Bohužel na zboží nebylo natisknuto všechno, co jsem zadala.
Reakce obchodu Belabel.cz
Dobrý den, mrzí nás, že nebyl potisk natištěn dle Vašich představ. Bude Vás kontaktovat naše zákaznické oddělení emailem a situaci s Vámi vyřešíme. S pozdravem, Tým Belabel
- Arogantní a nepříjemný přístup k zákazníkovi
- Fotka na hrnečku je rozmazaná ikdyž byla nahrána ve vysoké kvalitě (od profesionálního fotografa)
- Nedoporučuji
Reakce obchodu Belabel.cz
velice nás mrzí, že s potiskem nejste spokojena.
V systému nevidím, že bychom s Vámi ohledně reklamace komunikovali. Prosím, pokud je potisk v nepořádku, zašlete nám fotografii na adresu [email protected] a naše zákaznické oddělení s Vámi rádo vyřeší případnou reklamaci.
Věříme, že se nám podaří najít řešení.
Hezký den,
tým Belabel. -
- Pekne produkty, moznost vlastneho dizajnu
- Dorucenie napisane jasne 14.12., je 19. A objednavka sa stale ‘vyraba’
Objednala som 8.12., doručenie malo byť 14., naschvál som dala dodanie na predajňu do Brna, pretože väčšinou je toto najrýchlejšia možnosť. 9. Ráno hneď zmenili objednávku na ‘vyrába sa’. Rátala som teda s tým, že najneskôr do piatku, teda 16. to príde. 14. 12. ráno, keď objednávka podľa pôvodného dátumu mala prísť, mi prišiel mail, že sa to predĺži a o expedícii ma budú informovať. Volala som na infolinku, povedali, že mi nijak nevedia pomôcť a musím čakať. Vravela som, že 19. ráno odchádzam do Košíc a neviem, čo teda s týmto balíkom, jediné, čo mi povedeli bolo, že mi vedia predĺžiť lehotu, kedy si po to môžem prísť. To mi ale nijak nepomôže, keďže sa vrátim o 3 týždne. Predtým ako som tam volala, som im ešte písala mail, poobede mi odpísala pani a začali sme to teda nejak riešiť. Písala, že vedia zmeniť dopravu, kým bude objednávka zabalená a odoslaná. Pýtala som sa, či by mi ju vedeli poslať aj na Slovensko, napísala áno, poslala som jej adresu zásielkovne a potom prišla správa, že už nie je možná zmena a objednávka je zabalená. To napísala vo štvrtok na obed. Je pondelok obed, stále nemám žiadne info o ničom, na objednávke mi ešte dnes ráno svietilo ‘vyrába sa’, nič o tom, že by bola na ceste. Momentálne som vo vlaku na ceste do Košíc a moja posledná možnosť je spolužiačka, ktorá v Brne bude do stredy a balíček by mi poslala nejak poštou.
Reakce obchodu Belabel.cz
nastalá situace nás velmi mrzí.
Bohužel na zaslání doručovací adresy jsme čekali poměrně dlouho, kolegyně Vás i informovat předem, že pokud už bude objednávka v procesu balení není možné doručení měnit.
Zpráva s doručovací adresou nám dorazila až když objednávka byla zabalená, proto změna nebyla možná.
Za prodlouženou dobu výroby se velice omlouváme, bohužel v předvánočním návalu objednávek, se může stát, že některá objednávka nabrala drobné zpoždění. Kolegové se i tak snažili objednávku odeslat co nejdříve a vidím, že se ji podařilo ještě v pondělí 19.12. vyzvednout.
Za veškeré nepříjemnosti se Vám ještě jednou omlouváme.
Tým Belabel. -
- Skvělá komunikace, super práce, tisk...
- Služby doručení - Česká pošta je špatná
Reakce obchodu Belabel.cz
velice nás mrzí Vaše negativní hodnocení.
Bohužel kvalitu služeb České pošty nemůžeme ovlivnit.
V nabídce máme k dispozici i jiné dopravce - GLS, Zásilkovna, ale bohužel v předvánočním období se žádný z nich problémům nevyhne.
Pokud na straně pošty došlo k problémům s doručením, prosím obraťte se co nejdříve na svoji poštu, případně na naše zákaznické oddělení na [email protected] nebo na tel. 222 744 135.
Děkujeme za pochopení.
