• Zatím nic
    • Asi jen překupníci nic skladem

14 dní a stále nemám zboží a jedna položka vyřazena

Reakce obchodu BezvaSport.cz

Velice se omlouváme za způsobené zdržení. Několik produktů z Vaší objednávky nám zatím nebylo doručeno od dodavatele a čekáme na jejich dodání. Situaci řešíme s dodavatelem.

Ještě jednou se omlouváme za komplikace.

Děkujeme za recenzi a přejeme hezký den

Objednala jsem si rifle do zvonu z nabídky. Velikost sice sedí ale střih do zvonu vúbec není. Jsou široké stejně přes kolena i se spodní šířkou.

Dobrý den.

Obraťte se prosím na kolegyně ze zákaznické podpory, rády Vám poradí jak zboží vrátit. Zašlete prosím email na [email protected]

Hezký den

Zboží mi vůbec nedorazilo.

Dobrý den.

Obraťte se prosím na kolegyně ze zákaznické podpory, rády Vám zjistí, co je s Vaší objednávkou. Zašlete prosím email na [email protected]

Hezký den

10 dnů , a nic nedorazilo!!!

Reakce obchodu BezvaSport.cz

Velice nás mrzí Vaše zkušenost. Věříme, že Váš další nákup proběhne již bez komplikací a bude vše v pořádku.

Velikost šatů 42 odpovídá minimálně o 2 čísla menší, Zn. Trendyol

Reakce obchodu BezvaSport.cz

Velice nás mrzí Vaše zkušenost. V případě, že Vám zboží nevyhovuje, můžete jej do 60 dnů vrátit.

Hezký den.

Neuvěřitelně dlouhá dodací doba a ani nenapíší omluvu a přibližnou dobu dodání

Na zboží stále čekám

Hezký den

Je to tři týdny zboží stále nikde.. Když jsem stále ujistovana, že na objednávce se pracuje..

Hezký den

• Dobrý den,jsou zavádějící vaše tabulky velikostí. Objednal jsem si velikost XXL ,ale přišla mi velikost ,kterou bych označil snad za L...i když je tam našitá velikost. XXL..po neděli vracím zpět

Hezký den

Nedoporučuji. Objednáno v září a zboží ještě nedorazilo.

Hezký den

Nemohu k tomu nic říct, protože zboží nebylo ani po 16 dnech doručeno.
    Dle mého názoru je to absurdní dodací lhůta, kvůli které jsem se již rozhodl, že zde již nikdy nic nekoupím.

Reakce obchodu BezvaSport.cz

Velice nás mrzí Vaše zkušenost.

• Nedůvěryhodné všechno.

Generelně se tváří jako podvod. Metody platby nedůvěryhodné, že nelze zaslat údaje k platbě převodem (email strojový), po volbě banky link pro přihlášení (NIKDY), Google Play nějaké problémy. Změna na dobírku, kterou jsem měla platit přes šílený odkaz (NIKDY) a nebo v aplikaci zasilkovna - nevím zda vůbec lze, ale žádná zásilka tam ani nebyla. Do vyzvednutí mě to tlačilo během dvou dnů, že poslední šance a zase zaplaťte přes odkaz, pak vám pošleme heslo ke schránce.

Hezký den

vždycky bylo vše v pohodě, ale nyní mělo zboží přijít do 8 dnů, po 16 dnech nejsou schopni mi nějak dát vědět, jestli zboží doručí nebo co se děje.

Hezký den

14.10.2024 jsem si zakoupil zboží, které už jsem zaplatil, je 31.10.2024 a zboží stále nemám.

Hezký den

• Příšerná kvalita, nepadnoucí oblečení. Už zde nenakoupím. Vyhozené peníze.

Reakce obchodu BezvaSport.cz

děkujeme za Vaši recenzi, velice nás mrzí Vaše zkušenost.

Dodání mělo být 3 - 5dní. Dosud nemám nic

Hezký den

Prodávají co nemají skladem. Po 2 týdnech čekání objednávku zrušili. Jejich dodavatel zboží neposlal nebo neměl nebo teprv na cestě z Číny (to neupřesnili).
    Alespon odpovídali na zprávy a do 3 dnů vrátili peníze.

Hezký den

Hrozný dodací termín. Objednávala jsem 13.10. a 30.10 pořád ještě zboží nedorazilo. Zrovna ve chvíli, když konkrétní položku potřebuji už mít doma.
    Při zaslání dotazu o termínu doručení odešlou jen nachystaný univerzální mail.

Hezký den

Když jsem chtěla objednat zboží na základě slevového kódu, tak nebylo najednou skladem, ale bez slevového kódu skladem bylo.

Hezký den

• Zboží jsem ve slíbenélhůtě neobdržel