Vše perfektní. Výborně zabaleno. Rychle doručeno. A malý dáreček také potěšil.
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100 % hodnocení a jsme rádi, že vše proběhlo rychle a v pořádku. Naše logistika odesílá objednávky, které jsou skladem až do 16:00. Těšíme se na další spolupráci. S přáním pěkného dne,
Obchodní ředitel společnosti -
Jsem spokojená, nemám žádné výhrady.
S přáním pěkného dne,
Obchodní ředitel společnosti -
Super komunikace, ceny i přístup !
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100 % hodnocení. Tato recenze nám udělala radost a těšíme se na další spolupráci. S přáním pěkného dne,
Obchodní ředitel společnosti -
Naprostá spokojenost, rychlost dodání. Vše bylo dodané ve své vlastní etui. Nemám co vytknout.
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100 % hodnocení a recenzi, která nás velmi potěšila. Těšíme se na další spolupráci. S přáním pěkného dne,
Obchodní ředitel společnosti -
- je super, velký výběr dopravy a zdarma
Dobrý den Dave,
- rychlé doručení
- možnost zaslání na dobírku
- krásné zboží
Fortuna, bohyně štěstí, krásný slitek za dostupnou cenu, úžasný dárek, na prosbu zaslání do tří dnů, i když normálně je dodací doba 5 pracovních dní, dokonce na dobírku! Doporučují obchod každému.
Dobrý den Jano,
- Rychlí a precizní i
S přáním pěkného dne,
vstřícnost, rychlost, profesionalita
Obchodní ředitel společnosti -
- opravdu rychlá reakce a odeslání zboží
- menší marže na některém zboží oproti konkurenci
nemožnost platit kartou a zasílání jen Českou poštou. To mají ale všichni překupníci zlata obdobné.
- Dobré ceny
- doprava zdarma a dobře zabaleno
- 6 dnů doprava 2 dny víkend tak v pohodě
- Komunikace
- Spolehlivost
Vše OK.
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100 % hodnocení a jsme rádi, že vše proběhlo rychle a v pořádku. V případě jakéhokoliv podnětu nás neváhejte kontaktovat. Děkujeme. S přáním pěkného dne,
Obchodní ředitel společnosti. -
Vše po objednání až po dodání proběhlo na 1*
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100 % hodnocení a jsme rádi, že vše proběhlo rychle a v pořádku. Těšíme se na další spolupráci. S přáním pěkného dne,
Obchodní ředitel společnosti. -
Velmi rychlé dodání,vše v pořádku.
Komunikace super
Obchodní ředitel společnosti -
Nakup probehl bez problemu. Rozumne ceny v porovnani s konkurenci
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100 % hodnocení. Konkurenční prostředí je na trhu s investičním zlatými slitky a mincemi velmi silné a to nás nutí být lepší a lepší. V případě jakéhokoliv podnětu nás neváhejte kontaktovat. S přáním pěkného dne,
Obchodní ředitel společnosti