• vše proběhlo rychle , velmi milý a profesionální přístup

Všechno v pořádku

Kvalitní produkty, rychlé doručení. Hezké zabalení. Doporučuji!

rychlost

• Líbí se mi, že "recyklují" i obalové materiály, ve kterých vám balíček pošlou.

• Rychle doručeni

Jako vždy vše v pořádku

• Rychle dodáni

Vše ok, jako vždy

• Rychlé dodání,

• Vzdělávají zákazníky
    • Nabízí širokou škálu produktů
    • Originální design

Tato firma nabízí produkty, které jsou geniálním spojením dlouholeté zkušenosti s moderními technologiemi. Myslím, že by tyto pleny i naše babičky před padesáti lety ocenily a používaly je raději než jednorázové "moderní" pleny.

Setkala jsem se s názorem, že si akorát přidělám práci a dítě bude jako balík. Většinou jsem to slyšela od generace, jejichž děti měly široké (dnes už nepoužívané a ortopedy nedoporučované - viz http://www.jansa.cz/problematika-vyvoje-kycli-u-novorozencu) balení a praly se tuny čtvercových plen, které pak dlouhé hodiny schnuly a následně se žehlily. Nemyslím si, že tím že strávím pár minut týdně naložením pračky a sušičky nebo vešením plen na šňůru bych si přidělala práci. Jen jsem se rozhodla vyměnit nakupování jednorázových plen a vynášení koše za jiné činnosti.

U nás stačilo jen promyslet systém. Funguje mi používání separačních plen i pro tříměsíční miminko. Skvrny na svrhních kalhotkách zatím po měsíci nejsou žádné, protože kombinuji pleny a vylučovací komunikační metodu. Na savých vnitřních částech skvrny před praním pro jistotu odstraním žlučovým mýdlem a vše zůstává jako nové.

Chtěla bych ještě touto cestou poděkovat Bambooliku za krásný pocit, který mám z nevyhazování takového množství odpadu a za krásný módní kousek (kterým tyto pleny opravdu jsou) pro své miminko.

Reakce obchodu Bamboolik

Milá Jano,
    moc děkujeme za krásnou, pozitivní a velmi podrobnou recenzi. Velice nás těší, že jste s našimi produkty a službami spokojená a vážíme si také času a ochoty, kterou jste sepsání recenze věnovala. Pokud byste v budoucnu cokoliv potřebovala, neváhejte se na nás obrátit, rádi Vám pomůžeme.
    Krásný den Vám přeje Váš Bamboolik

• Osobní jednání
    • Vyšli mi vstříc ve výběru

• Skvělý zákaznický servis
    • Kvalitní zboží

Bamboolikové pleny nás doprovázejí v domácnosti již přes pět let. Perfektně sedí, personální vám poradí i s výběrem velikosti.

Reakce obchodu Bamboolik

Děkujeme za milou recenzi, velmi nás těší, že jste s našimi plenkami i s službami spokojeni. Kdybyste cokoliv potřebovali, neváhejte se na nás opět obrátit. Váš Bamboolik

• Rychlé dodání
    • Kvalitní zboží

Jako vždy, naprostá spokojenost

• Rychlé doručení
    • Velmi kvalitní a funkční výrobky

Rychlá komunikace obchodu. V případě nedostupného zboží, nabídka jiného produktu za původní cenu.

Přehledné stránky, rychlé dodání, bezproblémová komunikace.

• Rychlost dodání

Jako vždy vše ok

• Kvalita, rychlost dodání, vstřícnost

Nakupovala jsem zde poprvé a jsem velice spokojená, rychlé dodání a vše perfektní, spokojenost veliká!

• výborná komunikace
    • rychlé dodání zboží