- Poprvé jsem v obchodu objednávala a objednávka byla do dvou dní odeslana
Vážený zákazníku,
děkujeme Vám za objednávku i Vaše kladné hodnocení. Těší nás, že jsme mohli vyhovět Vašemu požadavku a doufáme, že se na nás brzy znovu obrátíte.
Rychlé doručení
zákaznický servis -
Objednání bylo jednoduché, doprava rychlá, výrobek odzkoušen a dobře funguje.
- Rychlost dodání
zákaznický servis -
- Vše OK, rychlé vyřízení objednávky.
Rychlost
- Vše bylo rychle vyexpedováno
- Velké množství výdejních míst
- Dobírka
zákaznický servis -
- Zboží bylo doručeno v pořádku
Všechno bez výhrad
Všechno krásně dorazilo.
zákaznický servis -
V neděli objednáno,v úterý dodáno.PERFEKTNÍ
zákaznický servis -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
Vše v pořádku dorazilo, rychlé vyřízení objednávky a dodání.
zákaznický servis -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- Individuální přístup
- Hlavně rychlost
- Rychlé a dostupné
- Výběr bazénů a ceny
zákaznický servis -
Celý náku proběhl hladce, zboží doručeno rychle a navíc s malým dárkem.
zákaznický servis -
- Objednávka a doručení bez problému
- Není
- Sleva
Jednání na úrovni profi obchodu.
zákaznický servis