Rychle vyřízeno
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a těšíme se na další nákupy. S pozdravem, tým Babatum.cz.
- Kvalita zboží
- Velká spokojenost
- Dobře zabaleno
- Kvalitní zboží
Bleskové odbaveni,velmi dobře zabalené
- rychlost
- příjemné jednání
- ochota zjistit i detailní informace ke zboží
Reakce obchodu Babatum.cz
děkujeme a jsme rádi, že byl Váš nákup v eshopu Babatum.cz v pořádku. Budeme se těšit na další objednávky ;)
Přejeme Vám krásné Vánoce a hodně zdraví do nového roku 2025.
- Skvela spolupráce a rychlost.dekuji
Dobrý den, paní Helo,
jsme rádi, že jste byla s Vaším nákupem spokojená a moc děkujeme za čas, který jste věnovala hodnocení.
Přejeme Vám krásné Vánoce a hodně zdraví do nového roku 2025.
Tým Babatum.cz. -
- Rychlé vyřízení objednávky - objednala jsem a hned druhý den odeslali
- Kvalitně zabalené - zboží se nemohlo poškodit
- Příjemné jednání
Rychlé a milé jednání. Na mé dotazy se snažili ihned zjistit podrobnosti. Jednala jsem jak po chatu, tak telefonicky a vše bylo vždy OK. Víc takových eshopů a nakupování by bylo hned příjemnější.
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, paní Aleno. Moc moc děkujeme za Vaše hodnocení, velmi si ho vážíme. Budeme rádi, pokud se k nám v budoucnu opět vrátíte. Přejeme Vám pohodové předvánoční období, krásné Vánoce a hodně zdraví do nového roku 2025. Tým Babatum.cz.
Profesionální přístup, kvalitní zboží a rychlé dodání.
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. S přátelským pozdravem, tým Babatum.cz.
Skvělý obchod..super komunikace a rychlé dodání zboží,které je pečlivě zabaleno..
Reakce obchodu Babatum.cz
Hezký den, paní Dagmar. Velice děkujeme za Vaše hodnocení. Moc si vážíme času, který jste mu věnovala. S přátelským pozdravem, tým Babatum.cz.
Všechno v nejlepším pořádku
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, děkujeme Vám za hodnocení Vašeho nákupu a přejeme Vám příjemný den. Tým Babatum.cz.
- Krásné zboží
Objednala jsem hodiny na zeď..jsou krásné..komunikace obchodu a r,chlast dodání na jedničku.Doporučuji !!!!
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, paní Dagmar. Velmi děkujeme za hodnocení a jsme rádi, že jste s produkty spokojené. Přejeme krásný zbytek léta. Tým Babatum.cz.
- Velmi dobre a rychle jednani, nadstardni komunikace a chat.
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu k Vašemu nákupu. S přátelským pozdravem, tým Babatum.cz.
- Velmi rychlé dodání. Objednáno v pondělí večer, ve středu dodáno
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, děkujeme za čas, který jste věnovala hodnocení Vašeho nákupu. S přáním krásného léta, tým Babatum.cz.
VŠE OK
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, děkujeme za hodnocení a přejeme pohodové léto. S pozdravem, tým Babatum.cz.
- Komunikace telefonicky i e-mailem velmi oceňuji, některé e-shopy nereagují
Obchod byl ke mně velmi vstřícný, když mi umožnil výměnu zboží za stejné, ale v jiné (světle šedé) barvě, byť na moje náklady za dopravu, s čímž jsem byla srozuměna. Nyní už mám zpět zboží ve světle šedé barvě . Komunikace probíhala jak telefonicky, tak e-mailem v rychlém sledu.
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, moc děkujeme za Vaše hodnocení a vážíme si času, který s jeho vyplněním souvisí. S přátelským pozdravem, tým Babatum.cz.
rychlost, bez problémů
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, jsme rádi, že jste byli s nákupem spokojení a těšíme se na další. Mějte se hezky. Děkujeme. Tým Babatum.cz.
vše OK
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení a těšíme se na případné další nákupy v našem eshopu. S přátelským pozdravem, tým Babatum.cz.
- rychlost, spolehlivost, díky :-)
Reakce obchodu Babatum.cz
Krásný den, Báro. Moc si vážíme Vašeho času, který jste věnovala hodnocení nákupu. Děkujeme . S přátelským pozdravem, tým Babatum.cz.
- Rychlé dodání kvalitní zboží
- XXX
Skvělá komunikace a vstřícnost,rychle dodání,kvalitní zboží! maximální spokojenost!
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den, jsme rádi, že bylo vše v pořádku. Děkujeme za Vaše hodnocení. S pozdravem, tým Babatum.cz.
po objednání přišla zásilka v pořádku a rychle
Reakce obchodu Babatum.cz
Dobrý den. Moc děkujeme za Váš čas, který jste věnovala hodnocení Vašeho nákupu. Zároveň Vám přejeme krásné a pohodové Vánoce! S pozdravem, tým Babatum.cz.