Stránky přehledné. Pěkný výběr barev postelových dřevěných rámů (barva odpovídá obrázku). Provedení docela slušné. Doprava rychlá.
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za pěkné hodnocení. Jsme rádi, že objednaná postýlka splnila očekávání. Zpětná vazba našich zákazníků je pro nás velmi přínosná, protože díky ní víme, co ještě můžeme vylepšit.
- Jednoduché balení
- Delší čekání na dodání po výrobě.
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za kladné hodnocení. Mrzí nás, že objednávka nebyla kompletní. Pracujeme na tom, abychom tento proces zlepšili a zajistili, že se podobná situace nebude opakovat.
- Skvělá komunikace
- Přehledný web s dostatkem informací
Mohu jen doporučit, super komunikace, nic není problém, obchod vše ochotně zodpoví. Ráda nakoupím znovu. Zboží dokonce dorazilo o 14 dní dřív, než mělo.
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za krásnou recenzi! Spokojenost našich zákazníků je naší největší odměnou.
Vaše zpětná vazba je pro nás nesmírně cenná a pomáhá nám neustále se zlepšovat.
- Vyborna komunikace, rychlost
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za milou recenzi, která nám udělala velkou radost! Jsme rádi, že vše proběhlo bez komplikací a byli jste spokojeni s průběhem vyřízení objednávky.
Tým BENLEMI -
- Postýlky se nadají kombinovat mezi s sebou. Člověk si tak musí vybrat buď a nebo
Chtěli jsme tentokráte kvalitní český výrobek a bohužel to není znát. Dosud vše, co se nám líbilo jsme objednávali z Polska. Postýlka safe 3V1 se šuplíkem nám přišla jako dobré řešení, zejména kvůli odejmutí svrchní části, která bohužel po smontování již odejmout nejspíše nepůjde. Prkýnka vypadají jako z běžných kutilských obchodů (Hornbach etc..) Béžová je mnohem tmavší než jsem očekávala a odstín má studený podtón. Nátěr je Steklý ve všech dírách, takže si je musíte znovu provrtat. Šrouby jsou vidět, očekávala bych záslepky na všechny šrouby a ne jen dvě na chybějí zábranu, až tu velkou odmontujeme, tak tam budou vidět díry. Známí si také objednali odsud, dostali i nějaký prostředek na promazání, aby postel nevrzala a prý vrže jak kráva. Mají ji v bílé a barva je zteklá i na trámcích. Čekala bych pár součástech navíc, kdyby se něco zlomilo (třeba ty dřevěné kolíky). Manžel prohlásil: "Odsud už prosím nic neobjednávej. Zlatý Poláci." Velmi mě to mrzí, očekávala jsem od toho více. Možná je to tím, že jsem zvyklí si nábytek vyrobit, chtěli jsme ušetřit čas i práci a rozhodli se pro tohle řešení, ale nejsme spokojeni. Šuplík je na dvě věci, dáte do toho pár věcí a kolečka to nepobírají.
Reakce obchodu Benlemi
Dekujeme za recenzi. Je nám líto, že má objednaná postel nedostatky a nesplnila očekáváni. Zateklou barvu řešíme s kolegy na provozu, aby se na to více zaměřili a již se to nestalo. Dále jsme zákazníka kontaktovali a společně situaci řešíme.
Tým BENLEMI -
Bohužel, obchod nemohu doporučit. Za tu ,,super" cenu dostanete pár popraskaných smrkových prkýnek, které jsou v našem případě natřené bílou barvou no a nikdo si moc nelámal hlavu se zakrytím otvorů pro šrouby a spojovací materiál. Co se týká návodu na složení, tak byl problém se orientovat co vlastně skládám, vzhledem k tomu, že dostanete návod na více typů postelí. Jako by byl problém vytisknou na každou postel vlastní návod. No a když už jsme u tisku, tak by neškodilo to vytisknout trochu čitelněji a ne jako na tiskárně, kde dochází toner. Některým opravdu může dělat problém postel složit ať už proto, že se ztratí v návodu nebo protože díly postele k sobě jdou tak strašně špatně spojit. Nicméně, co jsem si četl recenze jiných obchodů, tak je to asi normál a nic lepšího zde koupit nejde, což je vlastně strašně smutný.
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za hodnocení. Mrzí nás, když dojde ke komplikacím. Zákazníka jsme kontaktovali a snažíme se společně najít vhodné řešení nastalé situace.
Tým BENLEMI -
výborná komunikace, ochota, odbornost, vše bez problému. A rychle !
