- Kvalitní produkty
- Česká výroba
Pěkný den, pane Jiří,
děkujeme Vám za Vaši milou recenzi. Těší nás, že jste si zvolil naši firmu pro svůj nákup a jsme moc rádi, že jste spokojen s kvalitou objednané matrace Naty do dětské postýlky a chráničem.
Mějte se krásně, tým BENLEMI -
- Krásné a kvalitní zboží
- nedostatky lakování
S nákupem jsem vcelku spokojená, postel splňuje má očekávání - je nízká, nemá žádné ostré rohy nebo hrany, byl k ní dodán i laťový rošt a má vysokou nosnost, tedy unese dítě nebo tatínka, prostě podle situace. Doporučila bych však zvolit nebarevnou verzi postele - já si vybrala krásnou šalvějovou barvu, nicméně už při vytahování z krabice byly na některých místech viditelné nedostatky lakování (netuším, zda bylo nalakováno špatně nebo někde rýpnuto), nicméně mě to celkem mrzí, že na nové posteli jsou viditelná bílá místa, která v té zelené barvě opravdu křičí o pozornost.
Pěkný den, paní Adélo,
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že jste se rozhodla zakoupit postel Dreamy u nás a že jste s ní spokojená.
Moc nás mrzí, že došlo k poškození lakování na některých místech. Poslali jsme Vám email, abychom se pokusili situaci napravit a vyřešit. S přáním krásného dne, tým BENLEMI. -
- Komunikace, výběr zboží, přehlednost
- Některé zboží není skladem
Krásný den, paní Mirko,
děkujeme Vám za Vaše hodnocení. Snažíme se nabízet našim zákazníkům co nejširší výběr zboží, aby si každý vybral, co se mu líbí :) Některé často poptávané zboží máme skladem, jiné vyrábíme, případně objednáváme až na základě objednávky od zákazníků. Vždy se však snažíme, aby bylo zboží co nejdříve odesláno a informujeme naše zákazníky o přepokládané době expedice, kterou uvádíme i na webu.
S přáním příjemného dne, tým BENLEMI. -
- velice dlouhá čekací doba
Krásný den, paní Lucie,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, která je pro nás velmi důležitá. U sluneční clony je doba odeslání variant, které nejsou skladem, během 2-3 týdnů, jak uvádíme na webu. Je to doba, kterou náš dodavatel potřebuje na výrobu, protože se jedná momentálně o velmi poptávané zboží. Věříme však, že přes delší dodací dobu bude clona dobře sloužit, ochrání Vaše dítko před spálením od sluníčka a poskytne příjemný stín.
S přáním prima dne, tým BENLEMI -
Výborná komunikace, rychlé dodání
Hezký den, paní Moniko,
děkujeme za Vaši pozitivní recenzi. Jsme moc rádi, že váš nákup v pořádku proběhl a závěsné křeslo Elis bylo rychle doručeno. Přejeme Vám spoustu příjemného lenošení v něm.
Mějte se prima a užívejte sluníčka, tým BENLEMI. -
- Je to již 22 dní, objednávku stále nemám a nidko se mi ani sám od sebe neozval, že má zdržení, musela jsem volat.
Zboží hezké, ale dodací doba 4 týdny v dnešní době a bez jakékoli zprávy mi přijde moc.
Dobrý den, paní Martino,
mrzí nás Vaše recenze a že jsme nestihli Vaši objednávku dodat v avizovaném termínu. Očekávali jsme naskladnění zboží v termínu během 3 týdnů od vytvoření Vaší objednávky, nicméně došlo k neočekávanému zpoždění odeslání od našeho dodavatele. Ohledně stavu Vaší objednávky a následném zpoždění Vás informovala kolegyně emailem i telefonicky.
S přáním pěkného dne, tým BENLEMI. -
- Dodání do druhého dne
- Kvalitni
Pěkný den, paní Evo,
moc Vám děkujeme za milou recenzi. Jsme moc rádi, že jste byla spokojena s rychlým vyřízením Vaší objednávky a že pletený mantinel brzy dorazil. Věříme, že bude dlouho skvěle sloužit a chránit Vaše dítko před chladem i zútulní postýlku.
Přejeme příjemné slunečné dny, tým BENLEMI. -
Zboží dorazilo za 1 měsíc
- Super komunikace
- Super přístup
- Milí lidé
Dobrý den, paní Hančo,
máme velikou radost z Vaší recenze, která nás pohladila po duši :) Na našich zákaznících nám velmi záleží a snažíme se ze všech sil, aby zpracování objednávek v pořádku probíhalo a zákazníci byli spokojení. Přejeme Vaší malé princezně, spoustu kouzelných snů.
