- Zboží maji na stránkách skladem . Jiz 14 dni čekám na dodání
- po týdnu od objednání mě obchod sdělil, že mě zboží pošlou, následně na to mi oznámili, že zboží je vadné a musí se čekat na nové, tak jsem objednávku zrušila a objednala jinde
- Zboží nedorazilo, dopravce (česká pošta) bez jakékoliv komunikace- nepřišel e-mail ani sms o převzetí a doručování balíku, ve schránce žádná výzva k vyzvednutí, obchod odmítá znovu odeslat bez poslání dalšího poštovného, odmítá i vrácení všech peněz včetně poštovného!!!
Nespolehlivý e-shop, zboží nedoručili!
- rychlé doručení
- Objednaná kniha je ve velmi špatném stavu. Obálka je roztržená (6cm). Kniha je špinavá. Byla by neprodejná i v antikvariátů.
- nejslabší článek e-obchodu s knihami
Objednal jsem zboží označené jako skladem a zaplatil kartou. Po šesti dnech mne obchod ani nekontaktoval, natož aby zboží přišlo. Jediné, co držím, je potvrzení o platbě, jinak nevím nic. Takto si komunikaci s obchodníkem ani dodávku zboží "skladem" nepředstavuji.
- Zbozi je evidovano jako skladem, ale realita je jina.
- Pomalé odeslání - po týdnu od zaplacení zboží, které údajně bylo na skladě, předáno dopravci.
- Nemožnost dovolat se na uvedený kontaktní telefon.
Špatná zkušenost.
..strašná zkušenost, paní na druhé straně neustále lhala a byla protivná, prostě hrůza, její arogantnost neznala mezí. Cituji její slova.., "helejte mně je to jedno,tak tu objednávku klidně zrušte,já sem tady jako kráva sama, protože nemám žádný parchanty".., prostě hrůza. Nikdy bych nechtěla potkat tak negativního člověka, natož ho mít v týmu.
- Rychlost dodani
Obe knihy byly na spodni hrane odrene a spinave, coz rozhodne nepotesi, zvlast kdyz byly kupovany jako darek.
V ochodních podmínkách má obchod napsáno, že zboží je odesláno do 5 dnů po zaplacení objednávky. Objednávka byla zaplacena 5.1., ale dosud knihy nemám, i když mají uvedeno, že jsou skladem. Včera večer přišlo ze zásilkovny, že byla přijata elektronická data, ale dnes 15.1. ještě zásilku nemají předanou fyzicky a je téměř 12 hodin.
- rychlé vrácení peněz při zrušené objednávce
- inzerují nedostupné zboží
- objednávka zrušena obchodem
Objednala jsem tri knihy, ktere mely byt skladem, ani po deseti dnech mi jeste neprisly.
- Kniha dorazila po 7 mi pracovnich dnech az po urgenci emaile.
- Dodání trvá déle než z Číny.
- Objednavku jsem zrusila,jelikoz jsem nemela aktivovanou kartu a oblednala jsem znovu s platbou z uctu.A ejhle mi prisly 2stejne knihy,Smrtici nevinnost.Kdyz jsem zadala o napravu,bylo mi receno,ze az poslu knihu zpet,samozrejme s tucnym postovnym,poslou mi 2.knihu,Smrtici zrozeni,opet s postovnym.Je mi sice 71let,ale dementni jeste nejsem,abych si nespocitala,ze za to postovne si koupim tu knihu u nas v knihkupectvi Kosmac,bez postovneho a tu 2.knihu budu asi nekomu darovat.Je mozne,ze to byla moje chyby,nechapu to,ale pristup vaseho obchodu mne fascinoval.Myslela jsem si,ze pri dobre vuli mi bude aspon jedno postovne odpusteno,ale mylila jsem se.Proto kupovat knihy ve vasem obchode,nikdy.A to budu doporucovat vsem mym znamym.S takovym pristupem jsem se jeste nesetkala.V.K.