- Bleskurychlé jednání. Jeden den jsem objednal zboží, provedl platbu a odeslal potvrzení o zadané platbě. Tentýž den to ještě zabalili a odeslali. Díky "nepřehlcenosti české pošty", jsem měl zboží na druhý den. Jsem velmi spokojen.
- Rychlost odeslani
- Horsi menu pro hledani v obchode.
Ok
- výborné ceny
- rychlost dodání
- výborně zabalené knihy
- komunikace
Určitě doporučuji - bezkonkurenční ceny, bleskové dodání, výborně zabalené knihy. Rozhodně v tomto obchodě nakoupím znovu.
- Rychlé vyřízení, vše spolehlivé
- Nevím
Doporučuji, zde neuděláte špatnou zkušenost
- Hledal jsem na Heureka, s kterou mám dobré zkušenosti, možnost výhodného nákupu a vybral si poprvé Banshies.
- Dobrá cena, přijatelné poštovné.
- Knihu jsem obdržel za méně než 48 hodin, výborně zabalenou tak, aby byla chráněná jak proti nárazům, tak proti vlhku.
- ___
S nákupem jsem byl velice spokojen a a Banshies mohu každému vřele každému doporučit. -
- Rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky.
Dobré ceny, rychlé vyřízení a dobrá komunikace.
- nenašla jsem žadnou chybu
Vše proběho ok .
- Rychlé doručení, příznivá cena.
Úplná spokojenost
- Knížka dorazila během 2 dnů, perfektně zabalená a cena byla také velmi příznivá
Obchod je super, budu se sem vracet
- vše
super
- Vše úplně bez problémů.
V tomto obchodě jsem nakoupila, protože měli zboží, které jsem potřebovala. Služby byly bezchybné.
- Vše v pořádku, rychlost, vstřícnost při nedorozumění kamenného výdeje. Příjemné, rychlé
DOPORUČUJI :)
Super
- rychlost
- Akorát nechám prověřit ochranu osobních údajů,protože do té doby,mě neotravovalo tolik čísel s pofiderníma nabídkama
nic
- výborná komunikace, dobrý výběr, dobré ceny, rychlost
doporučuji !!!
- Rychle dodani
- Absolutne bez problemu
Doporucuji!
Rychlé dodání
- Výborné ceny,rychlost dodání atd.
Doporučuji