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za krásné hodnocení. Těší nás dělat radost našim zákazníkům a jsme rádi, když se vše podaří!
- Velmi slušný eshop
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za kladné hodnocení. Těší nás, že byla objednávka v pořádku vyřízena.
- Vše super
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu a jsme rádi, že vše klaplo na jedničku.
Tým BENLEMI -
- rychlost, profesionalita, přátelský přístup
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Spokojenost našich zákazníků je pro nás na prvním místě.
- Velký výběr
- Super zpracování
- Postel se sestavovala výborně, v balení byly i bity, což kladně hodnotil manžel :-)
- Postel vypadá, že něco vydrží
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za zpětnou vazbu k objednané posteli. Jsme moc rádi, že postel Tery udělala radost a montáž proběhla rychle a snadno.
Tým BENLEMI -
- Neschopnost komunikace se zákazníkem ohledně termínů objednávky
- Nedodržení termínu doručení
- Podávání nepřesných informací ohledně jednotlivých částí objednávky
Objednávali jsme postel s matrací, chráničem, mantinelem. Objednávka nebyla dodána v termínu. Termín dodání byl 2-4 týdny, již je to 5 týdnů a objednávku stále nemáme. Po dotazech na termín doručení, jednou se šil mantinel, ikdyž byl při objednání i v době komunikace skladem, potom chyběl rošt, najednou chyběla i matrace. Jako omluva obchodu byla nabídnuta sleva na příští nákup 200 Kč.
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za zpětnou vazbu. Mrzí nás, že došlo ke zpoždění objednávky z důvodu chybějícího materiálu a některých výrobků. Objednávku jsme se snažili vyexpedovat co nejdříve to bylo možné.
Jen ty nejlepší :-))
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za krásnou recenzi a máme radost, pokud jsou naši zákazníci spokojení.
- Celková spokojenost
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za pozitivní recenzi, a jsme rádi, že vše v pořádku proběhlo. Těší nás dělat radost našim zákazníkům.
Tým BENLEMI -
- Krasne kresilko, vse v poradku.
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za kladné hodnocení a jsme rádi, že objednávka rychle a v pořádku dorazila a že se křesílko líbí.
Tým BENLEMI -
Objednala jsem zbozi 4 unora, dostala jsem potvrzeni od Gopasu od zaplaceni. Obchod neposlal nic ani potvrzeni o prijeti objednavky a take zadnou dodaci lhutu.
dnes jsme skoro v breznu nikdo mi ani kontaktoval, pouze email at ochodnotim obchod.Reakce obchodu Benlemi
Mrzí nás, že došlo k menšímu zpoždění odeslání objednávky. Potvrzení o přijetí objednávky se odesílá automaticky, avšak někdy může spadnout do složky spam nebo hromadné. Jsme připraveni poskytnout informaci o stavu objednávky buď emailem, na chatu nebo telefonicky.
Objednávka byla vytvořena 5. 2., odeslali jsme ji 27. 2.
Vše s velkou spokojeností
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu a jsme moc rádi, že vše klaplo na jedničku.
Tým BENLEMI -
- Snaží se řešit problémy, respektive nyní mám dojem, že se tak spíš snaží vypadat
- Kvalita neodpovídá ceně
- Otvory mají špatné průměry, jsou mělké a křivé, šrouby nejde protlačit, kolíky jsou naopak volné, nedrží a hrozí odpadnutí stříšky, když se na ní dcera pověsí
- Materiál ze slepovaných cca 15 až 25 cm dlouhých kusů nebo spíše zbytků
- Lakem zalepené otvory
Psal jsem recenze už dříve a přesto jsem opět dostal mail s žádostí o recenzi. Vůbec tomu nerozumím. Ve firmě zřejmě vládne zmatek ve všem. Doporučuji se vyhnout obloukem. Ušetří to starosti.
Reakce obchodu Benlemi
Mrzí nás, že opětovně dorazil formulář od Heuréky, formuláře se zasílají automaticky přes Heuréku, ne naši firmu.
Problémy s doručenou postelí jsme se se zákazníkem snažili řešit, přesto však neměl o žádné z navržených řešení zájem.
Tým BENLEMI -
Rychlé dodání, odpovídající kvalita, spokojenost.
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za recenzi, velmi nás těší, když jsou naši zákazníci spokojeni s našimi výrobky.
Kvalitni provedeni, prislo do 10ti dnu, e-shop doporucuji♡
Reakce obchodu Benlemi
Děkujeme za recenzi, snažíme se, aby byly objednávky co nejdříve vyřízeny a spokojenost zákazníků je pro nás na 1. místě!
Tým BENLEMI.