Po objednání nejprve přišla informace, že bude inventura a doručení bude opožděné, po pár dnech obchod objednávku zrušil, protože je zboží nedostupné, až ho nabízeli. Jinde byla přitom objednávka vyřízena obratem.
Chvíli trvalo, než se vůbec ozvali, a pak v mailu stálo, že Gmail považují za spam. Tak jsem objednávku zrušila.
Reakce obchodu Banshies
Přesný text zprávy zaslaný zákaznici byl: "G-MAIL A GOOGLEMAIL zákazníka BLOKUJÍ E-MAILY OD E-SHOPU JAKO SPAM"
- v popisu obchodu je napsáno SKLADEM a až když uděláte objednávku a zaplatíte, tak vám napíšou - objednávka zrušena, zboží nedostupné.
Obchod se mnou vůbec nekomunikoval. Neobdržela jsem podklady k platbě a na mail jsem nedostala žádnou odpověď. Objednávku jsem proto zrušila.
Spokojená s obchodem nejsem. Půl hvězdičky za spokojenost vzniklo omylem! -
Zboží jsem objednala před 7 dny. Potrvzení objednávky se mi zobrazilo s číslem objednávky pouze na webu, ale nepřišlo mi e-mailem. Psala jsem tedy na kontaktní e-mail dotaz, jestli by to mohli ověřit, ale nikdo se mi neozval. Zboží jsem nakonec objednala jinde.
- Lacne ceny knih
- Moznost platit iba v korunach aj zo slovenska, nekaceptuju eurá.
8 dní od zaplacení skladové knihy stále nedorazila...
- Nižší ceny
- Obchod nedodržuje zákony ČR
- Obchod má obchodní podmínky v rozporu se zákonem
- Obchod vám při zákonném navrácení zboží, si vymyslí cokoliv, aby Vám nemusel vrátit plnou částku
- Obchod Vám bude dělat problém o které nestojíte
- OBCHODU SE VYHNĚTE
- Arogantní jednání
- ŠMEJDI
Na trhu jsou řádově lepší knihkupectví. OBCHODU SE VYHNĚTE, nestojí za problémy, které na Vás chystají. Úsměvné je, že údajně ohnutý růžek si nacení přibližně na poštovné. Tento obchod patří do kategorie ŠMEJDI.
- Velký výběr
- Doprava
Nesporným pozitivem obchodu jsou ve většině případů jeho ceny a široký výběr. Zboží skladem je také dost. Avšak doprava, respektive vyskladnění a předání dopravci hodně pokulhává, tedy zrovna v mém případě tomu tak bylo. Obchod oznámí, že zásilku předal dopravci ve čtvrtek v 10:00 hod., avšak reálně tomu tak bylo až v pátek v 18:00 hod., tudíž doručení probíhalo až v pondělí.
Nakupoval som zo Slovenska. Obchodu som uhradil čiastku v Eur , ktorá bola uvedená na potvrdenej objednávke. Po pár dňoch sa mi ozval obchod, že je potrebné doplatiť 27 CZK. Objednávky som zrušil. Z princípu. Pokladám to za zavádzanie spotrebiteľa.
8 dnů od zaplacení zboží se stále nic neděje, komunikace s obchodu nulová.
Knihy dorazily s obouchanými rohy a jedna dokonce s výraznými ohyby na obálce. (Byly zabaleny jen v kartonu hojně přelepeném lepící páskou. Nejsem si jistý, kolik škod utrpěly při dopravě a kolik už předtím.)
- nízká cena konkrétní knihy v době nákupu
- deklarovaná dostupnost všech požadovaných knih "skladem", navíc za přijatelnou cenu
- ani po 7 dnech od objednávky a platby nebylo zboží odesláno
- obchod pouze odešle potvrzení objednávky, jinak sám od sebe nekomunikuje
- neuvádí předpokládané datum doručení
V tomto eshopu nakupuji naposledy. U zboží, které je deklarováno jako "skladem", považuji za nepřijatelné, aby nebylo ani po týdnu bez jakékoli další aktivní komunikace se zákazníkem odesláno.
Po 6 dnech jsem do obchodu zavolal a tvrdili, že "zítra se to odesílá". Tak jsem zvědav, zatím žádná informace o odeslání nedorazila. -
Žádné informace k zásilce.
- dlouhé dodací doby od zaplacení zásilky
- žádná komunikace
už 10dní čekám a žádná reakce ani informace o tom, jak se má objednávka má!!!!!
- Komunikace zákaznického centra
- Doba odeslání objednávky
Knihu jsem obdržel za 13 dnů po jejím zaplacení....
Nevím, proč posíláte dotazník na hodnocení, když zboží zatím nebylo ani odesláno. Objednávka se stále zpracovává. Zkoušela jsem do obchodu zavolat, ale nikdo mi telefon nezvedl. Zboží jsem platila už před 8 dny.
- Pomalá expedice
Čekám na zboží už druhý týden!
- Žádná
- První e mail jen vyhrožování co všechno zaplatím pokud zboží neodeberu. Dodání naprosto zoufalé, 9 dnů. Od Vás už nikdy nic.