Přihlásit se a přidat recenzi

• 10 %

• neexistuje
    • máte-li čas..káva, pivo, paňák, 7 x se zlejete, než něco dorazí
    • vše co najdete
    • komunikace 0
    • rychlost
    • mozek
    • prostě hnus

Objednané zboží skladem(prý teda),osobní odběr a platba v hotovosti. 6, slovy šest dní, než se tam někdo probudil. Prostě nebrat..

pred osobnim vyzvednutim byla kumunikace velmi spatna. na tel. linku jsem se opakovane nedovolal.
    při vyzvednutí byla komunikace dobrá.

• Rychlost dodání, skvěle zabaleno

Od objednávky , přes informace a doručení zboží.. naprostou vše skvělé. Velice nákup doporučuji.

• Rychle a supr jednání

• Rychlost vyřízení

Zboží mělo být skladem za nízkou cenu. Obchod zboží nedodal, ani mě o zrušení již zaplacené objednávky neinformoval (údajně psali e-mail, který nedošel). Musela jsem po týdnu sama volat, jak to s objednávkou vypadá. Bylo mi sděleno, že zboží nemohou dodat, protože ho skladem nemají a nelze sehnat (na jiných e-shopech ho bylo možné sehnat ještě minimálně o několik měsíců později).

Peníze obchod vrátil, ale až po mém telefonátu. Kdyby mi ihned zavolali, stihla bych zboží objednat jinde.

• Dobrá komunikace
    • Příznivé ceny
    • Nic

Koupila jsem zbozi ve ctvrtek vecer, v patek jsem dostala sms ze zbozi bylo predano kuryrovi a v pondeli jsem mela zbozi dorucene. Vse slo hodne hladce a bez problemu… urcite doporucuji

• Rychlost
    • Spolehlivost
    • Jednání

Vše v pořádku. Nebyl žádný problém.

• Nižší ceny

Doručení trvá lehce déle - objednáno o víkendu dorazilo ve čtvrtek, ale vše přišlo. Dobře zabaleno.

Nákup proběhl standardně

Firma uvádí neexistujíci telefoní číslo a spojit se emailem je rovněž nemožné. Souček

Reakce obchodu BLACK Monday CZ

jediný email, který od Vás kdy přišel byl Pá 27.09.2024 7:41, že objednávku rušíte, což jsme potvrdili.

Hezký zbytek dne

Rychle dodání. Vše OK

• Dlouhá dodací lhuta

• Dobrá cena.
    • Rychle doručenie.

S nakupom som spokojný. Na dotazy predajca reagoval.

• cena
    • delší dodací doba

rychlé super jednání !.

Dobrý den, nakupuji zde po prve. Zboží mi dorazilo, to jsem rád. Co bych dodal, zlepšil bych komunikaci. Po zavolání na zboží (zaplaceném) se mi ozval automat. Toho jsem se lekl. Chtěl jsem platit kartou, ale nešlo, asi jsem zvolil špatné okénko. Já obchod doporučuji zboží dorazilo. Děkuji.