Objednal jsem zboží s expedicí do 1 týdne. Do mailu mi následně přišla informace, že zboží bude expedováno za víc než 14 dnů.
Chtěl jsem objednávku stornovat a vrátit dopředu zaplacené peníze. Musel jsem se s nimi dohadovat, 3 emaily s žádostí o vrácení peněž nezabraly. Stále mleli dokola, že zboží je u jejich dodavatele a že ho obdržím, jakmile ho oni dostanou na sklad.
Nakonec jsem začal vyhrožovat s tím, že se obrátím na úřady, že je jejich povinností mít na webu informaci o termínu DORUČENÍ (nikoliv expedice) zákazníkovi, přiložený odkaz na zákon a uspěl jsem. Odpovědí už bylo jen arogantní, že objednávka bude zrušená.
Nikomu nepřeji s tímto obchodem řešit komplikace, ochota je otřesná. -
- Objednávka dorazila v čas, poradně zavalena
- Cena ne odpovídá kvalitě
- Spatne oznaceni velikosti. Ze ctyero kalhot mi jsou jen jedny. Zbyle tri jsou misto xxl jen s, ale pritom velikost 40.
Objednávka po skoro třech týdnech nedorazila. A ještě mi objednavka nepřijde jako kompletní,ale bez jednoho produktu. Jsem nespokojena
Ještě jsem zboží neobdržel a už mi posíláte dotazník o spokojenosti se zbožím? Trošku divné,ne!
Co jsem si objednala tak jednu položku zrušily druhá mi tím pádem byla k ničemu
- Z nabídky výrobku jsem nenašla upozornění, že se nesmí prát.
Zboží jsem zaplatila 3.11., dnes 20.11. stále balíček nemám a ještě včera přišel e-mail, že část zboží není (najednou). Tento e-shop nikomu NEDOPORUČUJI !
- Neshodné velikosti
Objednal jsem si čtyři košile stejné velikosti, byla mi pouze jedna, nevzdal jsem to a objednal si další čtyři, opět seděla jen jedna. Takže za 5000 Kč jsem získal pouze dvě košile a ne os
Reakce obchodu BezvaSport.cz
Velice nás mrzí Vaše zkušenost. V případě, že Vám zboží nevyhovuje, můžete jej do 60 dnů vrátit.
- Rychlost odeslání
- Zboží přišlo poškozené
- Neuvedené složení a původ produktů
Reakce obchodu BezvaSport.cz
Velice se nás mrzí Vaše zkušenost. Napište nám prosím email s podrobnostmi na [email protected] rádi Vám poradíme jak zboží bezplatně vrátit.
Za způsobené komplikace se velice omlouváme.
moc složitá výměna zboží
Reakce obchodu BezvaSport.cz
děkujeme za recenzi, vážíme si ji.
Hezký den -
- 1.11.2024 objednáno, zboží stále nedorazilo.. Mělo být jako dárek.
Reakce obchodu BezvaSport.cz
Vaše objednávka je kompletní a už čeká pouze na zabalení a vyexpedování, to by mělo být každým dnem.
Velmi nás toto zdržení mrzí a omlouváme se za způsobené komplikace. Vaší objednávku jsem upřednostnila k expedici.
Děkujeme za pochopení a trpělivost s námi. -
- Doba od objednání do odeslání byla delší než 8 pracovních dní
- Objednané halenky byly oproti fotkám mnohem kratší (sotva dostanou do kalhot).
- Kvalita odpovídá ceně (nízká cena i kvalita)
- Stejná velikost stejné značky, ale každá halenka je jinak velká
- Doba dodání 24 dní,v popisu 8-10 dní
Reakce obchodu BezvaSport.cz
Velice se omlouváme za pozdní odeslání Vaší objednávky. Ke zdržení bohužel došlo na straně dodavatele. Doufáme, že Váš další nákup proběhne již bez komplikací.
Roztrhnutá kapsa
Reakce obchodu BezvaSport.cz
Velice se omlouváme za způsobené komplikace, uvedená zkušenost nás mrzí.
Kontaktujte nás prosím na zákaznické podpoře, rádi Vám poradíme jak produkt bezplatně vrátit zpět. Napište nám prosím email s podrobnostmi na [email protected]
Hezký den -
- Příšerná kvalita. Z 10 kusů jsem vrátila zpět 8. Materiál opravdu nepříjemný u všeho. Vyloženě “umělina”.
Nedoručuji. Kvalita oblečení opravdu špatná, horší jak objednat si věci z Číny.
Hezký den. -
Pokud zboží není skladem, mělo by to být na stránkách jasně uvedeno. Na zboží čekám již třetí týden.
Reakce obchodu BezvaSport.cz
Velice se omlouváme za pozdní odeslání objednávky. Ke zdržení bohužel došlo na straně dodavatele. Skladová dostupnost je vždy uvedena na webu u produktu.
Vaše objednávka byla dnes zabalena a je nachystána pro přepravce.
Hezký den -
Žádný mail...nic...hlavně že jsme zaplatili
Děkujeme za pochopení a trpělivost s námi. -
Zboží stále ještě nedorazilo a od obchodu žádná informace.
Reakce obchodu BezvaSport.cz
Velice se omlouváme za způsobené komplikace a zdržení s odesláním Vaší objednávky.
Produkty z objednávky byly dnes naskladněny a objednávka je nachystána k zabalení a následnému vyexpedování.
- Nedodržení termínu dodání
- Info o zpoždění posláno dávno po termínu dodání
Nespolehlivost
Bylo by lepší avízovat delší dobu dodání a neslibovat kratší, když není možné splnitReakce obchodu BezvaSport.cz
Hezký den