Model Jaguar byl dodán v pomačkané krabičce a mírně odřený. Chtěla jsem ho jako dárek, ale to asi nepůjde.

Reakce obchodu automodels.cz

Za prvé, vaše recenze nemůže být pravdivá, protože zadaný model není zabalen v krabici. Posílá se časopis s modelem v blistru, je to napsáno v popisu produktu, takto se to stává ve skutečnosti ...

Je nám líto, že jste si rozhodla napsat negativní recenze než klidné vratit model. Žádnou reklamace jsme od Vás nedostali nebyli jsme informovaný o tom, že nesouhlasíte s něčím.

Za druhé... Uvedla jste hodnoceni dodací lhůty 2,5 z 5. Nerozumíme proč! Objednávka byla vytvořená 03.11 v 13:14, doručená Vám 5.11 v 9:57. Nejsme si jisty, že najdete rychlejší expedice doručeni zásilky než jsme učinili.

AutoModels.cz

Prodejce slibuje dárky,které potom nepošle,takže podvodník.

Reakce obchodu automodels.cz

je nám velmi líto, že jste s naší službou nebyli spokojeni.
    V této situaci se však velmi mýlíte!¨
    Samozřejmě nejsme podvodníci !!!
    Rozdáváme spoustu dárků a chyby jsou bohužel možné.
    Ale! Vždy opravujeme své chyby a děláme to na vlastní náklady!
    Model vám bude zaslán zítra, sledovací číslo bude zasláno mailem.

tým AutoModels.cz

Ackoliv byla uvedena cena jen za poštovné tak poté mi bylo zdeleno že cena jina o par tisic dražší proto objednavka zrusena nabizi za cenu poštovneho a pak vam napisou 1500-2500,-kc za ruzne modely.

Dobrý den, vážený p. Přibyl,
    jste objednal modely, u kterých cena je na dotaz, tyto modely se vyrábějí na objednávku. Tuto informace jsme uvedli výrazným písmem v popisu zboží.
    Škoda, že jste se nevšiml to, že cena modelu je 0 Kč. Nejsme zapojeni do charitativní činnosti.

AutoModels

• Model přijde často poškozen prodejce by měl kontrolovat co zasílá.

Reakce obchodu automodels.cz

reagujeme na vaše recenze. Bohužel jsme nedostali od vas žádnou reklamace ohledně poškozených modelů. Nemůžeme pochopit, proč jste rozhodl negativně reagovat formou recenze, než na začátku vyřešit problém v podobě reklamace?

AutoModels

• jednoduchý model za vysokou cenu.

Reakce obchodu automodels.cz

je nám moc lito, že nejste spokojený s kvalitou zakoupeného modelu od Abrexu. Bohužel nejsme schopný ovlivnit cenu modelu, je to stanovená cena od výrobce. Každopadně víte, že máte pravo na vracení zboží ve 14-denné lhůtě. O tom jste nás nekontaktoval.

AutoModels

• U Tatry 138 S1 chybí žádný světla aSPZ.

Dobrý den, p. Tilke,
    je nám moc líto, že Vám dorazil vadný model. Je to důvod k reklamace, kterou jste bohužel neučinil. Jsme nebyli informovaný, že Vám dorazil vadný kus. Reklamace vyřizujeme e-mailem a vždy se snažíme o maximální spokojenost našich zákazníků.
    AutoModels

Sice rychle zasláno, ale přišlo s vylámanými kolečky, budu pracně opravovat... na odpověď na zaslanou SMS se obchod nenamáhal odpovědět...

Dobrý den, vážený p. Přemysl,

je nám moc líto, že došlo k poškození během přepravy zboží, ale bohužel my to nemůžeme. Každopádně všichni reklamace vyřizujeme kladně. Abychom mohli vaši reklamace věnovat, musíte nas kontaktovat e-mailem. Bohužel žádnou reklamace e-mailem jsme od Vás nedostali.

• ???
    • reklamácia-ochota vrátenia platby,hoci som chcel výmenu
    • Tovar mi bol doručený,ale obal zospinkovaný zošívačkou
    • zrejme model tanku bol otvorený,na veži viditeľné malé poškodenie madla
    • chcel som výmenu,bolo mi zámerne klamané,že model už nieje dostupný,čo aj pár dní bol z ponuky stiahnutý,potom sa znovu v ponuke záhadne objavil

veľké sklamanie...

Reakce obchodu automodels.cz

je nám moc lito, že Vám dorazil poškozený model. K poškozeni modelu zřejmě došlo během dopravy. Bohužel za to nemůžeme.
    K vaši maximálně spokojenosti Vám bylo nabízeno vraceni peněz včetně poštovného.

