Mám 9 letou zkušenost s obchodem. Jsem s ním nadále plně spokojena.

Reakce obchodu Bamboolik

Milá Dano, moc Vám děkujeme za Vaši přízeň, velmi nás těší, že jste s našimi produkty spokojená. Jsme tu kdykoli pro Vás :-) Váš Bamboolik

• Rychle vyrizeni objednavky
    • Okamzita odpoved na dotaz ohledne nakupu

Používáme jen tyto plenky a jsme spokojení

• Plenky AIO jsou za mě nejlepší - univerzální velikost pro novorozence i většího kojence (zapnutí patenty dle potřebné velikosti)
    • Rychlé vyřízení objednávky
    • Rychlé doporučení (i před Vánocemi)
    • Chvíli mi trvalo než jsem se zorientovala v různých typech plen

Kvalitní moderní látkové pleny, které se dokonce nesmí žehlit. Možná jsou dražší, ale rozhodně spokojenost, neměnila bych. O tom jak se má plena správně poskládat jsou instruktážní videa - bez nich bych to asi nepochopila, je to krásně vysvětleno jak používat pro novorozence i batole.

Reakce obchodu Bamboolik

Moc děkujeme za milou recenzi!
    Těší nás Vaše spokojenost s našimi produkty i službami. Kdybychom Vám mohli v budoucnu jakkoliv pomoci, neváhejte se na nás obrátit.
    Mějte se krásně!

Jako vždy spokojena

• Pomer Cena/kvalita
    • Rychlost
    • Design

V obchodě nakupuji opakovaně a jsem vždy spokojená s kvalitou zboží, rychlým dodáním, vstřícností, širokým sortimentem i cenami.

• Rychlost a kvalita

• Velmi rychlé doručení, kvalitní zboží

• Velmi rychlé dodání, skvělé zboží

Jsem nadšená výběr. Kvalitní zpracování.

Rychlé doručení, přehledné stránky.

• Rychlost dodání
    • Ekonomické i ekologicky udržitelné
    • Příjemné materiály
    • Vložky do podprsenky co nebyly v krabičce bych čekala že budou aspoň v sáčku ne jen tak hozene do přepravního obalu (pytle), nebo to hygienické ani reprezentativni
    • Cedulky přes celou vložku , čekala bych spíš přiložený papírek s instrukcemi do a jak k tomu

Dobrý den Veroniko,

děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu, je pro nás velmi cenná.

Na vysvětlenou, extra savé vložky z biobavlny nenabízíme ve variantě více párů v krabičce, a proto jsme povinni ze zákona k nim složení a symboly pro údržbu přišívat napevno. Nebojte se ale od nich cedulku odtrhnout, případně šev, který etiketu drží, opatrně vypárat (šev samotné vložky se tím nenaruší).

Samostatný pár vložek vkládáme do balíčku bez sáčku, v rámci naší snahy o eliminování nadbytečných obalů. Všechny naše produkty vždy doporučujeme před prvním použitím vyprat, aby byly z hygienického pohledu nezávadné a připravené k použití.

Doufáme, že budete s našimi produkty spokojená, kdykoli se na nás obracejte v případě dotazů. Váš Bamboolik

Skvělý český obchod se sortimentem v té nejlepší kvalitě. Veliká ochota, vstřícnost a rychlost při vyřizování objednávek. Mohu vřele doporučit, nakupuji zde opakovaně.

Milá Bohumilo,
    moc děkujeme za milou reakci a stálou přízeň. Těší nás, že jste s našimi službami i výrobky spokojena a kdybychom Vám v budoucnu mohli jakkoliv pomoci, neváhejte se na nás obrátit.
    Přejeme vše dobré!
    Tým Bamboolik

Všechno v pořádku, rychle odeslání

• Kvalita
    • Zpracování