Dobrá komunikace rychlá dodávka.
    Nebyla to moje první objednávka .
    Velká spokojenost

Dobrý den, Pavle,
    moc děkujeme za Vaši recenzi! Jsme rádi, že jste s námi spokojená/ý a že se k nám vracíte – toho si opravdu vážíme. Rychlost a dobrá komunikace jsou pro nás důležité. Těší nás, že to oceňujete.

Budeme se těšit zase někdy příště.
    Přejeme krásný a pohodový den z AuPortalu

• velký výběr na prodejně
    • nejlepší výkupní ceny bez podmínky, že jsem nakoupila u nich
    • jsou profesionálové

Neskutečný výběr mincí ve všech cenových kategoriích. Nakupuji zde pravidelně na investici místo spoření, ale sem tam i dárky pro rodinu. Vždycky objevím nějaký poklad.

Reakce obchodu AuPortal

moc děkujeme za tak krásnou a milou recenzi! Máme obrovskou radost, že jste s naším výběrem mincí i službami spokojená a že se k nám pravidelně vracíte. Vaše slova nás opravdu těší a zároveň motivují, abychom pro naše zákazníky byli stále tím nejlepším místem pro nákup, ale i výkup zlata a stříbra.

Jsme rádi, že u nás nacházíte nejen investiční příležitosti, ale i dárky pro Vaše blízké. Objevovat poklady je přece radost, pro nás o to větší, že je nacházíte právě v našich prodejnách. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit. Jsme tu pro Vás.

S velkým díky a přáním krásného dne,
    Tým AuPortal

• Jsem naprosto spokojený - balení, rychlost dodání

Dobrý den, Pavle,
    Vaše zpráva nás zahřála a vykouzlila nám úsměv na rtech. Děkujeme! Vaše spokojenost je pro nás velikou odměnou :-).
    Přejeme krásný a pohodový den z AuPortalu

• rychlost dodávky, solidní ceny.

doporučuji

Reakce obchodu AuPortal

Děkujeme za milou zpětnou vazbu a potvrzení, že Vám byla objednávka doručena rychle. Ze zpráv, jako je ta Vaše, máme velikou radost a motivaci dělat naši práci stále lépe a lépe! Vaší loajality si moc vážíme a budeme se těšit brzy opět na shledanou.

Krásný a pohodový den,
    tým AuPortal

Dostatečný sortiment, rychlé vyřízení objednávek, profesionálové.
    Dokonale zabaleno.

Reakce obchodu AuPortal

Děkujeme za Vaše 100% hodnocení. Moc nás těší, že Vám objednávka byla doručena rychle a v pořádku, jak tomu u nás bývá zvykem. Vážíme si Vaší loajality a budeme se těšit opět brzy na shledanou.

• Rychlé jednání a spolehlivost

Dobrý den, pane Josefe,
    děkujeme za milou zpětnou vazbu a doporučení našeho obchodu. Jsme moc rádi, že vše funguje a naši zákazníci se na nás mohou spolehnout nejen v rychlosti, ale i komunikaci.
    Budeme rádi, když nás opět navštívíte, ať už na eshopu, nebo na našich prodejnách.

tým AuPortal

• Čekám již déle jak týden na vrácení peněz ze storna objednávky.

Rychlá odezva, široký výběr.

Reakce obchodu AuPortal

děkujeme za Vaše nejvyšší 5***** hodnocení, které nás velmi těší. Omlouváme se za zpoždění vrácení částky za storno, jednalo se o nedopatření způsobené na naší straně a vše je již napraveno.

Děkujeme za trpělivost a přejeme pohodový den,

Vše OK, rychlé dodání.

Reakce obchodu AuPortal

Děkujeme za Vaše 100% hodnocení se všemi 5-ti hvězdičkami. Jsme moc rádi, že Vám bylo zboží doručeno rychle a že vše proběhlo tak, jak má. Vaše zpětná vazba nás moc těší.

Přejeme krásný a pohodový den, tým AuPortal

Výborně

Reakce obchodu AuPortal

děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Moc nás těší, že se Vám na naší brněnské prodejně líbilo a že jste byl spokojený. Budeme se těšit zase brzy na shledanou.

Krásný a pohodový den Vám přeje tým AuPortal

• Pěkné

Reakce obchodu AuPortal

Děkujeme za Vašich všech 5**** a také nejvyšší, 100% hodnocení. Máme další důvod k radosti z naší práce :-). O to více, když víme, že těší i naše zákazníky a že se jim naše produkty líbí. Budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.

