- Kvalitně zabaleno
- Velká spokojenost
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme za maximální hodnocení, těší nás Vaše spokojenost s našimi službami a těšíme se na další obchody.
S přáním hezkého dne Team AURUMPRO -
- Nejlevnější ze všech prodejců zlata.
Maximální spokojenost. Vše proběhlo hladce a bez problému.
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100% hodnocení a skvělou zpětnou vazbu ohledně kvality naší cenové politiky. Vaše kladné hodnocení nás velmi těší a jsou odměnou za naši snahu.
Velmi si Vašeho hodnocení vážíme a budeme se těšit opět na shledanou.
Přejeme krásný a pohodový den
- Vše v pohodě
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme za Vaše krásné, 100% hodnocení s plným počtem hvězdiček. Jsme moc rádi, že Vám byla zásilka rychle doručena a vše proběhlo v pořádku tak, jak jste očekával. Vaší přízně si velmi vážíme a budeme rádi, když se k nám opět vrátíte.
Team AURUMPRO -
Rychlé vyřízení objednávky, perfektní stránky.
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100% hodnocení a skvělou zpětnou vazbu ohledně kvality našich webových stránek. Vaše kladné hodnocení nás velmi těší a jsou odměnou za naši snahu.
Velmi si Vašeho hodnocení vážíme a budeme se těšit opět na shledanou.
Přejeme krásný a pohodový den
Ceny
Rychlost
KomunikaceReakce obchodu AURUMPRO
Team AURUMPRO -
Velmi rychlé jednání. Spokojenost.
Reakce obchodu AURUMPRO
rádi bychom vám tímto poděkovali nejen za 100% hodnocení s plným počtem hvězd, ale i důležitou zpětnou vazbu, kterou nám dáváte. Velmi nás těší, že vám objednávky chodí rychle a včas, vaší přízně si opravdu vážíme.
Budeme se těšit brzy na shledanou na našem eshopu.
Vše OK.
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100% hodnocení a těšíme se na další budoucí spolupráci.
Obchodní ředitel společnosti -
- ceny neopovídající realitě (cenám na burse drahých kovů
Reakce obchodu AURUMPRO
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Zakoupil jste u nás stříbrný investiční slitek o váze o 1 Kg. Nutno podotknout, že u stříbrných produktů je oproti ceně na burze ze zákona povinnost odvádět DPH ve výši (21% v ČR), což je však všeobecně známá informace, která je zároveň uvedena na našich stránkách. Děkujeme za objednávku a přejeme Vám vše dobré.
S pozdravem,
Obchodní ředitel společnosti. -
- dobrý
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100% hodnocení a těšíme se na další budoucí spolupráci.
rychlé doručení zásilky
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100% hodnocení. Pokud je objednaný produkt v dostatečném počtu na konkrétním skladě k dispozici, odesíláme vždy všechny objednávky vytvořené do 16:00.
Obchodní ředitel společnosti -
Zatím ty nejlepší zkušenosti.
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100% hodnocení a těšíme se na další budoucí spolupráci. Vaše recenze nám udělala velkou radost.
- Velmi profesionální jednání
- Menší zádrhel, který se může stát, vyřešili velmi rychle k mojí plné spokojenosti
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100% hodnocení a těšíme se na další budoucí spolupráci. V případě jakéhokoliv podnětu nás neváhejte kontaktovat.
Obchodní ředitel společnosti -
- telefonicky oznámili 26.6 nějaký problém s obalem, že budou expedovat až v PO 30.06.2025. žádná zpráva, proto jsem 2.7 volal, co se děje - odpověď, že už expedují.
- je 3.07, žádná zpráva o stavu, má to být dárek k narozeninám 5.07 - doufám, že to stihnou !! samozřejmě je dávno zaplaceno !!
Reakce obchodu AURUMPRO
velice mě mrzí, že nastala Vámi popsaná situace. V době objednání jsme měli skladem poslední kus, který logistika při bližší prověření stáhla z oběhu, z důvodu narušení certifikace. Následně dodavatel doručil další kusy ve středu v odpoledních hodinách. Rád bych se Vám touto cestou omluvil. Rozumím, že plánovaný dárek potřeboval urgentní doručení, které jsme nenaplnili. Přeji Vám vše dobré.
S pozdravem,
- Spolehlivost
- Bonus k dalšímu nákupu
- Platba dobírkou
- Doprava a dobírka zdarma
S nákupem jsem plně spokojen
- Spolehlivost
Jeśli chodzi o zakup ok tylko szkoda ze nie miałem wglądu w dostawę, ze strony strony sklepu brak było na przesyłce kontaktu telefonicznego a już na pewno aby przesyłkę dostarczał pocztex pozdrawiam darek
- přehlednost
- rychlost