rychlé dodání
Děkujeme. :-)
Nákup byl velmi rychlý a bezproblémový. Zásilku doručili do druhého dne. Brož je dárek a já se moc těším, jak se bude líbit. Mně moc. Už teď lituji, že jsem jednu nevzala i pro sebe.
Reakce obchodu BeWooden
Děkujeme, Jani. Jsme moc rádi, že se vám produkty líbí.
Super rychlé doručení, krásně zabalené a hlavně udělalo velikou radost obdarované!!
Reakce obchodu BeWooden
Tak to máme radost i my! Děkujeme za krásná slova. :)
Příjemný personál, obchůdek úplně úžasný, útulný. Brož nádherná, není co vytknout :)
Reakce obchodu BeWooden
Moc děkujeme! Máme radost, že se vám u nás líbí. :)
Děkujeme! :)
Objednala jsem si dárek od sebe pro sebe. Balíček dorazil krásně zabalený a bleskovou rychlostí. Řetízek je nádherný. Jsem moc spokojena a všem doporučuji.
Reakce obchodu BeWooden
I takové radosti je třeba si jednou za čas dopřát! :) Jsme rádi, že se vám naše produkty líbí. :)
- Krásná práce
- Nádherně zabaleno
Moc děkujeme!
- Pekne originalni vyrobky, ktere mi lide casto chvali:)
- Zivotnost vyrobku ze dreva - rychleji se opotrebi, po roce jiz nevypadaji tak dobre a po dvou letech byvaji na vyhozeni kvuli rozvyklane tycce
Reakce obchodu BeWooden
Děkujeme za upřímnou recenzi. Pokud byste někdy měl/a pocit, že k opotřebení dochází přeci jen rychleji, než by mělo, určitě nám napište na zákaznickou podporu. :)
Maximální spokojenost ,velmi vstřícné a milé jednání.
Reakce obchodu BeWooden
Máme velkou radost. Děkujeme! :)
- Kvalita zboží, design a filozofie této firmy se mi líbí. Zboží je vždy dodáno v pěkném obalu, takže není potřeba v případě dárku to nijak "hrotit", postačí mašlička. Objednávám u BeWoodenu opakovaně a nikdy jsem nezaznamenala sebemenší problém.
Reakce obchodu BeWooden
Moc děkujeme za nádherná slova a přejeme krásný den!
Milé, vstřícné a rychlé jednání.
Reakce obchodu BeWooden
Děkujeme! Děláte nám radost. :-)
- skvělá komunikace
- vstřícnost
- rychlost
- Nad nákupem voucheru se zasláním e-mailem jsem musela přemýšlet, jak dodavatel myslí dodací podmínky. Podmínky jsou všude dobře popsané, ale informace se mi nespojily. Jsme příliš pohodlní a zhýčkaní "blbu vzdorností" jiných nákupů.
Reakce obchodu BeWooden
Děkujeme za krásná a upřímná slova! :-)
V případě nejasností jsme tady vždy pro vás. -
- Skvělá komunikace
- Velmi kvalitní a krásné zboží
Děkujeme!
- Originální a hezky zpracované šperky
- Dobrá komunikace s obchodem
Reakce obchodu BeWooden
Moc děkujeme. Doufáme, že vám naše produkty udělaly radost.:-)
Dlouhodobě velká spokojenost
Reakce obchodu BeWooden
Moc děkujeme! Máme velkou radost, že se k nám pravidelně vracíte. :-)
- Online e-shop
- Kvalita
- Zpracování
Děkujeme! :-)
- rychlá dodávka ,spokojenost
Děkujeme! :-)
- Sortiment
- Design výrobků
Obchod s krásnými věcmi s jednoduchým designem. Jedno uchycení jsem si musel převrtat - nebylo vystředěné, nic závažného.
Reakce obchodu BeWooden
Dobrý den, moc děkujeme za upřímné hodnocení.
Všetko prebehlo rýchlo a v poriadku. Spokojnosť. :)
Reakce obchodu BeWooden
Krásný den, Lucia! :-) Děkujeme a doufáme, že vám produkty budou dělat radost co nejdéle! :)
- Zboží mi přišlo pouze část, i když bylo celé zaplacené, ale po jediném telefonátu - moc milé jednání, dorazil i zbytek obratem a bylo vše v pořádku. Děkuji
Reakce obchodu BeWooden
Dobrý den, děkujeme za upřímnou recenzi! :-) Vaše spokojenost je pro nás na prvním místě, a proto i když se občas něco nepovede hned, děláme vše pro to, abychom vše napravili. :-)