Tým Belabel. -
bavlna ale úplně obyčejný materiál-složení .??.. na pohled hadr široké krátké obrázek malinký nevypracovaný -hodně mi to zklamalo měl to být dárek vnoučkovi celkem cca za 700,-kč to jsem mohla mít značkové pěkné triko ale chtěla jsem pro něj originál hraje volejbal :(
Reakce obchodu Belabel.cz
velice nás mrzí, tričko neodpovídá Vašim představám.
Bude Vás kontaktovat naše zákaznické oddělení, abychom situaci mohli co nejdříve vyřešit.
Hezký den.
Tým Belabel. -
Obchod má dnes tj. 16.12. na stránkách, že objednávky na pražské prodejny stíhá. Nicméně objednávku ze 6.12. stále vyrábí a pro jistotu vás informují, abyste obchod nekontaktovali a nezdržovali, protože objednávka bude do dvou dnů hotová. Velice bych uvítala, aby se obchod choval férově a se zákazníkem komunikoval, zvlášť pokud dostal zaplaceno.
Reakce obchodu Belabel.cz
ve Vaší objednávce jste měla produkt, jehož výrobní doba trvá 7-10 dnů. O této skutečnosti informujeme přímo u produktu.
V pátek 16.12. Vám kolegyně ze zákaznického oddělení napsala, že Vaše objednávka bude 19.12. připravena k vyzvednutí (kdy jste si ji také vyzvedla), objednávka byla připravena dokonce už v sobotu 17.12.
Věříme, že i přes delší čekání jste s objednávkou spokojena, pokud by se Vám cokoliv nezdálo, neváhejte kontaktovat naše zákaznické oddělení na e-mail [email protected].
- Nekvalitní tisk
- Vyšší cena než konkurence
Kvalita tisku je špatná. Ano, tisk a doručení je rychlé, ale za horší kvalitu tisku to nestojí (grafika byla dodána ve vysokém rozlišení). Neostrý text a rozmazané barvy
Reakce obchodu Belabel.cz
velice nás mrzí, že s potiskem nejste spokojený.
Jak už Vám psala kolegyně ze zákaznického oddělení, prosím zašlete nám fotografii, abychom mohli případnou reklamaci posoudit co nejdříve. Děkujeme.
- Hezky pestré barvy
- Přišla jiná velikost než jsem si nastavila v systému.
- Neuznali reklamaci, ikdyz produkt neodpovídál nastavené velikosti.
Velikost samalopky sice přišla taková jaká měla, ale obrázek na ní byl o hodně menší než jsem si ho v systému nastavila. Obrázek jsem zvětšila až do krajů samolepky, ale prý jsem si o to měla ještě napsat nebo připlatit za grafika. Takže pozor na to až bude objednávat. Reklamaci neuznali.
děkujeme za Vaši reakci.
Jak už jsme Vám psali, motiv jsme Vám potiskly dokonce o něco větší, než jste si sama nastavila v našem online návrháři.
Návrhy se do našeho systému generují automaticky na základě toho, jak si je zákazník sám zadá do návrháře na našem webu.
Pokud nezjistíme nějaký velký nedostatek u tiskových dat, objednávka je automaticky zadána do výroby.
Váš motiv jsme nijak nezmenšovali, proč bychom to také dělali? Určitě nechceme nespojené zákazníky.
Což dokazuje také to, že i přes to, že chyba na naší straně nebyla, tak jsme Vám do výroby nechali v rámci reklamace zadat nové kusy.
- drahé a nekvalitní
Placky mají špendlíky otočené nahodile, takže když máte placku s nějakým nápisem, špendlík tam je někdy otočený o 90, jindy třeba o 120 stupňů oproti nápisu, takže se to připíná dost špatně, když chcete mít nápis rovně. Paní na telefonu mi řekla, že je to náhoda, jak se tam podaří špendlík umístit, takže smůla.
Dobýr den,
umístění špendlíku nemá vliv na otočení motivu, do podkladu je možné ho zapíchnost ze všech směrů tak, aby byl ve výsledku text na placce rovně.
Přejeme hezký den, tým Belabel -
- Barvy a kvalita tisku na triko
Reakce obchodu Belabel.cz
Dobrý den, děkuji za Vaše hodnocení. Mrzí nás, že potisk nesplnil Vaše očekávání. Naše zákaznické oddělení Vás bude kontaktovat na email a vyřeší s Vámi případnou reklamaci. S pozdravem, Tým Belabel.
- Strasne dlouho to trva, objednano 21.11., zasilka stale jeste neni ani na ceste.
Pokud chcete mit darek do vanoc, tady bych ho neobjednavala, timhle tempem budu rada, kdyz polstar prijde vcas mne...
