje, komunikovat se dá jen přes chat na stránkách, tam je odezva rychlá. Udělal jsem celkem 3 objednávky a pouze jedna z toho došla v očekávaném termínu. Další objednávku už neučiním.
Reakce obchodu BLACK Monday CZ
jinou komunikaci od Vás než přes daný chat nemáme, ani emailovou či telefonní. Doručeny 2/3 objednávek a bohužel poslední se lehce zpozdila z důvodu momentální situace okolo povodní, jelikož toto zboží jde přímo ze skladu v Ostravě. Chápeme, že již netrpělivě čekáte na své zboží, bohužel tyto skutečnosti neovlivníme :/
Hezký zbytek dne
Jakub
Tým Black-Monday.cz -
- ceny
- Rychlost dodání
- Parkování je tu hodně obtížné
Spokojenost
OK.1.
- Rychlost doručení.
Rychlé a bezproblémové dodání. Dobré ceny. Zboží bylo řádně zabaleno a označeno jako křehké zboží, aby nedošlo k poškození.
- žádná-špar
- snad jedině cena
- špatná komunikace.11.9.2024 měli po zavolání na telefonu ještě prázdninové nefunkční opatření -on-line chat s vámi nikdo nekomunikoval i když automat napsal "za okomžik!se vám budu věnovat a zboží které slibují dodat do 1-2 pracovních dní,mě přišlo až po týdnu!!!!
Recenzi nesmí psát konkurenční obchody. Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek.
Velká spokojenost až na to, že já si s PC moc netykám a tiskárna se do chodu musí dávat pře PC, ale za to Vy nemůžete.