Obchod neoveruje emailovou adresu, takze mi prisla objednavka ciziho cloveka
Reakce obchodu Bauer Hockey
mrzí nás Vaše recenze. Rádi bychom se dozvěděli, k jaké situaci došlo a proto nás prosím kontaktujete na adrese [email protected] a vzniklou situaci společně probereme.
Těšíme se na další konverzaci a věříme, že vše dodatečně vyřešíme. -
- máte skladem
Reakce obchodu Bauer Hockey
mrzí nás Vaše recenze. Rádi bychom se dozvěděli, k jaké situaci došlo a proto nás bude těšit, když nás kontaktujete na adrese [email protected] a vzniklou situaci společně probereme.
Těšíme se na další konverzaci a věříme, že vše dodatečně vyřešíme. -
- Účtováno přepravné, ikdyž bylo deklarováno, že nebude. Na můj dotaz doteď ani nezareagovali. V případě objednávky v řádů tisíců mi tohle přijde banální až trapné
Dobrý den, Lukáši,
děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že jste s nákupem nebyl spokojený. Rádi s Vámi tuto zkušenost probereme a pokusíme se problém dodatečně vyřešit. Kontaktuje nás na adrese [email protected] a věřím, že společně vymyslíme nějaké férové řešení či kompenzaci za vzniklou situaci. Těšíme se na další komunikaci. -
- Material supr !
- Kratkej ksilt tak na detskou hlavu !
- Originální zboží, jistota kvality
- Dobře zabaleno
- Dlouhá doba dodání
Objednal jsem v pondělí hokejku, která byla skladem na eshopu i v kamenných prodejnách. Dorazila mi ale až v pátek. Není to žádná tragédie, ale když si stejnou hokejku objednáte na jiném kvalitním eshopu za stejnou cenu, tak jsou schopni vám ji do druhého dne dodat.
- Obsluhující pánové nekomutativní, s otráveným výrazem. Při koupi oblečení (souprava- kalhoty+bunda+ kšiltovka asi za 5tis) mě ani nebyla u pokladny nabídnuta taška na zakoupené věci... Škoda že v tak krásném obchodě neprodávaji lidé které to baví...
- V případě ze nesedi zboží bauer nevraci penize, pouze meni za jine zbozi
- Zboží mi prišlo aj s pripevneným bezpečnostným zámkom. Spôsobilo mi to problémy s jeho odstránením.
- Neprišlo mi upovedomenie o doručení zásielky do príslušnej Českej pošty.
- Zboží zřejmě bylo vystaveno, jeví známky použití. Špinavé polstrování. Měl to být dárek ale zboží nebylo ani originálně zabaleno.
Nefungující www. Nelze přidat zboží do koše ani se zaregistroivat.
Naštěstí funguje customer servis takže jsem zadal objednávku po telefonu a pak emailem. Jinak onjednat nešlo.
Zboží ok, CS taky seper. -
Snažila jsem se reklamovat zboží. A nikdo mi nedokázal ani odpovědět na email.
- co jsem chtěl bylo levnější než jinde
- lehce namyšlené chování.
- když odhalím evidentní chybu v eshopu, tak mi je sděleno "na eshopu je vše aktuální" :)
- objednávka neposlána kompletní, což bych jinak neřešil, může se stát, ale vzhledem k předešlýma 2ma bodům to uvádím.
Zboží mi nedorazilo a na mé dotazy obchod nereaguje.
- Dobra akciova cena
- Originalita tovaru
- Velky vyber
- Dorucenie trvalo 10 dni
- Objednana hokejka nemala standardny sklon lie 6 ale lie 5 a nikto na to neupozornil.
- Zboží ani po třech týdnech nedoručeno... žádná komunikace!!!
Pokud rádi čekáte a máte rádi překvapení, zda se svého objednaného zboží dočkáte, tak je pro vás tento obchod ideální...
Prodávají něco co nemají na skladu.
Reakce obchodu Bauer Hockey
omlouvám se za tento ojedinělí případ. Poslední kus Vámi vybraného zboží se prodal shodou okolností ve stejný čas na jedné z našich prodejen.
Vít Válka
Marketingový manažer -
Poslána jiná velikost chráničů
Nebylo vše posláno najednou -
- Slevy - za registraci a pripradne sezonni akce.
- Komunikace a doprava. Vyzvednuti jen v Kurimi a to za 50,-kc. Proc to nejde poslat na prodejnu za Lužánkami? Nebo nekam jinam v Brne?
- Komunikace s obchodem,několikrát nepřišla odpověď na sháněné zboží
- Naprostý zmatek v dorucovani