Reakce obchodu Belabel.cz
Velmi se Vám omlouváme, výrobní doba těchto polštářků je z důvodu dodatečného šití po potisku sice 10 dnů , ale ve Vašem případě se výroba ještě trochu protáhla, což nás moc mrzí. Doručení od švadleny očekáváme v pondělí a poté budeme Vaši objednávku obratem expedovat. Věříme, že i přes delší čekání budete spokojena. S pozdravem, tým Belabel. -
Rychlé vyřízena objednávka dalo by se říct že pěkná jen zklamání ,text neodpovídá zadanému textu , je z něj pouze polovina a zato vytištěná dvakrát ☹️pod sebou , měl to být dárek bohužel nesplní ocekavani ,jsem zklamaná už službu nevyužijí
Reakce obchodu Belabel.cz
velice nás mrzí, že potisk nesplnil Vaše očekávání.
Vidím, že situaci jste již řešila s naším zákaznickým oddělením, které Vám nabídlo reklamaci v případě našeho pochybění.
K reklamaci bychom potřebovali zaslat alespoň fotografii potisku, abychom mohli posoudit situaci.
Fotografii jste nám ale odmítla zaslat.
Pokud byste si to rozmyslela, rádi se na fotografii podíváme a posoudíme případnou reklamaci.
tým Belabel. -
- Nejde mi vrátit zásilka, ikdyž nejsem spokojená.
Reakce obchodu Belabel.cz
velice nás mrzí, že nejste s Vaší objednávkou spokojena. V systému od Vás ale bohužel nemáme žádnou zprávu ohledně reklamace objednávky.
Naše zákaznické oddělení Vás bude kontaktovat, abychom mohli situaci co nejdříve vyřešit.
Hezký den,
Strasna kvalita potisku
Reakce obchodu Belabel.cz
Objednal jsem si vlajku s potiskem 15.10.2022. Dne 31.10.2022 stále "ve výrobě" i když byla avizována délka dodání 4-5 dnů. Začínám se obávat, že jsem neměl platit předem...
Reakce obchodu Belabel.cz
Dobrý den, omlouváme se za delší čekací lhůtu, ale u některých produktů je bohužel dodání delší z důvodu ručního šití, u celopotištěných vlajek je standardní dodací lhůta 10 dnů (pracovních). Děkujeme za pochopení a věříme, že budete s vlajkou spokojen. S pozdravem, tým Belabel.
- ruzne zbozi, da se z ceho vybrat
bohuzel ty tricka, co jsme vybrali, velikostne neodpovidali realite
Reakce obchodu Belabel.cz
Dobrý den, situace nás velmi mrzí, v systému vidím, že reklamace je už vyřízena.
Omlouváme se za komplikace. S pozdravem, tým Belabel. -
- snadné objednání
- rychlá výroba
- potisk neodpovídající objednávce
textové rozložení dodaného trička se neshodovalo se zadáním (náhledem při objednávce), jednotlivé texty byly vůči sobě oproti zadání o několik centimetrů posunuté (směrem k sobě), takže se spojily a jsou hůř čitelné.
na webových stránkách nefunguje, pro vybraný typ trička, odkaz na tabulku velikostí, takže to bylo tipování.Reakce obchodu Belabel.cz
- Částečně poškozené zboží (uštiplý kus dodávaného talíře)
Reakce obchodu Belabel.cz
Dobrý den, velmi nás mrzí, že podšálek cestu nezvládl, rádi Vám zašleme nový, čekejte prosím e-mail z našeho reklamačního oddělení. S pozdravem, tým Belabel.
- Zakoupila jsem zrcatko,na kterém byla křivě připevněna fotografie. Musela jsem je poté opravit. Ano,je to možná detail,ale když už něco kupuji,očekávám kvalitní produkt,který bude odpovídat objednávce.
Rychle dodani,ne příliš kvalitní produkt.
Reakce obchodu Belabel.cz
velmi nás mrzí, že potisk nedopadl dobře. Jak uvádíme na webu, každá objednávka je unikátní a vyráběna na míru, jedná se téměř vždy o ruční práci, proto se může stát, že dojde k odchylkám oproti návrhu.
Pokud chcete, můžete nám zrcátko vyfotit a fotografii zaslat sem na e-mail. Rádi s Vámi vyřešíme případnou reklamaci.
Tým Belabel. -
One of the prints on one of the t-shirts we ordered was wrong, a part of it was missing.
Hello,
we are very sorry for this mistake. New t-shirt is already already on the way.
It should be ready for pick up today, you will reciave a text message once it's ready for you.