- Rychlost, spolehlivost, pečlivost, výborná komunikace.
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, vážíme si Vaší pozitivní recenze a těšíme se na případný další nákup. S pozdravem, tým Babatum.cz.
rychlý nákup, rychlé dodání bez jakýchkoliv prodlev...
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, paní Aleno. Děkujeme za Vaši recenzi. Jsme potěšeni, že jste byla s nákupem spokojená. S pozdravem, tým Babatum.cz.
- celkem rychlé dodání
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Budeme rádi, pokud se na nás obrátíte i v budoucnu. Tým Babatum.cz.
spokojenost
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi a přejeme Vám hezký den. Tým Babatum.cz
Rychlé dodání, pečlivě zabaleno.
Reakce obchodu Babatum.cz
Přejeme Vám hezký den. Děkujeme za Vaši recenzi. S přátelským pozdravem, tým Babatum.cz.
- super rychlé dodání
- krásné zboží
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, jsme rádi, že jste s produkty spokojení a těšíme se na případnou další objednávku. Tým Babatum.cz.
- okamžité vyřízení objednávky,precizně zabaleno budu vřele doporučovat
Objednala jsem nejprve židličku pro moji pravnučku a po doručení jsem okamžitě objednala i stoleček, krásné zboží, rychlé doručení a velká spokojenost
HamanováReakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, paní Hamanová. Jsme rádi, že jste byla s nákupem v našem eshopu spokojená a těšíme se na případné další objednávky. Hezký den přeje, tým Babatum.cz.
- Rychlost dodání
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, Kláro. Moc děkujeme za Vaše hodnocení a těšíme se na případnou další objednávku v našem eshopu. Tým Babatum.cz.
- Seriózní e-shop; oceňuji šíři nabídky a rychlost.
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za kladné hodnocení, kterého si moc vážíme. Tým Babatum.cz.
- Rychlé jednání
- Osobní přístup - poradili nám online s výběrem
Nakupovali jsme zde již několikrát a vždy s velkou spokojeností. Jak s přístupem obchodu k nám jako zákazníkovi, tak se zbožím. Určitě doporučujeme.
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a přejeme úspěšný vstup do nového roku. Tým Babatum.cz.
Rychlé a spolehlivé. Doporučuji.
Reakce obchodu Babatum.cz
Poprvé a jsem velmi spokojena.
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, moc děkujeme a přejeme krásné vánoční svátky. Tým Babatum.cz.
- rychlé jednání,vše v pořádku
- 0
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a přejeme pokud možno klidný předvánoční čas. Tým Babatum.cz.
Dobrá cena, komunikace, rychlé dodání zboží.
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za Vaše hodnocení a těšíme se na případný další nákup. S pozdravem, tým Babatum.cz.
Nákup jsem dělala v tomto obchodě poprvé. Rychle potvrzená objednávka, během několika dní doručeno.
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení. S přátelským pozdravem, tým Babatum.cz.
- rychle a spolehlivě
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení a jsme rádi, že vše proběhlo v pořádku. S přátelským pozdravem, tým Babatum.cz.
Nakupuji poprvé
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, mrzí nás, že nejste spokojený, ale není to vinou obchodu. Zboží jsme předali na Zásilkovnu 1.11.2021 (z důvodu státního svátku se zdrželo podání na pobočku Zásilkovny v dřívějším datu). Bohužel Zásilkovna balík stále nedodala na výdejní místo i přes naše urgence. S pozdravem, tým Babatum.cz.
UPDATE: Balík byl předán 5.11.2021 -
zatím dobré,rychlé dodaní
Reakce obchodu Babatum.cz
Přejeme hezký den a moc děkujeme za kladné hodnocení. S přátelským pozdravem, tým Babatum.cz.
Rychlost dodání i rychlá reakce na objednavku
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, paní Jarko. Jsme potěšeni, že jste byla s naším obchodem spokojená. Děkujeme a přejeme Vám krásný den. Tým Babatum.cz.