S přáním krásného dne, tým BENLEMI -
- Komunikace se zakaznikem
Krásný den, paní Petro,
moc Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu, která je pro nás důležitá. Jsme rádi, že jste byla spokojená s průběhem vyřízení Vaší objednávky. Přejeme Vám, ať konzolový stůl dlouho slouží a je ozdobou Vašeho interiéru:)
Mějte se prima, tým BENLEMI. -
- Komunikace
- Spokojenost s produkty
Krásný den, pane Pavle,
děkujeme za Vaši milou recenzi, která nás moc potěšila. Jsme rádi, že vyřízení Vaší objednávky proběhlo v pořádku. Mrzí nás Vaše negativní zkušenost s řidičem dopravní společnosti. Věříme však, že to nepokazilo Vaši radost z nové postele Comfy. Přejeme Vám spoustu krásných snů a příjemného lenošení! :)
Tým BENLEMI -
Super domluva, ochota
Pěkný den, paní Radko,
jsme moc rádi, že se Vám u nás příjemně nakupovalo. Věříme také, že jste spokojena s rampou pro pejsky a Vašemu čtyřnohému kamarádovi zjednodušila vylézání nahoru.
Mějte se prima, tým BENLEMI -
- Skvěle zabalené zboží.
Zdravíme Vás, pane Miloši,
děkujeme Vám za Vaši recenzi. Jsme moc rádi, že Váš potěšilo kvalitní balení výrobků a věříme, že budete spokojen i s dubovými komodami!
Mějte se krásně, tým BENLEMI -
- Super komunikace a rychlé dodání
Pěkný den, paní Aleno,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Máme velkou radost, že jste byla spokojena s průběhem vyřízení Vaší objednávky a rychlým doručením postýlky Lucky. Přejeme Vašemu dítku ty nejsladší sny a spoustu zábavy v nové postýlce! :)
S přáním příjemného dne, tým BENLEMI. -
- Dobrá cena
- Výběr
- Trochu delší doba doručení
Krásný den, paní Veroniko,
moc Vám děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Těší nás, že jste si zvolila náš eshop pro svou objednávku a věříme, že budete s přebalovacím batohem spokojena. Zboží se snažíme expedovat co nejdříve, záleží, jestli jej máme skladem nebo je třeba ho vyrobit či objednat u dodavatele.
Přejeme Vám příjemný den, tým BENLEMI. -
- Recenze moc nepíšu, ale tento obchod je naprosto špičkový. Kvalitní krásné produkty, přehledné stránky, rychlé odeslání a kvalitní služby. Mohu jen doporučit
Pěkný den, paní Markéto,
moc Vám děkujeme, za takovou krásnou recenzi. Těší nás, že se Vám líbí naše výrobky a příjemně se Vám u nás nakupovalo.
Mějte se skvěle, tým BENLEMI. -
- Dlouhá reakční doba
Pěkný den, pane Petře,
děkujeme Vám za Vaši recenzi. Mrzí nás, že se nám nepodařilo dodržet slíbený termín výroby závěsného křesla Vicos způsobený delší výrobou konstrukce. Věříme však, že budete s křeslem spokojeni a bude se v něm skvěle relaxovat. :)
S přáním krásného dne, tým BENLEMI. -
- velice příjemné prostředí webu, měla jsem pocit, že bych si koupila mnohem více věcí
Krásný den, paní Vlaďko,
děkujeme Vám za milou recenzi. Máme radost, že se Vám líbí naše nabídka a že se Vám u nás příjemně nakupovalo.
Přejeme Vašemu dítku hodně radosti s novou houpačkou. :) Děkujeme také za Váš příspěvek na výsadbu nového stromu.
Mějte se prima, tým BENLEMI. -
Myslím,že v dnešní době vyřízení a zaslání objednávky by mohlo být poměrně rychlejší,než více než týden od zaplacení.nyni mám objednane dvě role tapety a opět čekám....
Dobrý den, paní Ivano,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Všechny objednávky se snažíme vyřizovat v co nejkratším čase, avšak záleží, jestli máme zboží skladem, nebo je ho třeba vyrobit/objednat u dodavatele. U Vaší objednávky bočnice a přídavných nohou jsme měli uvedenou dobu odeslání během 2-4 týdnů, protože jsme je museli vyrobit. Vaši objednávku jsme přijali 8. 1. a zboží expedovali 23. 1. U tapet z Vaší druhé objednávky máme termín odeslání během 1-2 týdnů od přijetí objednávky. Jedná se o zboží, které objednáváme u zahraničního dodavatele. Jakmile k nám tapety dorazí, budeme je co nejdříve expedovat k Vám. Pokud by u Vaší objednávky došlo ke zpoždění, budeme Vás kontaktovat.
S přáním krásného dne, tým BENELEMI. -
- Kvalitní zboží
- Snadná navigace
- Dle jednoho nákupu nemůžu vyvodit
Zdravíme Vás, paní Katko,
děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu. Jsme moc rádi, že se Vám u nás příjemně nakupovalo a že Vám podložka do kočárku rychle dorazila.
Přejeme Vám krásný den, tým BENLEMI. -
Určitě doporučuji. Kvalitní a krásně zpracované zboží, skvělá komunikace s obchodem. Velká spokojenost.
Krásný den, paní Petro,
moc Vám děkujeme za milou recenzi, velmi si jí vážíme. Jsme rádi, že vše proběhlo na jedničku a jste spokojena s našimi produkty i s naší zákaznickou péčí. :)
Mějte se prima, tým BENLEMI.