AutoModels

Model,který jsem zakoupil je ve špatném stavu. Modelu bez jakéhokoliv násilného zacházení mu vypadla řadící nožní páka. Musím přilepit

Reakce obchodu automodels.cz

je nám velmi líto, že model byl během dodání nějak poškozen. K tomu dochází jen zřídka, protože věnujeme velkou pozornost balení a používáme pouze ty nejlepší obalové materiály a před odesláním kontrolujeme všechny modely.
    Zároveň nás překvapuje vaše rozhodnutí zkusit opravit model sami místo jeho výměny, s níž vždy souhlasíme a zaplatíme poštovné!
    Od vás jsme neobdrželi žádnou zprávu o problému a toto hodnocení pro nás bylo nepříjemným překvapením.
    Žádáme vás o odstranění recenze.
    V této situaci není naše chyba!
    Bohužel jste ztratili právo na výměnu při pokusu o opravu zboží sami!

uplne jiny casopis-skoda 120 l

Reakce obchodu automodels.cz

je nám velmi líto, že jste nás s tímto problémem nekontaktovali, protože řešíme všechny reklamace s rychlostí blesku.
    AutoModels

Uvedená nepravdivá informace o modelu že je kovový. Model je z plastu.

Dobrý den!
    Je nám velmi líto, že nejste spokojeni s kvalitou zboží. Současně nechápeme, jak problém vznikl z následujících důvodů:

1. Jak věta v popisu „Plastový model v měřítku 1/43“ vede k závěru, že model by měl být kovový?!!

2. Proč jste po své chybě jednoduše zboží nevrátili? Navíc jste nás v této záležitosti ani nesnažili kontaktovat!

Stále máte čas vrátit model!

V každém případě vás chceme požádat o odstranění recenze jako nepravdivé!

www.AutoModels.cz

• Kazové výrobky posílají poštou

Reakce obchodu automodels.cz

bohužel neevidujeme žádnou reklamace od Vás. Vaše recenze je bezdůvodná. Prosím o objasněni problému.

• |Prezentovali ŠKODA FABIA I dodáno ŠKODA FABIA II

Reakce obchodu automodels.cz

je nám velmi líto, že jste s naším produktem nebyli spokojeni. Nemáme však na co odpovědět, protože vaše recenze je úplná lež. Zde je odkaz na zakoupený produkt. (v objednávce je pouze jeden produkt).

Odstraňte prosím recenzi jako nevhodnou. Všechna vaše práva, včetně práva na vrácení zboží, jsou pro nás zákonem. Zboží můžete vrátit v rámci odstoupení od smlouvy, nikoli však v rámci reklamace.
    www.AutoModels.cz

• Poskodeny lak

Reakce obchodu automodels.cz

je nám velmi líto, že jste obdrželi vadný model. Všechny modely jsou pečlivě kontrolovány. Ale někdy možné nevšimnout vady nebo může dojít k poškození modelu během dodání. Ale nemůžeme pochopit, proč jste model ne reklamoval. Neobdrželi jsme od vás žádné informace o problému. Na reklamace reagujeme velmi rychle. Ve vašem případě bychom mohli model vyměnit, protože je máme na skladě dost.
    AutoModels.cz

Jedno z modelů aut bylo jako když ho vyndá někdo z popelnice.
    Velké zklamání.

Reakce obchodu automodels.cz

je nám velmi líto, že jste s našimi službami nebyli úplně spokojeni. Bohužel jsme od vás neobdrželi žádné jiné informace o problému, než je tato recenze. Je pro nás těžké pochopit, co se přesně stalo. Modely v našem skladu jsou uloženy v uzavřených krabicích a před odesláním je vždy kontrolujeme. V každém případě, na žádost kupujícího, můžeme zboží vyměnit nebo vrátit peníze.
    AutoModels.cz

Barva vozu neodpovídá barvě v obchodě.

Reakce obchodu automodels.cz

je nám velmi líto, že jste s našimi službami nebyli úplně spokojeni. Z korespondence s vámi jsme si uvědomili, že nejste spokojeni s odstínem barvy modelu (to znamená, že nedošlo k žádné chybě a neobdrželi jste například zelený model místo červené). Rozdíl v odstínech lze vysvětlit nastavením monitorů a kamery. Většinu modelů (včetně těch vašich) fotíme sami, takže je nepravděpodobná chyba.
    AutoModels.cz

• Zboží nebylo bez jakéhokoliv vysvětlení dodáno

Vážený zákazníku,
    od 23.12 do 05.01 jsme měli celozávodní dovolenu, o čem jste byl řádně informovaný emailem od 16.12.2019.

O 100 PŘEDRAŽENÝ MODEL

Reakce obchodu automodels.cz

Je nám velmi líto, že jste s našimi službami nebyli úplně spokojeni. Koupili jste model za 350 korun. To je v souladu s cenou modelu na trhu. Mohli byste být (teoreticky!) nespokojeni s kvalitou modelu za TÉTO PENÍZE. Ale za model jste nezaplatili!!! A my jsme vám to neposlali! Nemůžeme pochopit důvod vaší nespokojenosti!

AutoModels

Ahoj nedoporučuji zasílají požkozené modely.

Dobrý den vážený zákazník,

předmětem této recenze je upadlé kolo. K poškození modelu došlo během přepravy. Vám byla nabídnuta výměna zboží včetně vracení poštovného, s čim jste nesouhlasil. Bohužel morální kompenzace nenabízíme.

AutoModels

Objednané zboží jsem nedostal a ani omluvy jsem se nedočkal. Obchod nedoporučuji.

Reakce obchodu automodels.cz

je nám velmi líto, že jste s našimi službami nebyli úplně spokojeni. Model byl odeslán se zpožděním 4 dny. Na stránce s produktem jsme psali o možném zpoždění při odesílání tohoto konkrétního akčního modelu...