- Konkurencyjna cena towaru, wysoka jakość produktu, fachowa obsługa, terminowa dostawa
Polecam sklep innym osobom
Bardzo dziękuję.jestescie super
Dzień dobry,
Dziękuję za doskonałą ocenę i liczę na dalszą współpracę. Z życzeniami miłego wieczoru
Ing. Jaroslav Křupala
Dyrektor Biznesowy firmy -
Dodací lhůta je z kategorie "slibem nezarmoutíš".
Dobrý večer,
určitě není naším záměrem "slibem (ne)zarmoutit" a zde je zapotřebí se Vám omluvit za delší dodací lhůtu, než byla uvedena na našich stránkách. Náš systém je napojen na systém velkoobchodů/rafinérií/mincoven. Tyto instituce nám dodávají data, která propisujeme na našem e-shopu. Zde nastal nesoulad mezi našim e-shopem a dodavatelem + logistická cesta je po volbách v USA (z důvodu výrazně zvýšené poptávky) prodloužena o 2 dny navíc. Tuto informaci v tomto týdnu uvedeme i na našich stránkách. Omlouvám se za vzniklou situaci a přeji vše dobré.
S pozdravem,
Ing. Jaroslav Křůpala
Obchodní ředitel společnosti -
- Rychle reakce
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100 % hodnocení. V případě jakéhokoliv podnětu nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na další spolupráci. S přáním pěkného dne,
Ing. Jaroslav Křůpala
Obchodní ředitel společnosti -
- Odborníci na svém místě, kteří mi vyšli vstříc.
- Spoleh
- Dostupnost - na metru
Není
Spokojenost,byl to první nákup.
Ochota, spolehlivost
- rychlost
- příznivé ceny
- Rychlost dodání a komunikace obchodu.
- Nakupuji často je to dobrý obchod
- Výborná zkušenost. Kvalitně zpracované šperky, certifikované přírodní diamanty. Mám zakoupené zlaté diamantové náušnice, reálně vypadají mnohem lépe než na obrázku, jsou velmi krásné. Pokud budu v budoucnu kupovat dárek k jubileu, znovu se obrátím na tento obchod.
- Pracovník obchodu byl velmi profesionální a ochotně pomohl manželovi s výběrem kamenů.
Reakce obchodu AURUMPRO
Dobrý den, máme radost z každé pozitivní recenze. Jenomže, tato bohužel nesměrovala k nám, ale ke kolegům, kteří se zabývají drahými kameny. U nás bylo zakoupeno jiné zboží. :)
Mějte se fajn, a přeji hezký den.
Ing. Jaroslav Křůpala -
O.K
Nákup on-line i doručení proběhlo k naprosté spokojenosti
- Rychlost dodání
- Dobré ceny
- NIC
Vše perfektní.
Towar zawsze w bardzo dobrej jakości.Zawsze zgodnie z zamówieniem
Rychlost, solidnost - vše perfektní.
- VŠE OK