- Dobrá cenová nabídka
- Super přístup
- Kvalita služeb
- Příjemná obsluha
Spokojenost, pánové v Nádražní jsou lidi na svém místě.
- Velice příjmený a komunikativní personál
- Naprostá spokojenost s vyřízením požadavku
- Pán díky nám zůstal půl hodiny přesčas aby nám stihl doopravit kola
- Zavírá se již v 16:30
Rádi k Vám jezdíme, příjemné prostředí a výborný personál. Jsme rádi i za záruku opravitelnosti. Děkujeme že Vás v Chomutově máme.
- Osobní předání, personál pobočky
Pneumatiky byly objednány přímo na BEST DRIVE Most Velebudická, kde mi byly i namontovány. Servis zcela bez problému, ochotní, vstřícní vždy bez problémů
- Geometrie během hodiny
Je to drahý , ale na úrovni. cena přes 2500 za přezutí, vyvážení? NIC pro normální lidi.
Tentokrát jsem se dostal na řadu v čase, na který jsem byl objednán.
- U pneumatik Continental, byla cena shodná z internet obchody
- Při objednávce si rovnou rezervujete přezutí
- U méně frekventovaných rozměrů jsou pneu většinou starší než v internet obchodech
Služeb jsem využila opakovaně ( pneuservis) sice jsou v rámci Ostravy kevnější, ale bydlím blízko a měla jsem důvod jít zde.
- vše proběhlo hladce
- žádnou jsem neobjevil
Vynikající personál a vstřícnost.
Objednal jsem si pneumatiky i s jejich montáží a akceptoval jeden s navržených termínů. Den před montáží mi provozovna volala, že pneumatiky budou dodány až v prosinci a termín montáže jsme museli zrušit.
Váš systém dodávky pneumatik i s montáží je neprovázaný mezi dodávkou a montážíReakce obchodu BestDrive
Dobrý den, velmi se omlouváme za komplikace. Systém je plně automatizovaný a provázaný, ale právě v době Vaší objednávky byl výpadek systému dodavatele, což mělo za následek mylné zobrazování zboží, které nebylo skladem (což jsme bohužel zjistili se zpožděním).
- Výborná komunikace.
- Pneumatiky skladem.
- Vždy zde nakupuji na svá auta a pokaždé jsem spokojen.
- Velmi rychlá dodávka ( druhý den ) !
- Rychlé odeslání
- K objednávce možnost sjednat přezutí kol on-line,včetně termínu výměny.
Dobrá komunikace s obchodem,sjednání termínu výměny gum on-line. Vše proběhlo v rychle a v pořádku. Doporučuji obchod.
- Vstřícnost personálu
- Nemožnost použití vlastních dílů