- Zboží objednáno a zaplaceno 14.4. 2024, do dnes 23.4. 2024 zboží nemám a to bez jakého kolik vysvětlení či komunikace od obchodu.
Dobrý den, Václave,
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Bohužel se vaše objednávka zaseknula u nás, ráda bych se vám omluvila za způsobené komplikace.
rychlost vyřízení objednávky - super
bikero.cz -
Velmi pozitivně hodnotím tento shop.
Do druhého dne zboží doručeno, kvalitní cyklo oblečení, vyborná komunikace, veškeré vrácení na jejich náklady, vřele jsem všem svým blízkým doporučila.Reakce obchodu bikero.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste s nákupem u nás spokojená.
bikero.cz -
Mohla proběhnout lepší komunikace se zákazníkem.
Reakce obchodu bikero.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Pokud byste nám chtěl říct více o vaší objednávce, ozvěte se nám prosím na [email protected].
Objednávka byla stornována.
Reakce obchodu bikero.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Objednávka byla stornována na základě neprošlé platby. Pokud bychom vám mohli s objednávkou nějak pomoci, ozvěte se nám na [email protected] anebo se můžete obrátit na naší zákaznickou linku +420 602 552 000.
Velmi vstřícné jednání.
bikero.cz -
- Po cestě z práce, pickup pro cycology.cz
bikero.cz -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Velmi prozákaznický přístup
- Spolehlivost
Objednavka dorazila v požadovaném termínu, personál na Brumlovce byl velmi prozákaznický a milý.
Velmi kvalitní firma
bikero.cz -
- Na prodejně se mi prodávající 2x omluvil za zpoždění jednoho páru cyklo bot (z celkových tří), které jsem si nakonec vybral, vysvětlil mi důvod čekací lhůty nad rámec avizovaného termínu obchodníka a nabídl mi obchodní slevu.
- Boty jsem už vyzkoušel a jsem s nimi spokojen, včetně poměru cena/výkon.
- Vzhledem k výše uvedenému, především k ochotnému a profesionálnímu přístupu prodávajícího při mém prvním nákupu cyklo bot, jsem byl na závěr celkově spokojen s uskutečněným nákupem.
Jeden z vybraných párů bot nakonec dorazil na prodejnu až po týdnu, tedy nad rámec doby avizované obchodem. Při výdeji došlo k zdůvodnění zpoždění a omluva obchodníka.
Dobrý den, Petře,
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Zboží se bohužel opozdilo z důvodu technické závady. Pracujeme na odstranění technické závady tak, aby se již neopakovala. Omlouvám se za komplikace.
bikero.cz -
Rychlé dodání zboží, které je zaručeno i na stránkách. Ne všechny obchody dodržují, co slibují.
Dobrý den, Jaro,
- Rychlost dodání, cena!
- osobní přístup
- široký výběr kol
- profesionalita
- snad jen doba dodání kola, ale za to prodejna určitě nemůže (dáno situací na trhu)
bikero.cz -
- obsluha s nami prosla vyber kol nacez jsme objednali to, ktere dceri vyhovovalo nejvic :-)
- super komunikace a poradenstvi
Ochotný personál
bikero.cz -
Velký výběr, přehledné stránky, slušné ceny, dobrá komunikace, rychlá reakce.
bikero.cz -
V obchodě jsem dostal jiné zboží, prodejce nebyl schopen odpovědět, jak je namontovat a odkázal mě internet. Doma jsem pak zjistil, že jsem dostal jiné zboží než objednané. Musel jsem jet se zbožím do obchodu, kde jsem ho vrátil a dostal zpět cenu za zboží. Cenu za platbu v kartou na prodejně jsem už zpět nedostal. Pro jen špatné zkušenosti a ztráta času.
Reakce obchodu bikero.cz
děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Rádi bychom se vám omluvili za komplikace s touto objednávkou. Kolega na prodejně byl proškolen, jak zákazníkovi s tímto produktem správně pomoci. Co se týče poplatku za platbu kartou na prodejně - jedná se o poplatek za transakci, který vám rádi vrátíme. Tomuto poplatku je možné se vyhnout při výběru platby předem.
Vše rychle dodáno
bikero.cz