- Vstřícnost a ochota personálu, spolehlivé služby
- Nedostupné telefonicky
Objednal jsem si servis klimatizase s tím, že se mi servis ozve a domluvíme termín přistavení vozidla, ale dosud se mi nikdo neozval.
- Vzdálenost od bydliště, vstřícnost personálu.
- normální přístup a komunikace
- možnost objednání a navolení/výběru online
- i po navolení konzultace a úprava od personálu
- dražší než klasičtí garážníci
- Přístup, rychlost, kvalita odvedené práce
Vše proběhlo naprosto v pořádku.Objednal jsem si termín na servis.V určitou dobu jsem přistavil vůz a v dohodnuté době jsem odjížděl ze servisu a za poskytnutou službu jsem zaplatil seriózní cenu.
- Na provozovně v Mostě, vždy probíhá vše bez problému. DOPORUČUJI.
- Nabídka, velmi příjemné jednání
- rychlost vyřízení
- komunikace
profesionální přístup, servisní technik nadstandardně upozornil na závadu na podvozku byt to nebyla jeho povinnost - velice příjemný komunikativní a schopný technik
Přezutí, vyvážení a geometrie celkově katastrofa, auto ujíždělo doprava a samozdřejmě pneu se začali sjíždět, vyhozené peníze. Šel jsem raději jinam, teď už vše v pořádku, bestdrive už nikdy.
- profesionální přístup
- rychlé vyřízení
- kvalita služby
Prohlidka pred dovolenou za 99Kc nabidnuta v emailu, dobra cena za uvedene ukony. Samozrejme nabidnou i dalsi sluzby, takze jsem si jeste priplatil za doplneni a dezinfekci klimatizace, takze celkove uz to asi tak "akcni" nebylo, ale zase prevence klimatizace po 14ti letech asi byla na miste, takze OK...
- Skvele vyvazuji kola.
- dostupnost
Spolehlivý a ochotný personál, servis aut výborný, doporučuji všem.
Relativně drahý servis (alespoň mi to tak připadá), ale pokud se člověk zaregistruje do klubu (a znovu ručně vypíše všechny nacionále, které jim už dal při objednávce, takže je v systému mají a stačilo by to jen odkliknout (včetně toho, že nějaké věci o autě si pak technik vyplní znovu a přesně (třeba stav kilometrů, to člověk fakt z hlavy neví))), dávají velmi výraznou slevu. V podstatě jsem se nedopočítal, jak to vlastně počítají, protože jsem platil ještě méně, než jsem myslel že budu... Jejich bordel, moje radost.
Jeden z mála servisů, kde člověk zná cenu předem (alespoň horní limit, viz sleva výše), aniž by se musel někoho doprošovat.
Samotná práce je asi OK. -
Jsem pravidelný zákazník a vždy spokojen.
Maximální spokojenost.