Vše bez zádrhelů

Reakce obchodu AuPortal

Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že to že vše funguje a nikde to nedře ;-), tak to má být. Máme velikou radost.
    S pozdravem a přáním krásného dne, tým AuPortal

rychlost

Reakce obchodu AuPortal

Děkujeme za milé hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Budeme se těšit zase brzy na shledanou....a snad se nám podaří zabodovat ještě o 10% lépe ;-).

Výhodné

Zdravíme Vás, Kapitáne ;-),
    rádi bychom Vám touto cestou moc poděkovali za 100% hodnocení našeho obchodu. Vašich 5-ti hvězdiček si moc vážíme, udělaly nám velikou radost. Budeme rádi, když nám zachováte přízeň a opět se v budoucnu setkáme na naší prodejně nebo na našem e-shopu :-).

Přejeme krásný a pohodový den z AuPortalu

Vše ok, jediné mínus: špatná možnost parkování v okolí prodejny

Reakce obchodu AuPortal

děkujeme za Vaše hodnocení a pozitivní zpětnou vazbu. Jsme za ni rádi a Vaší loajality si moc vážíme.

Zmiňované parkování v okolí prodejny je díky lokaci v centru Prahy složitější, každopádně je možné využít parkovací domy, kterých je v okolí prodejny několik, případně je možné si zboží nechat zaslat poštou, která funguje opravdu rychle a spolehlivě. Produkty, které máme skladem, expedujeme do 24 hodin a zpravidla je zákazníci dostanou v průběhu 1-2dnů.

V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit na e-mailu [email protected].

Děkujeme za Vaši přízeň a přejeme krásný den, tým AuPortal

• spolehlivost, rychlost
    • nevím

spolehlivost, rychlost

Dobrý den, Miki,
    děkujeme za Vaše milé a nejvyšší hodnocení. Těší nás, že Vám objednávka dorazila rychle, jak tomu u nás bývá zvykem. Děkujeme moc za Vaši důvěru a slibujeme, že se na nás i nadále můžete spolehnout ;-).

Přejeme pohodový den z AuPortalu

Dobrá cena

Reakce obchodu AuPortal

děkujeme za Vašich 5*****, které jste nám věnoval. Jsme rádi, že jste s námi spokojen/á a že díky našim dlouholetým zkušenostem v oboru můžeme nabídnout nejen dobré ceny, ale i jedinečné produkty, které jinde nenajdete. Moc si Vaší důvěry vážíme a těšíme se zase brzy na shledanou.

Přejeme pohodový den z AuPortalu

Ochotné a odborně zdatné prodejkyně.

Reakce obchodu AuPortal

děkujeme za Vaše skvělé hodnocení a ocenění našich prodejkyň :-). Vaše zpráva nás zahřála a máme z ní upřímnou radost! Velmi si této přízně vážíme a těšíme se zase brzy na shledanou.

Krásný a pohodový den přeje celý tým AuPortal

• Zboží mi bylo doručeno ve velmi krátké době, v naprostém pořádku, jsem spokojen.

Reakce obchodu AuPortal

děkujeme za laskavá slova, která nám posíláte. Vaše 100% hodnocení i vyjádření vaší spokojenosti je pro nás odměnou za práci, kterou děláme s láskou a maximální péčí o vás, naše zákazníky. Moc si této důvěry vážíme, děkujeme.

• rychlé vyřízení
    • spolehlivost

Reakce obchodu AuPortal

rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za Vaši milou zpětnou vazbu a nejvyšší hodnocení 100% s 5-ti hvězdičkami. Naše srdce plesá ;-) Jsme moc rádi, že Váš nákup proběhl rychle a spolehlivě. Péči o naše zákazníky máme jako prioritu a Vaší loajality si velmi vážíme. Děkujeme!

tým AuPortal

• Podivné ceny u akčně slevněného zboží.

Reakce obchodu AuPortal

děkujeme za Vaše hodnocení i zpětnou vazbu. Ohledně poznámky k "podivným akčním cenám" úplně nechápeme, co máte na mysli za "podivnosti". Každopádně pokud máme produkt v akci, tak je opravdu v akci.

V případě jakýchkoliv nejasnosti a dotazů k cenám produktů nás neváhejte kontaktovat na [email protected], vše s Vámi moc rádi zkonzultujeme.

Přejeme krásný a pohodový den, tým AuPortal