- Vše naprosto v pořádku! Doporučuji!!!
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100 % hodnocení a jsme rádi, že vše proběhlo rychle a v pořádku. Patříme mezi společnosti s nejširší nabídkou produktů.
Naše logistika odesílá objednávky, které jsou skladem až do 16:00. Těšíme se na další spolupráci. S přáním pěkného dne,
Obchodní ředitel společnosti -
- Zatím vše vpořádku a včas dorazilo, nakupuji potřetí
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 70 % hodnocení. Těšíme se na další spolupráci. S přáním pěkného dne,
Obchodní ředitel společnosti -
- Atraktivni ceny některého zboží, přehledný a fungující web-shop, rychlost dodání a komunikace extra pozadavku
Nakoupim znovu
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100 % hodnocení. Snažíme se být v top 3 cenově nejvýhodnějších obchodů. Těšíme se na další spolupráci. S přáním pěkného dne,
- Kvalitní zboží bez vad
- Bezvadně zabaleno
- Velmi dobrá cena
- Bleskové dodání
- Bonusové drobnosti navíc
- Poukázky na slevy na další nákup(y)
- Dražší nákup doprava v ceně
Ochod mohu doporučit, přehledná internetová stránka, velmi vstřícný přístup k zákazníkům.
Obchodní ředitel společnosti -
Obchod proběhl v pořádku. Jenom kapsle, která mi byla spolu s mincí zaslána byla menší, než by měla být. Možná by bylo dobré, kdyby minci do kapsle dali hned v obchodě, protože by se okamžitě zjistilo, že velikost kapsle je jiná, než je třeba.
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100 % hodnocení. Pokud bude zapotřebí kapsli vyměnit, kontaktujte nás, a rádi Vám ji vyměníme. Těšíme se na další spolupráci. S přáním pěkného dne,
Obchodní ředitel společnosti -
- Zajímavé zboží za dobrou cenu
- Krásné balení mincí.
Naprostá spokojenost s průběhem nákupu - rychle odesláno, moc hezky zabaleno.
Obchodní ředitel společnosti -
- V obchodě jsem nenakupoval poprvé a dle dosavadních zkušeností ho mohu označit za zcela spolehlivý.
- Dobré ceny.
Mám v dobré dostupnosti i kamenné obchody, ale nabízená cena mě přiměla nakoupit v tomto e-shopu a jsem spokojený.
- Dobrá cena
- Přehledný eshop
- Perfektní komunikace
- Přehledná nabídka
- Precizní informace
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100 % hodnocení. Snažíme se být v top 3 cenově nejvýhodnějších obchodů. Logistika je v rámci naší společnosti na vysoké úrovní, mám radost, že to potvrzujete. Těšíme se na další spolupráci. S přáním pěkného dne,
Doporučuji.
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100 % hodnocení. Těšíme se na další spolupráci. S přáním pěkného dne,
- Rychlost doručení
- Balení
- Komunikace
Opakované nakupuji v tomto obchodu, velmi rychlé doručení. Dobrá komunikace obchodu
dobrá komunikace
Obchodní ředitel společnosti -
Nakupujem kde maju najlepsie ceny
- Naprostá spokojenost.
naprosto děkujeme :) S přáním pěkného dne,
- dobra komunikace
Obchodní ředitel společnosti -
- Cena nižší než ostatní.
- cena zboží
- komunikace obchodu
- rychlost doručení
- malý praktický dárek
- o žádné nevím
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 90 % hodnocení. Máme radost, že objednávka proběhla v pořádku.
S přáním pěkného dne,
Obchodní ředitel společnosti -
Zlate mince za vyhodnu cenu
- levný, spolehlivý
- Velká spokojenost ,nejlepší ceny a rychle dodani
Reakce obchodu AURUMPRO
děkujeme Vám za 100 % hodnocení. Máme radost, že objednávka proběhla dle Vašich představ.
S přáním pěkného dne,
Obchodní ředitel společnosti